PRÁVĚ ČTU | Poslední píseň (Nicholas Sparks)

Přeji Vám všem krásné pondělí :)
Vítám Vás u dnešního právě čtu. Můj readathon běží (úspěšnost si nechám až do samostatného článku :)) a já jsem nakousla Poslední píseň od Nicholas Sparkse. Zatím jsem docela natěšená, protože mě knížka baví od prvních řádků. Příběh mám sice už dávno vyspoilerovaný, protože jsem viděla film (a musím říct, že i když Miley Cyrus fakt není můj šálek kávy, filmové zpracování se mi docela líbilo), ale přesto se na čtení moc těším a kdo ví, třeba tam najdu nějaké neshody a odchylky. 
Myslím, že by to mohla být docela jednohubka a že by čtení mělo jít rychle od ruky, tak uvidíme, jak to dopadne :)
Co dělá v těchto letních dnech společnost Vám? A znáte Sparksovu Poslední píseň? Pokud jste třeba už četli i viděli, co Vám přišlo lepší?

Mějte se moc krásně,
K

 
Každé pondělí: Právě čtu
Každou středu: Knižní tip
Každý pátek: Recenze
Speciální nedělní články: Měsíční shrnutíVýzva a Chvíle s knihou
Google+

14 komentářů :

  1. Poslednú pieseň som čítala a veľmi sa mi páčila. :) Som zvedavá na tvoj názor. :) Prajem pekné čítanie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, kočko, přijde mi, že na Sparksovy knihy máme podobné názory, takže věřím, že se bude líbit i mě. Já ji nakonec pouze rozečetla, ale už se těším, až se do ní znovu pustím. :)

      Vymazat
  2. Já jsem z Poslední písně viděla asi deset minut (moje sestra je posedlá filmy s Miley), pak mě Mileyin herecký talent donutil opustit místnost (plus ještě navíc se mi dělalo špatně z toho dabingu). Filmu asi druhou šanci dávat nebudu, ale - jak už jsem říkala - po Sparksových knihách začínám pokukovat, tak uvidím. Tobě každopádně přeju krásný čtení, hodně štěstí s readathonem a užívej si léto!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Káťo! Já mám na Miley absolutní alergii, ale ten film jsem kupodivu zvládla v pohodě... asi za to mohl Liam ;)) A koukala jsem v originále... což taky udělá mnohé. Měj se pěkně!

      Vymazat
  3. Sparks je prostě srdcovka všech romantických holek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem zrovna romantická holka, ale stejně ho mám ráda, to jo :)

      Vymazat
  4. Knížku jsem četla už dřív a líbila se mi :) I když zrovna v tomhle případě dávám přednost filmu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Kristý! Tak jsem zvědavá, jak dopadne moje porovnávání.. :)

      Vymazat
  5. Měla bych se konečně k tomuto autorovi dokopat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě Majdi! Není to vrchol literatury, ale rozhodně je to příjemné oddechové čtení. Na léto ideál :) Měj se krásně!

      Vymazat
  6. Hm, Sparks (jak víš) zkrátka není mým šálkem knihy, ale přesto se určitě do nějaké jeho knihy zase pustím. Je to zvláštní, ale mám určité autory, kteří jsou za mě průměrní (Sparks, Nesbo, Backman), a přesto se do nich pouštím stále znova a znova...nevím, čím to je, možná jsem ti to už dokonce říkala, takže pokud ano, tak se omlouvám za svou sklerotičnost...
    Užívej čtení i léta :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, ano, myslím, že jsme se o tomhle spolu někdy bavily... Mám to stejně, třeba zrovna ten Sparks - vysloveně nadšená jsem byla jen z Volby, jinak bych bez všech jeho knih přežila. A přesto - znovu a znovu. Krásně letní dny i Tobě! :))

      Vymazat
  7. Četla jsem, nádherná knížka. :) Mám starší vydání, které se mi líbí víc, ale tohle by se mi zase hodilo víc do sbírky. Těžký život knihomola. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se Ti líbila, Aničko :) Já jsem ráda, že to vůbec vydali znova, budu se muset podívat, jak to starší vydání vypadalo, to jsem tenkrát úúúplně prošvihla :) Měj se krásně!

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates