NÁKUPY | Trochu rozvláčně s megaknihy.cz

Ahoj!
Vítám Vás u nového článku. Dnes po dlouhé době zavítáme do rubriky Nákupy, podíváme se totiž na moji zkušenost s e-shopem Megaknihy.cz.
Jak jsem se k obchodu vlastně dostala... Již nějaký ten pátek pokukuji po takové té přeslazené edici od Arga - až uvidíte na fotkách, hned budete vědět. Ale 350 Kč se mi za to opravdu dávat nechtělo, tyhle peníze raději investuji do svých osvědčených a milovaných autorů. Na druhou stranu touha po zkompletování edice byla silná... Trocha hledání a hned jsem koukala na více než přívětivé ceny v e-shopu Megaknihy.cz.
S objednávkou jsem tedy neváhala. Byla jsem díky recenzím obchodu nachystaná na delší dobu dodání, ale musím říct, že téměř týden mě trochu zarazil. Proto to "rozvláčně" v názvu.
Obchod moji objednávku přijal a podle všeho i rychle zabalil a předal. Měla jsem objednávku klasicky přes Zásilkovnu, z buxu trvá dodání v takovém případě cca dva dny. Zde trvalo několik dní, než se zásilka v evidenci Zásilkovny vůbec objevila. Zvláštní, ale samozřejmě nemohu s jistotou tvrdit, že za zdržením stály Megaknihy. To je zkrátka osud zákazníka, že neví, kde se balíček v těchto mezičasech toulá :) Hlavně, že nakonec dorazil.
Mladej u těchto akcí nemůže nikdy chybět!
Po zaevidování zásilky už byla během chvíle u mě. Radost jsem měla, ale stejně mě maličko mrzí, že jedna z knížek vykazuje drobná poškození. Má natrženou obálku a trochu poškozené desky. Jde ale o opravdu malé vady (například ty poškozené desky neuvidíte, pokud knihu opravdu nevezmete do ruky a neprolistujete), které nehodlám reklamovat, takže jsem je ani nefotila. Na první dobrou jsou knihy v pořádku a v knihovně se tedy vyjímají :) Balíček byl zabalený poctivě a myslím, že při přepravě knihy žádnou škodu utrpět nemohly.
Celkový dojem z obchodu je vcelku pěkný. Ceny jsou úchvatné, balíček byl svědomitě zabalený a knížky dorazily bez většího poškození. Za sebe Vám tedy e-shop mohu doporučit, upozorňuji však, že je nutná jistá - oproti jiným obchodům však stále celkem malá - dávka opatrnosti, trpělivosti (to především) a shovívavosti.
Ze záložky mám samozřejmě radost obrovskou, hrozně jsem jí chtěla mít ve sbírce. Konečně má tedy dušička pokoj :)
Budu moc ráda, pokud se v komentářích podělíte o svoje zkušenosti s tímto e-shopem Vy. Už jste zde objednávali? A byli jste spokojeni, nebo Vám něco vadilo? Vaše dojmy ocením jistě nejen já :)

Mějte se moc hezky,
K

16 komentářů :

  1. Ahoj :-) hezké přírůstky, i když knížky po pravdě neznám. Přes megaknihy.cz jsem nakupovala zatím jen jednou a už je to celkem dávno, možná rok, rok a půl? Už nevím. Objednávala jsem si tehdy brožovanou sérii z ostrova Lewis od P. Maye a knížky dorazily v pořádku. Ale jak rychle, to už si taky nevzpomínám :D a záložku mám taky, tu s těma ovečkama, už je značně opotřebovaná a taky bych potřebovala novou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi byla s nákupem spokojená, Marcel :) Záložky jsou opravdu parádní, hned má člověk další motivaci k objednávce :) Měj se krásně :)

      Vymazat
  2. Já mám s tímto e-shopem jen dobré zkušenosti. Mám s Megaknihami spolupráci a jsem za ni moc vděčná. Nepamatuju si, že by od nich přišla nějaká kniha poškozená, za což jsem moc ráda. Tvá nová sbírka knih vypadá úchvatně! :)
    Ty tvoje fotky jsou opravdu boží! <3 A ty záložky od nich úplně zbožňuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za názor a jsem ráda, že se přidáváš do řady spokojených zákazníků. jak říkám - u mě to poškození bylo opravdu minimální a asi by se nad ním každý nepozastavil. Já jsem akorát posedlá :D Doufám, že se mi spolupráci v budoucnu také podaří navázat, myslím, že svoji práci dělají opravdu poctivě, což je něco, čeho si moc vážím :) A moc děkuji za pochvalu, dělá mi to velkou radost. Měj se krásně :)

      Vymazat
  3. Je sice pravda že s delší dobou dodání se u megaknih musí počítat /naposledy jsem čekala snad 10 dní a to jsem platila předem a knihy měli skladem/ nicméně ještě se mi nestalo, že by knihy došly nějak poškozené. A ceny, ty jsou vskutku lákavé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ceny jsou báječné a jak říkám, to poškození bylo naprosto minimální, další dvě knihy byly v top stavu. A kolem dokola, ne všechno musí dorazit do dvou dnů, člověk si někdy ráda počká, aspoň se může déle těšit. Jsem ráda, že i Tvoje zkušenost s tímto e-shopem je pozitivní! :)

      Vymazat
  4. Musím na to mrknout, když se dá ušetřit, je to vždycky pozitivní, navíc mně nevadí ani drobná poškození, takže s tím problém nebude. Je to strašně zvláštní jak strašně moc mě zajímá, co na ty knihy řekneš. Nejsou ani zas tak mým žánrem, ale jak už víš, tak především Ostrov s vůní čerstvého chleba mě láká děsně! Už chci recenzi!!! :D Takhle pohromadě vypadají vážně skvěle :)
    Měj se krásně, Kristý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, rozumím Ti, ani pro mě to není úplně typická četba, ale něco mě na nich hrozně láká. Pokud chceš vědět víc, koukni ke Zvrhlé Narcisce, nedávno publikovala recenze na Rosiin sladký krámek (tou mě právě přiměla ke koupi) a na Ostrov. Psala, že Ostrov překládal někdo jiný, a že ta kniha není tak povedená, jako Rosiin krámek. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Snad se ke čtení dostanu co nejdříve :) Měj se krásně!

      Vymazat
  5. Já mám od megaknih jeden recenzní výtisk, ale nikdy jsem tam nenakupovala. Moc pěkné nové přírůstky - já jsem o nich zatím nejspíš ještě neslyšela, ale vypadají hrozně mile :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to takové roztomilé tituly, to je pravda :) A až jednou budeš shánět nějaké knížky, megaknihy doporučuji :) měj se krásně, Lory :)

      Vymazat
  6. Ten kočičák je tak parádní!!!!

    Týden ti přijde jako dlouhá doba? Zkoušelas někdy něco objednávat z nejlevnějších knih? :D Myslím ale, že to čekání se vždycky vyplatí. Ozvlášť, když v tvojí zásilce byla taková rozkošná záložka! Pro ty já mám slabost. Minule jsem takhle nakupovala a nakupovala a koupila jsem si Austen Power a Born To Be Wilde záložky a miluju je. :D

    Prostě nákup máš krásný a já se na megaknihy určitě mrknu taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to Indymu vyřídím, aby ještě trochu zpychnul :D Děkujeme!
      A jo, uznávám, že jsem s dobou dodání trochu zhýčkaná. Vůbec mě nelákej na tyhle originální záložky, stačí, že utrácím nemravné peníze za knihy :) Měj se moc hezky, Káťo! :)

      Vymazat
  7. Vlastně jsem od Megaknih nic nekupovala, používám většinou Bux nebo Martinus, vždycky to tam najdu levněji než na stránkách Megaknih... i když jsem teď už dlouho nic neobjednávala.

    Sérii neznám, ale takhle vypadá docela... no sladce a roztomile :D Přeju ti pěkné čtení a snad budou recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, recenze určitě budou. Jinak asi záleží na titulu, ale zrovna tyhle na megaknihách vyšly cenově nejlépe, takže rozhodně doporučuji tenhle e-shop zkusit :) Měj se moc hezky!

      Vymazat
  8. Krásné kousky, Kristý :) Mně dorazila z Megaknih ještě ta stará záložka... zrada :))) Ať se knihy líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Šári! Ale zas máš ovečku! To já ostrouhala, starou záložku už asi nikde neulovím :) Věřím, že časem dostaneš i tuhle - u Tebe se nedostatku objednávek a novým přírůstků opravdu nebojím :) Měj se báječně!

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates