PŘEČTENO | Září 2016

Ahoj!
Zdravím Vás u nového článku, ve kterém se mrkneme na to, co jsem stihla přečíst za září 2016. Byť oproti tragickému srpnu došlo k určitému zlepšení, ještě to rozhodně není ono. Jsem ale ráda, že v říjnu jsem se do toho zatím docela opřela, takže snad už se ta čtecí krize dá konečně na ústup.
V září jsem totiž nakonec zvládla jen dvě knížky, i přes úpornou snahu dočíst Skálu do konce měsíce. Těmi dvěma tituly byl recenzní výtisk Počátek veškeré lásky, který mi poskytly Větrné mlýny, a Uloupený život od Jaycee Dugard.
Uloupený život bylo skvělé a, jak já ráda opakuji, velmi uzemňující čtení. Autentičnost textu mě hodně bavila a knížku rozhodně doporučuji k přečtení. Už pár dní sepisuji recenzi, tak snad bude brzy :)
Počátek veškeré lásky pro mě vůbec nebylo jednoduché čtení, velmi netradiční práce s textem pro mě byla zkrátka problematická. Námět byl zajímavý, ale bohužel, celkově to úplně nevyšlo. Nicméně i tak si mi kniha nějakým bizarním způsobem vlastně líbila a milovníkům moderní literatury ji proto rozhodně mohu doporučit. Recenze už na blogu je.
Počet přečtených knih: 2
1. Uloupený život (Jaycee Dugard) - recenze bude brzy
2. Počátek veškeré lásky (Judith Herrman) - recenze
Počet přečtených stran: 304 + 204 = 508
Průměrný počet stran za den: cca 17
Jak vidíte, nebyla to žádná sláva, ale pořád lepší něco, než nic. Kolik čtení jste v září zvládli Vy? A jak jste si celkově užili nebo neužili tento první po-prázdninový měsíc? Budu se těšit na Vaše komentáře :)

Mějte krásnou sobotu,
K

10 komentářů :

  1. Každý měsíc nemůže být stejný. A aspoň si odpočinula, nabrala dech a říjen bude určitě lepší ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak snad už bude lépe, ale ono stejně není dobře, se do něčeho nutit :) Mé září bylo vlastně čtenářsky dost vydařené, brzy už snad publikuji shrnující článek.
    Měj se krásně, Kristýnko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc se těším na Tvoje zářijové čtenářské úspěchy, Hani. Měj se taky pěkně! :)

      Vymazat
  3. Mně se v září dařilo, ale zase jsem měla slabý srpen. Ale to nevadí, hlavně že čteme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Já věřím, že podzim dopadne čtenářsky nakonec hezky, alespoň se o to fakt snažím :)

      Vymazat
  4. Čtecí krizi v poslední době vydám až moc často, ale teď (musím zaťukat) mě konečně upustila, tak snad se brzy nevrátí! :)
    Určitě to v říjnu bude lepší :)
    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, ať se potvora krize drží pěkně daleko :) Měj se krásně a přeji příjemné čtení :)

      Vymazat
  5. Hm, koukám, že jsme na tom dost podobně. Já teda, narozdíl od tebe, říjen taky trochu nezvládám, poněvadž jsem zjistila, že se svým yum yum rozvrhem (miluju mít tři různé biologie a každý den minimálně z jedné psát, ach) to fakt nestíhám. Dokonce ani povinnou (teda to teď trochu kecám, Opilý Koráb, Krále Lávru a Romea s Julčou jsem stihla). Čtu samé kraťoučké věci, dramata a poezii, a pořádnou bichli už jsem v ruce neměla jak dlouho, když nepočítám to přesouvání bichlí při stěhování. Hrůza se mnou.

    Na recenzi na Uloupený život už se moc těším a přeju hodně zdaru v říjnu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Ti moc držím palce, ať je toho času na čtení a hlavně na odpočinek co nejvíce. Plně s Tebou soucítím, ale taky vím, že Ty to určitě zvládneš. Drž se, Káťo <3

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates