PŘEČTENO | Srpen 2016

Přeji Vám všem krásnou neděli a vítám Vás u nového článku.
Dnes se podíváme na to, co jsem přečetla - nebo lépe řečeno nepřečetla - za srpen. Ten byl čtenářsky jednoznačně nejhorším měsícem. Zvládla jsem jednu jedinou knihu - Než jsem tě poznala od Jojo Moyes, na kterou vyšla v pátek recenze.
V průběhu měsíce jsem také louskala Uloupený život od Jaycee Dugard, ale ten jsem nakonec zvládla dočíst až na samotném začátku září. Shrnovat to snad ani nemá smysl, ale já mám ráda pravidelnost, takže:
Počet přečtených knih: 1
1. Než jsem tě poznala (Jojo Moyes) - recenze
Počet přečtených stran: 408
Průměrný počet stran za den: cca 13 :(
Proč vůbec publikovat přečteno s tak mizernými výsledky, že? Rozhodla jsem se proto pojmout tento článek taky trochu informativně. Moc ráda bych blog rozjela ještě o něco více - chtěla bych, aby byl rozmanitější a pestřejší. Proto se chci pokusit o to, aby články vycházely každý den. Zatím si nedovedu představit, jestli je to zvládnutelné, ale chci tomu dát alespoň šanci :)
Budu se na Vás těšit u nových článků - snad Vás budou bavit!
Budu ráda, když mi v komentářích dáte vědět, co jste v srpnu přelouskali Vy a jak se Vám to líbilo či nelíbilo. A pokud je něco, co byste tady na blogu rádi viděli a chybí Vám to tady, opravdu ocením, když se podělíte :)
Mějte se nádherně!
K

12 komentářů :

  1. Taky jsem přečetla Než jsem tě poznala, u mě však patří do "škatulky" září :-) Tato kniha se u mne zařadila mezi nejlepší co jsem kdy četla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se Ti také líbila. I pro mě to bylo naprosto skvělé čtení. Děkuji za komentář a měj se moc pěkně! :)

      Vymazat
  2. I kdyz je to jen maly postup, tak kazdy krucek stoji za zminku :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem toho za srpen stihla taky hodně málo - několik mang, ale asi jen jednu pořádnou knihu a to Tygrův osud od Colleen Houck.
    Na nové články se určitě těším a jsem zvědavá, jestli to utáhneš - já jsem totiž tohle tempo bohužel vzdala :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lory, děkuji za komentář a oběma nám přeji, ať je to v dalších měsících lepší :) A co se nových článků týká, jsem také zvědavá a nevím, zda je to dlouhodobě možné, ale za zkoušku nic nedám :) Měj se krásně!

      Vymazat
  4. Prď na to, žes přečetla jen jednu knihu. Každý má občas špatný měsíc. Můj srpen byl taky na nic. Nehroť to, Týnuško, září bude určitě lepší.

    Jak už jsem psala u tvé recenze, Jojo na mě pořád ještě čeká na polici. Chci se k ní dostat co nejdřív.

    Na nové články se těším. Jsi asi superman, že hodláš dávat článek denně, ale hodně štěstí a fakt se na ně těším. <3 Krásný zbytek dne přeju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, moc a moc Ti děkuji. Taky věřím tomu, že už teď bude (ve všech směrech) jen líp :) Těším se, co na Jojo povíš :) A s těmi články uvidíme, zkusit se ale má všechno :) Měj krásný den!

      Vymazat
  5. Na tom vůbec nezáleží, Kristý :) Hlavně, že se ti Jojo zalíbila. No a co dodat ke článku na každý den? Sem s nimi! Já se rozhodně těším :)
    Měj se krásně a ať se září vyvede po všech směrech lépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuji. Taky přeju pěkný podzim, když nám to léto tak nevyšlo. Měj se moc hezky :))

      Vymazat
  6. Určitě se Ti v září povede lépe! Už se moc těším na články! :)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates