PRÁVĚ ČTU | Aristokratka ve varu (Evžen Boček)

Krásný pondělní večer, moji milí!
Už jsem si myslela, že to dnes nestihnu :) Přicházím s novým článkem do rubriky Právě čtu! A co že to zrovna teď louskám? Druhý díl Poslední aristokratky, tedy Aristokratku ve varu. A musím říct, že jsem zklamaná. 
Nebo takhle - knížka je pěkná, ale udělala jsem dobře, že jsem nečekala stejnou úroveň jako v prvním dílu. Zaprvé, tahle knížka je mimořádně tenká a zadruhé, dost vykrádá tu první. Dnes jsem se o tom bavila s mamkou a říkala jsem, že by bylo lépe, kdyby byly události z druhého dílu proškrtány na nějakých třicet až čtyřicet stran a připojeny k dílu prvnímu. Vytvořilo by to ucelený příběh plný vydařeného humoru, na který je druhý díl bohužel poněkud skoupý. 
Myslím, že dnes už Aristokratku dokončím a pak se vrhnu na Dokonalého cizince.
Co právě teď čtete Vy a jak si to užíváte? Narazili jste v poslední době na nějaký poklad? A nemáte v zásobě nějaký tip na opravdu povedenou humornou knihu? Určitě se podělte v komentářích :)

Mějte se parádně,
K


Každé pondělí: Právě čtu
Každou středu: Knižní tip
Každý pátek: Recenze
Každou neděli: Speciální článek
Každý měsíc: PřírůstkyPřečteno a Měsíční výzva

The Book Talk Blog na Google+
The Book Talk Blog na Facebooku
The Book Talk Blog na Twitteru
The Book Talk Blog na Databázi knih
The Book Talk Blog na Goodreads

11 komentářů :

  1. Kristý, já ti normálně stalkuju blog a od té doby, co jsi nahlásila pravidelné články o to víc :D Škoda, že už tě pokračování tak nezaujalo, ale důvody, které jsi uvedla jsou naprosto pochopitelné :)
    Jsem strašně zvědavá na Tvé dojmy z Cizince. Chystám se na něj, takže doufám, že budou veskrze pozitivní!!!
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, Ty jsi nejzlatější <3 Moc Ti děkuju za krásný komentář, mít takového stalkera je čistá radost :) Na Cizince už se doslova třesu a fakt věřím, že bude vynikající, určitě podám co nejdříve info :) Měj se báječně a jak už jsem Ti dnes do nějakého komentáře psala, doufám, že Ti práce na bakalářce jde od ruky a že budeš mít brzy klid :)

      Vymazat
  2. Kristý, já ti normálně stalkuju blog a od té doby, co jsi nahlásila pravidelné články o to víc :D Škoda, že už tě pokračování tak nezaujalo, ale důvody, které jsi uvedla jsou naprosto pochopitelné :)
    Jsem strašně zvědavá na Tvé dojmy z Cizince. Chystám se na něj, takže doufám, že budou veskrze pozitivní!!!
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  3. Super, pokračovanie poslednej aristokratky. :) Budem sa moooc tešiť na recenziu, pretože prvý diel ma vážne zaujal tak som zvedavá, ako sa ti bude páčiť pokračovanie. :) Prajem pekný zvyšok večera a teším sa na ďalšie články. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu srdečně doporučuji ten první díl, u druhého zatím nevím nevím - není to tak dobré. Ale ten první je nutnost :) Krásný večer i Tobě :)

      Vymazat
  4. Hm hm hm, škoda, že se ti druhý díl nelíbí tolik, jako první. Je vždycky škoda, když má skvělá kniha pokračování, které se nepovede. To je pak lepší, kdyby ti autoři bývali nechali druhý díl druhým dílem a ukončili to dřív, než si tím zadělají na něco nepovedeného. Doufám, že Dokonalý Cizinec se ti bude líbit o dost víc!

    Já momentálně louskám Jako zabít ptáčka—a přijde mi, že jsem jediný člověk na světě, koho Harper Lee naprosto neuchvátila. Nevím, třeba tomu ještě přijdu na chuť. A taky mě spolužačka navnadila na November 9 od Colleen Hooverové. Přečetla jsem si kapitolu a MUSÍM SI JI HNED POŘÍDIT.

    Přeju krásný zbytek večera. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel. Pod Tvá slova bych se mohla podepsat. Někdy je zcela zásadní vědět, kdy přestat...
      Jinak k Harper Lee - já Jako zabít ptáčka před nějakým časem rozečetla, ale vůůůůbec mě nebavil, takže rozhodně nejsi jediná, koho autorka neuchvátila. Na druhou stranu to považuji za rest, který jednou prostě musím dohnat.
      A s Colleen se stále chystám začít, láká mě moc, tak snad si brzy něco pořídím. Měj se nádherně a moc Ti děkuji za Tvůj komentář <3 :)

      Vymazat
  5. Aristokratku jsem zatím nečetla, ale láká mě to ji zkusit. Takže naštěstí mám před sebou teprve ten první díl. Určitě si přečtu recenzi na ten druhý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nakonec budu doporučovat i ten druhý... Sice to už není tak dobré, ale musím přiznat, že i tak mě to prostě bavilo. Na Tvé dojmy z prvního dílu budu moc zvědavá a přeji, ať se líbí! :) Měj se krásně :)

      Vymazat
  6. Moc se mi líbí, jak máš ve vydávání článků pořádek a systém :) To já snad nikdy mít nebudu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Někdy to zvládám jen tak tak, ale jako motivace to funguje báječně. Každému ale vyhovuje něco jiného :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates