PRÁVĚ ČTU | TY (Caroline Kepnes)

Krásný pondělní večer, mí milí čtenáři! :)
Tedy povím Vám - těžká panika. Vůbec nestíhám, ale vynechat další Právě čtu nemůžu! :) Takže Vám dnes naštěstí přináším aktualizaci toho, co zrovna louskám. V minulém týdnu jsem měla menší čtecí krizi, rozečetla (tak 10 - 15 stran) jsem čtyři (!!!) tituly, ale nic mě nechytlo, takže jsem střídavě odkládala a znova zkoušela číst a ztratila jsem tak pár čtenářských chvil. Nicméně nakonec mě nadchla Caroline Kepnes se svojí knihou TY (která samozřejmě nespadá do květnové výzvy - čert to vem - ale je prostě báječná). Autorka si mě získala a já příběh hltám jako o život. S takovýmhle stylem psaní se snadno zapomíná, že je kniha psaná v přítomném čase, který jsem donedávna moc nemusela, a ještě tou zvláštní du-formou.
Je mi jasné, že jsem pozadu asi tak sto let, protože Vy všichni jste už TY, a nejspíš i Skrytá těla, četli, viďte?
Co mi o knize prozradíte? Je začátek stejně dobrý jako konec? A jak moc mám být natěšená na Skrytá těla? Budu ráda, když se o svoje názory podělíte v komentářích :)
Já Vám přeji krásný večer - snad ho máte méně uspěchaný než já :)
K
 
Každé pondělí: Právě čtu
Každou středu: Knižní tip
Každý pátek: Recenze
Speciální nedělní články: Měsíční shrnutíVýzva a Chvíle s knihou
Google+

18 komentářů :

  1. Jupííí! Moc jsem se těšila, až se do těchto knih pustíš! Jak víš, první díl mi sice připadal zpracováním i stylem originální, nicméně příběhem prostě na stopro vedou Skrytá těla, tam budeš teprve valit oči a hltat stránky! Nemůžu se dočkat recenzí :)
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Senzace, není lepší motivace ke čtení :) Díky, Hani! Přeji Ti krásný večer! :)

      Vymazat
  2. Ty se mi líbilo, ale na druhý díl to nemá :D Krásné čtení a těším se na recenzi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, vy mě všichni tak lákáte, musím zrychlit :)) Díky! :)

      Vymazat
  3. Oh, my. Další kniha, o které jsem slyšela strašně božské věci, a já si prostě nemůžu dovolit takhle moc rozšiřovat svůj seznam knih, kde na to mám brát čas????? :)

    Každopádně jo, TY už je v mém seznamu na čestném místě, a já se těším na tvou recenzi. :) Přeju krásný zbytek večera a ještě krásnější čtení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, snahu o střízlivé rozšiřování seznamu už jsem vzdala a prostě přidávám a přidávám. Stále věřím, že to v tom svém životě stihnu... tak snad! Budu ráda, když se k TY časem dostaneš, protože by mě Tvůj názor velice zajímal :) Měj se nádherně :)

      Vymazat
  4. Zatím jsem četla jenom knihu Ty, ale už se chystám na rezervaci druhého dílu. ;-) Podle komentářů to vypadá, že se mám na co těšit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to tak! :) Už se nemůžu dočkat, až TY dokončím, hned pak sáhnu po Skrytých tělech. Snad se nám tedy budou líbit, přeji pěkné čtení a budu se těšit na Tvojí recenzi :) Měj se hezky :)

      Vymazat
  5. Nad knihou jsem tolikrát přemýšlela a ještě pořád přemýšlím! :)
    Snad mě Tvoje recenze konečně nakopne a knihu si koupím! :)
    Přeji příjemné čtení a snad už čtecí krize pominula :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí pominula, teď zase válčím s tím, že mám strašně moc práce :) Zkrátka pořád něco :) Snad to ale brzy dočtu a hned pak sepíšu takovou recenzi, že nebudeš moct vydržet a poběžíš do knihkupectví :) 'TY' za to rozhodně stojí :) Měj se krásně, Luci, a díky za komentář :)

      Vymazat
  6. Mě naopak kniha zklamala. Čekala jsem drsný a mrazivý stalking a to co jsem od knihy očekávala, jsem nenašla. Ale to tak někdy je a je dobře, že tobě se líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za komentář, Šári. Uvidíme, co se z toho vyklube, pro mě je to zatím moc milé překvapení :) Měj se hezky :)

      Vymazat
  7. Nečetla a zatím ani neplánuji, i když mě už kolikrát lákala :-) Nebyla by ukázka té du-formy? Si to nedokážu představit :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, ukázky budou určitě v recenzi - a ta bude už brzy! :) Ale namátkou... "Ráda dáváš věcem jména a mě by zajímalo, jaké asi dáš mně. Pokoušíš se na Twitteru uspořádat soutěž o nejlepší jméno pro tvůj byt." Musím říct, že je to docela strhující, strašně čtivé. :)

      Vymazat
    2. Bych z toho měla asi zamotanou hlavu ;-)

      Vymazat
    3. Já si taky myslela, že to bude problematické, ale takhle plynulý a příjemný text jsem dlouho nečetla. Fakt moc doporučuji zkusit! :)

      Vymazat
  8. Knihu jsem četla a vůbec se mi nelíbila, asi hlavně kvůli Joeovi a tomu, co dělal... :/ Takže vůbec nevím, jestli se pustím do Skrytých těl, ale co se musí uznat, tak mají knihy skvělé obálky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obálky jsou krásné, to ano :) Mrzí mě, že se Ti kniha nelíbila, ale rozumím tomu, že to přeci jen není každého šálek :) Měj se pěkně :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates