❀ DUBNOVÁ SOUTĚŽ ❀

Ahoj, přátelé!
Zdravím Vás u nové soutěže. Nemám pro ni žádnou zvláštní příležitost, prostě a jednoduše bych Vám chtěla udělat radost :)
Kdo mě sleduje na instagramu, ten ví, že jsem na něm v poslední době sdílela tipy na knížky, které si teď můžete pořídit v Levných knihách. Ale někdo má LK z ruky, nebyl si jistý, zda knihu chce, teď už knihu u něj na pobočce nemají... co já vím, znáte to. Tak jsem Vám tři svoje favority koupila a v následujících měsících si o ně zasoutěžíme. 
Jako prvního adepta tu pro Vás mám Obchodníka se smrtí od Hugha Laurieho. Kniha se před časem objevila i v knižním tipu, článek si můžete přečíst zde. Mně osobně se moc líbila, takže s ní ráda někomu z Vás udělám radost.
Další dvě mám schované na květen a červen, soutěžit se tu tedy bude teď vlastně pořád :) Jaké tituly to jsou, to Vám neprozradím, ale tipovat můžete, budu jen ráda – napište mi prosím své tipy do komentářů ;)

V dubnu tedy soutěžíme o Obchodníka se smrtí

Co je třeba udělat pro výhru?

✨ 1. Musíte mít doručovací adresu v ČR (slovenské čtenáře prosím o prominutí).
✨ 2. Do komentářů mi napište, pod jakou přezdívkou můj blog čtete (GFC Čtenáři v pravém panelu).
✨ 3. Soutěž sdílejte (na Facebooku, na instagramu, na blogu... - kdekoliv chcete) a napište mi prosím, kde jste tak učinili.

Dobrovolné body:
✨ 4. Pro další vstupy do soutěže mi napište, pod jakými přezdívkami mě sledujete na Facebooku (tady) a na Instagramu (zde). Tento bod není v žádném případě povinný ;) Můžete si s ním ale přilepšit o dva vstupy.
✨ 5. Dejte mi prosím tip na knihu, která se Vám v poslední době nejvíce líbila a proč.
✨ 6. Napište mi, jakou písničku teď vážně zbožňujete. Nejen knižní, ale také hudební inspirace nikdy není dost :) Za body 5 a 6 nezískáte žádné vstupy navíc, ale uděláte mi hroznou radost, když se o své tipy a o inspiraci podělíte ;)

Soutěž poběží ode dneška, tedy od 4. 4. 2017 do 30. 4. 2017. V prvních květnových dnech vyhlásím vítěze.
Přeju Vám hodně štěstí, mějte se moc krásně a v příštích dnech sem zavítejte – bude spousta článků! ;)

Okomentovat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates