MY ČTEME | Kniha na říjen 2016 & Hlasování na listopad 2016

Ahoj přátelé!
Zdravím Vás u nového článku a zároveň se omlouvám za tu absenci v posledních pár dnech. Nějak jsem nestíhala, a protože blog není od stresu, ale od zábavy, prostě jsem to moc neřešila. Teď o víkendu to napravím :)
Dnes pro Vás mám vyhlášení vítězné knihy na měsíc říjen, kterou budou číst ti z nás, kteří se zapojili do nového čtenářského klubu na goodreads - My čteme :) Pokud se někdo z Vás ještě nepřipojil, a chtěl by, učiňte tak prosím kdykoliv, my budeme jen a jen rádi.
Na goodreads jsme si jako říjnové čtení odhlasovali Obraz Doriana Graye od Oscara Wildea.
V následujícím měsíci tedy budeme číst právě toto dílo. Budeme se "setkávat" na goodreads, kde si budeme povídat o tom, jak se čtením postupujeme, co nás na knize baví a co ne, zkrátka budeme sdílet své dojmy. Mám do diskuze připravených pár námětů, tak snad se budeme tím čtením a povídáním o něm všichni bavit :)
Přeji Vám úspěšné čtení a uvidíme se znovu na konci října, u příležitosti vyhlášení listopadového čtení - mimochodem, hlasování o listopadové knize už běží, tak hlasujte ;)
Krásnou sobotu Vám všem!
K

25 komentářů :

  1. Jé, tuhle knížku mám doma! :) Je to úplně super vydání :) Asi se do My čteme zapojím, moc se mi ten nápad líbí :)
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsem opravdu moc ráda, děkuju Ti a těším se! :))

      Vymazat
  2. Túto knihu mám síce iba v pdf, ešte z časov, kedy som nestíhala čítať a chcela som mať po ruke niečo, čo by som mohla čítať počas cesty autobusom alebo kdekoľvek by som si práve zmyslela. Bohužiaľ sa mi k tejto knihe nakoniec nepodarilo prepracovať a presne tak rýchlo ako som s čítaním začala, tak som aj skončila.:) Takže ma ozaj veľmi teší, že vyhrala práve táto kniha.;) Neviem sa dočkať a budem sa snažiť zapájať tak často, ako to len pôjde. Zatiaľ sa maj krásne.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, mám velkou radost, že Tě výsledek potěšil a že máš v plánu se zapojit :) Moc se těším! Měj se nádherně a děkuji! :)

      Vymazat
  3. No, já jsem tedy původně plánovala, že když už jsem knihu četla tolikrát, že ji asi znovu číst nebudu a prostě se na hulváta zapojím do diskuze tak jako tak, ale teď jsem na ni normálně dostala chuť, tak ještě uvidím :D
    Měj se krásně, Kristý a ať se s projektem daří, já se jdu podívat, co je na výběr na listopad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsi dostala chuť, Hani. Uvidíš, jak bude čas a nálada, každopádně se těším, že se při diskusi potkáme :) Měj se nádherně!

      Vymazat
  4. Super. Tuhle knihu jsem loni vyhrála, tak ji konečně přečtu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi s výsledkem spokojená, Luci! Moc se na říjnové čtení těším :) Měj se hezky!

      Vymazat
    2. Já taky :-) Nejdřív ale dočtu Bez šance a hned jdu na náš klub :-P

      Vymazat
    3. Těším se na recenzi, bez šance mám v hledáčku :)

      Vymazat
  5. Musím se přiznat, že jsem úplně jako Hanička. :D Říkala jsem si, že když jsem to četla před měsícem, že prostě budu jenom přispívat do konverzace, ale asi to vážně přečtu znovu, protože to je naprosto geniální záležitost a rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších knih.

    Jdu mrknout na listopadovou hlasovačku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíte, jak Vám to vyjde, holky. Moc se těším na diskuzi, až se všichni začteme a budeme debatovat opravdu k tématu, k jednotlivým myšlenkám... myslím, že to může bát docela paráda. zatím tam máme jen taková obecná témata, ale myslím, že se to hezky rozvine. A viděla jsem, že jsi hlasovala pro Draculu, miluju ho a fakt doufám, že vyhraje, ráda bych si dala re-reading. Krásnou sobotu, Káťo! :)

      Vymazat
    2. Já bych si Draculu totiž fakt hrozně, hrozně ráda přečetla. Koukala jsem, že dost hlasů má i Pýcha a předsudek, ale v říjnu bych ráda vystoupila ze své comfort zone a četla Draculu, než znovu Pýchu a předsudek, ačkoli je to skvělá knížka. :)

      Vymazat
    3. Snad to vyjde. Garantuju Ti, že by sis Draculu zamilovala, je to fenomenální čtení, fenomenální!

      Vymazat
  6. Tak to mám radost - pro tuhle knížku jsem volila (i když zatím ještě nevím, jestli se k ní tenhle měsíc vůbec dostanu - ale ráda bych).
    Hned se jdu podívat na další hlasování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem moc ráda, že Tě vítěz potěšil a pevně doufám, že Ti to vyjde a že se tento měsíc do knihy pustíš :) Všimla jsem si, že i Ty jsi stejně jako Káťa hlasovala pro Draculu, což je super a doufám, že se k nám ještě přidá mnoho dalších a že na něj ta listopadová volba padne :) Měj se nádherně!

      Vymazat
  7. Uf, no, sice jsem pro tuto knihu nehlasovala..ale jsem ráda, že to nevyhrál Zločin a trest, to bych fakt nedala :D pro její tloušťku samozřejmě. Tento měsíc toho budu asi mít hodně, ale skočím do knihovny a knížku si půjčím, uvidím, kolik bude času na její přečtení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcel, budu ráda, když to budeš stíhat a když se zapojíš. Ale hlavně v klidu a s radostí! :) Měj se báječně!

      Vymazat
  8. Už pri úvodnom článku k tejto výzve som Ti chcela pochváliť tento nápad, no tak som sa zamotala na internete, že som na to pozabudla. Preto CHVÁLIM teraz a ešte viac :) Klasiku treba šíriť ďalej, to je isté :) :) Nápad sa mi veľmi páči, no momentálne sa nechystám zapojiť. Nie, že by som nechcela, ale momentálne som začarovaná a čítam fantasy :D :D Každopádne som zvedavá, ako sa to bude u Teba ďalej vyvíjať a ako sa ti bude vybratá klasika páčiť. Ja som si ju užila, téma knihy je taká magická až temná, čiže ako stvorená na jeseň :) Teíšm sa na Tvoj názor a fotky :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc a moc Ti děkuji za tak krásný komentář plný milých slov a podpory. Jsem opravdu ráda, že se Ti projekt líbí, a věřím, že se časem, až se trošinku odčaruješ, také zapojíš :) Užívej si fantasy svět a měj se nádherně!

      Vymazat
  9. To je super nápad.:) A tuhle knížku mám moc ráda, i když už je to nějaký ten pátek, co jsem jí naposledy četla.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se projekt líbí :) Budeme rádi, když se k nám připojíš a alespoň v diskusi si knihu oživíš :) Měj se krásně :)

      Vymazat
  10. Mám chuť se začít smát. Zrovna zkrácenou verzi Obrazu Doriana Greye jsem si vybrala jako čtení do angličtiny :D Ale stejně bych neměla čas a ani knížku na to, abych se zúčastnila, ale je to zajímavá náhoda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se stane hned, Kristý :) Ať se Ti líbí!

      Vymazat
    2. Tohle je fakt extra zkrácená verze, navíc uzpůsobena slovní zásobě úrovně A2-B1, takže užít si to neužiju :( Ale časem se snad dostanu k úplnému českému překladu :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates