PŘÍRŮSTKY | Březen 2016

Přeji všem krásný den! Dnes se nám to jaro trošku zašmouralo, ale stejně je to krása, co myslíte? Už to doslova cítím ve vzduchu. Zima je snad konečně za námi.
Vždycky jsem na konci měsíce překvapená, jak rychle mi utekl. Je hrozné, jak čas letí - navíc s přibývajícím věkem fakt pádí čím dál rychleji. Jsem v jednom kole a přece mám dojem, že nic nestíhám... a najednou, další měsíc je fuč. Musím si do svého programu zařadit více nějakých potěšení a radostí, abych všechny ty krásné chvíle jen nepropracovala. Poslední dobou už tím svým workoholismem přijdu otravná i sama sobě.
Dost řečiček, které nikoho nezajímají. Jde na knihy! 
Docela se mi daří dodržovat určité mírnění se v nákupech. V únoru to byla nula, v březnu nakonec čtyři knihy (a můžou za to v Martinusu, prosimpěkně). Počet přírůstků pak ještě navýšila moje úplně první výhra v soutěži - u úžasné Anežky z blogu Freckles Books - ráda bych klasicky nalinkovala, ale nějak to vyvádí a odráží se to na nový řádek, takže připojuji odkaz přímo takto: http://freckles-books.blogspot.cz/ :)
Právě teď chci využít příležitost a ještě jednou jí veřejně poděkovat za krásnou soutěž, kterou uspořádala, a samozřejmě za vyhrané knížky, které mi udělaly obrovskou radost :) Když jsme se na chvíli srazily osobně, abychom knihy předaly, byla strašně milá a příjemná a bylo to nesmírně hezké chvilkové setkání, až mě mrzelo, že jsem musela rychle běžet do práce :) 
Anežko, ještě jednou moc díky. Mám pořád ohromnou radost :)

 
Druhou várku přírůstků zajistila objednávka z Martinusu. Čtyři knížky, o které jsem stála už hodně dlouhou dobu, a tak jsem využila záminku "co když vyhraju Knižní šifru" (haha, ehm) a konečně jsem si je koupila. Už mám za sebou Aristokratku, která byla fe-no-me-nál-ní. Už dlouho jsem se u knihy takhle nenasmála a moc se těším na publikování recenze. Bílé kosti mám rozečtené a vypadá to slibně, Masterton se asi zařadí k mým oblíbencům a nejspíš si pořídím i zbylé dvě knihy ze série... :)
 
A jaká je tedy celková statistika?
Počet nových knih: 6
Počet koupených knih: 4
Počet vyhraných knih: 2
Celková částka: 1 104 Kč

Koupené knihy: 
1. Bílé kosti (Graham Masterton)
2. Pod kůží (Sabine Durrant)
3. Polámané panenky (James Carol)
4. Poslední aristokratka (Evžen Boček)

Vyhrané knihy:
1. Krycí jméno Verity (Elizabeth Wein)
2. Sněží, sněží (John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle)
 
 
Jaké byly Vaše březnové přírůstky? Máte nakupovací stopku, nebo to neřešíte? Určitě se pochlubte v komentářích a klidně nalinkujte Vaše články na toto téma, moc ráda se podívám! :)

Mějte se krásně a užívejte jaro plnými doušky!
K

15 komentářů :

  1. Moc pěkné přírůstky :) Moc gratuluji k první výhře, ať ji další brzy následují :) Na Bílé kosti a Pod kůží se také chystám :) Přeji hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti za milý komentář a na Bílé kosti Tě mohu už nyní nalákat - mám rozečteno a zatím je to (alespoň za mě) na jedničku s hvězdičkou! :) Měj se krásně!

      Vymazat
  2. Šmarjááá. Úžasné přírůstky. Těším se na všechny recenze. Jsem ráda, že Tě Aristokratka nadchla, na Polámané panenky se v nejbližší době chystám a Pod kůží jsem držela v ruce v knihkupectví, ale odolala jsem (a teď toho lituji :D). Gratuluji rovněž k výhře, Greena nemusím, ale na to Krycí jméno už jsem taky koukala, takže si počkám na Tvou recenzi, a pak uvidím.
    Přeji Ti nádherný den Kristý, už se těším na další články :)
    PS: Jsem ráda, že jsi rozdělila Přečteno a Přírůstky, mám tak alespoň více článků, u kterých se mohu kochat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuji. Ty si všimneš vždy i takových detailů, jako je rozdělení článků. To mě strašně těší a dělá mi ohromnou radost, že Tě můj blog stále baví :) Jinak já s Greenem nemám mnoho zkušeností, takže mi povídky přišly jako prima start a jsem ráda, že od něj něco konečně ozkouším - ale počkám si s tím pěkně na Vánoce. :) Měj se krásně :)

      Vymazat
  3. Krásné přírůstky! :). O Poslední aristokratce teď všude slyším samou chválu, asi si ji budu muset taky přečíst :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji za milý komentář a volám ANO!! Aristokratku musíš zkusit, je to opravdu moc vydařená knížka. Brzy poběžím pro pokračování a pevně doufám, že autorovi v druhém dílu nedošel dech :)

      Vymazat
  4. Já jsem to tento měsíc přehnala s recenzákama :-D
    Každopádně Polámané panenky byl právě recenzák a na 99% se Ti kniha bude líbit. A když ne kniha, tak si určitě hlavní vyšetřovatel Jefferson, protože to je moje druhá nejoblíbenější knižní postava. Ty jeho myšlenkové pochody byly prostě dokonalé :-D
    Sněž, Sněží sem před Vánoci také vyhrála, ale knihu si chci přečíst až tyto Vánoce :)
    No a knihu Pod kůží mám na svém nekonečném wishlistu :-D
    Krásné čtení!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tak milý komentář a za nalákání na Polámané panenky :) Já právě na Jeffersona slyšela samou chválu a protože v knihách je opravdu dobrých vyšetřovatelů jako šafránu (za mě vede Carl Morck z oddělení Q, a našlo by se pár dalších), nemohla jsem odolat. A Sněží sněží si taky šetřím na Vánoce :))
      Měj se krásně a do dubna přeji samé hezké knihy a příjemné zážitky!

      Vymazat
  5. Krásné přírůstky :) Pod kůží jsem četla a líbilo se mi. Polámané panenky a Bílé kosti mám dlouho na seznamu, ale zatím nemám odvahu si je pořídit, nějak mi poslední dobou vadí hodně brutální knihy. Nějak měknu :)
    Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko a moc děkuji za komentář. Já jsem takový knižní zvrhlík, že tyto knihy právě vyhledávám, ale třeba mě to časem taky přejde... Babička dřív vášnivě četla samou napínavou literaturu a dneska by na detektivku prstem nesáhla :) Uvidíme! Měj se krásně!

      Vymazat
    2. Já právě dřív taky docela takové knihy vyhledávala, no snad k tomu zas dojde :) Trošku jsem ti dva příspěvky okomentovala podobně a věděla jsem, že jsem ti určitě o těchto dvou knihách už něco psala :) Hezký večer :)

      Vymazat
    3. :) Já Ti v nějaké odpovědi dnes píšu, že pokud na to dojde, Bílé kosti fakticky doporučuju, ale je to docela drasťárna. Právě jsem si pamatovala, žes mi psala, že takové knihy teď zrovna nevyhledáváš. Ale jak říkáš, třeba (snad) na to zase dojde. A pak budeš hned vědět, po čem sáhnout! :) Měj se krásně, Šárko, a moc děkuji za komentáře, udělaly mi velikou radost :))

      Vymazat
  6. Já četla jen Pod kůží, kniha mě moc bavila.;-) V knihovně mám rezervované Sněží, sněží a Krycí jméno Verity ti vyloženě závidím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a moc děkuji za komentář! :) jsem ráda, že se Ti Pod kůží líbilo, taky se na knihu už moc těším... Na Verity dojde čas asi až příští měsíc, ale také se nemohu dočkat. :) Měj se krásně, přeji příjemné jarní dny :)

      Vymazat
  7. Hi darling, thank you for your compliment - your blog is lovely, but unfortunately I do not understand a word in Russian language. But lots of luck with blogging! Have a nice day ;)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates