PŘÍRŮSTKY | Květen 2017

Ahoj, moji milí! ♥
Vítejte u nového článku :) Dnes jsem si pro Vás připravila květnové přírůstky. Tento typ článků patří mezi nejoblíbenější, tak snad si jej užijete. Za neočekávané květnové číslo (myslela jsem si, že bude vzhledem k okolnostem nižší) může nabídka Levných knih, ve kterých se objevilo pár skvělých titulů, které jsem si nemohla nechat ujít. Tak na tu nadílku pojďme společně mrknout :)
Květnové nákupy jsem otevřela v Knižním klubu, kde jsem si pořídila vytouženého Fotografa z Osvětimi a také Obětinu od S. J. Bolton. Na obě knihy se moc těším a protože právě čtu knihu Má ji rád, nemá ji rád (tedy nejnovější počin Sharon J. Bolton), tuším, že se těším oprávněně :)
Další novinku představoval krásný dáreček od mého milovaného Domina, které mělo na sraz s blogery připravené úžasné balíčky. Přestože jsem se nakonec nečekaně nemohla setkání zúčastnit (což jsem bez legrace obrečela), dárek si ke mně cestu našel. Na Rowan Coleman jsem moc zvědavá, slyším na ni spoustu chvály, takže Kniha vzpomínek je na mém seznamu k přečtení velice vysoko. Dominu znova moc děkuji za jejich nej nej nej přístup k jejich blogerům, kterého si neskutečně vážím!
Návštěva Levných knih a tři knížky za opravdu pár korun. Po Kufru paní Sinclairové pokukuji od chvíle, kdy vyšel, takže jsem měla radost, když jsem ho objevila v nabídce LK. Stejně tak Co mě naučil tučňák bylo na mém seznamu pěkně dlouho.
Z Levných knih jsem si objednala ještě dalších pár knížek - doplnila jsem svoji anglickou poličku. Zvláště se těším na Goodfellas a na Bridget Jonesovou. Neodolala jsem také novému vydání Petrolejových lamp a Křižovatkám smrti, které vypadají jako velmi slibná detektivka, tak uvidíme :)
Za odměnu jsem si pořídila také novinku Ví o tobě. Knihu už mám přečtenou a brzy budu sepisovat recenzi, takže to tu teď nebudu moc rozpitvávat. Celkově to pro mě bylo ale ohromné zklamání, dala jsem celkem 2 hvězdičky - za to, že autorka opravdu hezky píše. Ale čím více času od dočtení uběhlo, tím více zvažuji hvězdičku pouze jednu...
Měsíc jsem s Dominem otevřela a také uzavřela. V rámci spolupráce se serverem VašeLiteratura.cz mi přišla k recenzi zde v článku již zmiňovaná novinka od S. J. Bolton - Má ji rád, nemá ji rád. Jsem na začátku, ale je to velmi čtivé a jsem napnutá, co se z toho vyklube. recenzi čekejte brzy :)
A to je prosím vše!
Květnový souhrn vypadá tedy takto:
Počet nových knih: 14
Počet koupených knih: 12
Počet recenzních výtisků: 1
Počet knih jako dárky: 1
Počet vyhraných knih: 0
1. Obětina (S. J. Bolton)
2. Fotograf z Osvětimi (Luca Crippa, Maurizio Onnis)
3. Kniha vzpomínek (Rowan Coleman)
4. Co mě naučil tučňák (Tom Michell)
5. Kufr paní Sinclairové (Louise Walters)
6. Příběhy Pata Hobbyho (F. S. Fitzgerald)
7. The Lucky One (Nicholas Sparks)
8. Goodfellas (Nicholas Pileggi)
9. Křižovatky smrti (Elly Griffiths)
10. Kladivo na čarodějnice (Václav Kaplický)
11. Petrolejové lampy (Jaroslav Havlíček)
12. The Bridget Jones Omnibus: The Singleton Years (Helen Fielding)
13. Ví o tobě (Sarah Pinborough)
14. Má ji rád, nemá ji rád (S. J. Bolton)
Jak jste v květnu dopadli Vy? Které knihy si našly cestu do Vašich knihovniček? A ulovili jste v Levných knihách některé z knih, které zaujaly mě? Z které květnové novinky máte největší radost?
Budu se moc a moc těšit na Vaše milé komentáře, které mi vždy udělají takovou radost... ♥
Mějte se báječně,
Kristýna

8 komentářů :

  1. Krásné přírůstky, Kristý :) Já už se nemůžu dočkat, až bude ten čas, abych se mohla vrhnout do sepisování vlastních článků - přírůstky za květen budou opravdu výživné, nevím, jak to nacpu do fotky :D
    Měj se moc krásně a těším se na jednotlivé recenze, nejvíce ovšem na Ví o tobě a taky na S. J. Bolton :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak se tě nemůžu dočkat já, Hani!!! A Tvých článků, samozřejmě. Na všechny se moc těším a na výživné přírůstky obzvlášť :)
      Na Ví o tobě bude recenze už brzy a od SJ Bolton teď čtu tu novinku a je to fakt skvělé :)

      Vymazat
  2. Krásné přírůstky. Pěkné čtení :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné přírůstky :-) V Levných knihách mají poslední dobou tolik skvělých knih, že by je člověk chtěl všechny (nebo aspoň já :D). Přeji hezké čtení a budu se těšit na recenze :-) Ví o tobě si musím přečíst co nejdřív, nebo hlavně, až sepíšeš recenzi, tak se jí prozatím vyhnout, bála bych se, že mě tvůj negativní názor ovlivní a zaměřím se na to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levné knihy jsou teď radost a zlo zároveň, jen co je pravda. A už dlouho mají nabídku takhle dobrou. Rozumím tomu, že se recenzi vyhneš, mám to stejně. Budu se ale těšit, až se ke knize dostaneš a až se dozvím, jak to vidíš Ty :) Měj se pěkně, Marcel.

      Vymazat
  4. Skvělé přírůstky, Kristý :) Několik jich mám také. Tak ať se krásně čtou :)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates