PRÁVĚ ČTU | Nákaza (Robin Cook)

Přeji Vám všem krásný pondělní večer a doufám, že jste nový týden odstartovali s dobrou náladou a spoustou energie :)
Já mám pro Vás dnes připravený po čtrnácti dnech nový příspěvek do rubriky Právě čtu. V těchto dnech mi dělá společnost Nákaza od Robina Cooka. Jsem moc ráda, že jsem s tímto autorem konečně začala, protože od něj máme doma více knih a já si vždy přála něco vyzkoušet.
Musím říci, že mě kniha baví a rychle se čte. Začala jsem číst včera kolem půlnoci a jsem zhruba ve třech čtvrtinách. Není to úplně nejvybroušenější styl, ale děj je napínavý a vcelku originální. Tušila jsem, jaké nápady od Cooka čekat, a moje očekávání byla naplněna. Nejsem zatím vůbec zklamaná a už teď vím, že tohle rozhodně není moje poslední Cookova kniha.
Znáte tohoto autora? Vsadím se, že alespoň podle obálek ano, jsou notoricky známé. A četli jste od něj někdy něco? Případně co se Vám líbilo nejvíce? Budu ráda, když mi dáte vědět do komentářů :)
Přeji Vám krásný večer,
K
 
Každé pondělí: Právě čtu
Každou středu: Knižní tip
Každý pátek: Recenze
Speciální nedělní články: Měsíční shrnutíVýzva a Chvíle s knihou
Google+

16 komentářů :

  1. Já právě pracuji na Dědičce ohně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přeji, ať se líbí :) Já sérii Skleněný trůn ještě nezačala, ale docela mě láká, takže doufám, že se k ní časem dostanu :) Hezký večer, Luci :)

      Vymazat
  2. Já čtu třetí Flavii de Luce, ale tohle mám taky v plánu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda. Přeji pěkné čtení, já žádnou Flavii de Luce zatím nečetla, ale doufám, že se k Bradleyho knihám brzy dostanu :) Krásný den :)

      Vymazat
  3. Na Cookovy knihy se sama dlouho chystám, ale ty obálky mě iritují - já totiž nesnáším, když je jméno autora (nebo název knihy) na obálce dominantní...další z mých úchylek no
    Užij si čtení, měj se krásně a těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavá úchylka :) Mně se naopak obaly jeho knihy celkem líbí, jsou totiž jednotné - a to je zase moje úchylka :) Měj se hezky, Hani :)

      Vymazat
  4. Dnes začnu číst knihu s názvem Nejmenuji se Miriam :-)
    Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc zvědavá na recenzi, Marcel :) Měj se hezky a přeji pěkné čtení :)

      Vymazat
  5. Jsem vážně knižní nevzdělanec, ale od tohohle autora jsem ještě nic nečetla. Každopádně zrovna Nákaza mě opravdu zajímá (já už jsem to stihla zkouknout na goodreads, protože tě tam tak "natajňačku" stalkuju), takže jsem zvědavá a natěšená na recenzi.

    Jsem ráda, že si knížku užíváš, takže užívej dál a měj se nádherně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takového stalkera mít, to je radost :* Jsem už skoro na konci a recenze bude brzy. Jako odpočinkové čtení mohu už teď doporučit :) Měj se krásně, Káťo :)

      Vymazat
  6. Něco mi kniha říká, ale nemohu si přesně vzpomenout co (ať už jsou ty prázdniny :-D).
    Každopádně přeji příjemné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď už to uteče jako voda! :) Děkuji Ti, měj se krásně, Luci :)

      Vymazat
  7. Já právě čtu otázky k absolutoriu, ale už brzy se konečně zase budu naplno věnovat knížkám. ;-) Každopádně od Robina Cooka - jsem zatím žádnou knihu nečetla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc držím palce, ať to dopadne úspěšně :) A třeba pak někdy něco od Cooka zkusíš, za mě je to dobré :) Měj se krásně a hodně štěstí :)

      Vymazat
  8. Já obdivuji všechny, kteří jsou schopní pravidelně vydávat články a mít určitý rozpis. To je absolutně nad mé síly :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já to taky někdy stíhám jen tak tak :)) Ale blogy nás musí hlavně bavit, každému vyhovuje něco jiného, a když Ti rozpisy nesedí, proč se do toho nutit :) Měj se krásně, Magdi :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates