PRÁVĚ ČTU | Skrytá těla (Caroline Kepnes)

Všechny Vás zdravím a tradičně vítám u pondělního Právě čtu :)
Konečně jsem se pustila do pokračování knihy TY od Caroline Kepnes, která mě naprosto uchvátila, do Skrytých těl. Nejdříve jsem si myslela, že druhým dílem rovnou navážu na ten první a přečtu je najednou, ale nakonec jsem cítila potřebu nechat to trochu odležet. Teď už ale myslím přišel ten správný čas na to, pustit se i do pokračování.
Musím říct, že jsem si nemyslela, že to kdy řeknu, ale ta du-forma mi trochu chybí. Přesto jsem ale napjatá a natěšená, co si pro nás Caroline přichystala, protože ze všech stran slyším, že dějově jsou Skrytá těla ještě mnohem lepší než TY.
Vy už jste knihy od této autorky četli? Obě, nebo zatím jen první díl? A jak to na Vás zapůsobilo? Případně, pokud jste je ještě nečetli, chystáte se na ně?
A samozřejmě, moje nejoblíbenější slídilská otázka - co zrovna teď čtete Vy? :)
Těším se na Vaše komentáře :)
Mějte se báječně,
K

 
Každé pondělí: Právě čtu
Každou středu: Knižní tip
Každý pátek: Recenze
Speciální nedělní články: Měsíční shrnutíVýzva a Chvíle s knihou
Google+

8 komentářů :

  1. Krásně si čtení užívej, Týnuško.

    Na tuhle duologii mě už lákáte hrozně dlouho, takže já přestanu být lemra a až budu mít možnost, pořídím si knihy u nás v knihovně. :)

    Měj se nádherně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Káťo! Abych řekla pravdu, Skrytá těla jsem nakonec odložila. Nevím proč, zatím mě to nedokázalo vtáhnout do děje - i když všichni říkají, že je lepší než u předchozí knihy. Asi jsem se nedokázala prokousat k té zlomové části. Zkrátka, zatím nenastal ten pravý čas. Ale určitě do knížek jdi, stojí to za to! :)

      Vymazat
  2. Snad se ti bude kniha líbit, já byla nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se zatím nemůžu začíst, ale určitě ten správný čas jednou přijde. :)

      Vymazat
  3. Musím si už konečně knihu Ty pořídit. Jen mám strach, aby to nebylo pořád to stejné dokola. Přijde mi, že knihy o stalkingu (co jsem zatím četla) jsou na jedno prdo, ale tak snad jsem měla jen špatný výběr :)
    Ať se pěkně čte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tím, že to bývá dost podobné, ale TY rozhodně vybočuje. Věř mi, takovouhle knihu o stalkingu jsi ještě nečetla :) Vřele doporučuju!

      Vymazat
  4. Když mě nějak nenadchl první díl, tak asi do těl nepůjdu. Hlavní hrdina mě neoslovil, celkově ta kniha mě nenadchla. Čekala jsem něco jiného. Rozhodně přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím Šári. Mě se první díl líbil, ale jak už píšu v komentářích výše, do Skrytých těl se prostě nemůžu začíst. Tak uvidíme. Moc děkuji :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates