MY ČTEME | Kniha na listopad 2016 & Hlasování na prosinec 2016

Ahoj, moji nejmilejší!
Jak se máte? Slavili jste včera Halloween? U nás se to neprožívá, jen o víkendu jsme v rámci rodinného setkávání dlabali dýni a opékali halloweenské marshmallow. 
Dnes pro Vás mám nachystaný článek s vyhlášením knihy, kterou budeme v rámci čtenářského klubu číst v listopadu. Kdo projekt My čteme ještě nezaznamenal - jde o čtenářský klub, v jehož rámci si vždy odhlasujeme knihu, kterou budeme v následujícím měsíci číst. Pak si o ní v diskuzi povídáme, sdílíme dojmy, hecujeme se ke čtení a hlavně jsme rádi, když se k nám přidá někdo další! :) 
Hlasování o listopadové knize bylo napínavé do posledního momentu, Pýcha a předsudek a Dracula dostali stejný počet hlasů. Nakonec to vyřešila Monika z Rozešívačky, která svůj původní hlas pro Evžena Oněgina věnovala Draculovi a souboj tak rozhodla. Je to tedy jasné, v listopadu budeme číst Draculu od Brama Stokera! Vcelku stylové s ohledem na Halloween, Dušičky a celkově ponurý a sychravý čas, co myslíte?
 
Jste s vítězem spokojeni a zapojíte se? Já Draculu z celého srdce doporučuji, objevil se ostatně i v mém halloweenském speciálu jako jeden z tipů na strašidelné čtení... Pevně věřím, že si ho užijeme. Nezapomeňte se zapojit do diskuze na goodreads a také na náš hashtag #mycteme, kterým označujeme naše příspěvky na sociálních sítích :)
Kdybyste měli jakékoliv nápady, náměty a připomínky, sem s nimi, prosím! :) Můžete mě kontaktovat kdekoliv - zprávami na goodreads, Facebooku, či mailem. Budu jen ráda :)
Přeji Vám krásné strašidelné čtení a budu se těšit zase za měsíc u vyhlášení knihy na prosinec - hlasování už běží, takže moc prosím o Vaše hlasy - na výběr máte tentokrát Tři mušketýry od Dumase, Coriolana od Shakespeara, Cirkus Humberto od Basse, Sladký čtvrtek od Steinbecka a Planetu opic od Boulleho.

Přeji Vám krásný den, mějte se báječně! :)
K

16 komentářů :

  1. Halloween ze zásady neslavím (mám pro to dobré důvody a ne tedy jen obvyklé: vždyť je to emerický svátek, fuj fuj fuj), ale Stoker je klasika. Nemůžu za sebe říct, že je to dobrá volba (kdysi jsem Draculu rozečetla), jelikož jsem jej nakonec odložila. Ale už nějakou dobu uvažuju o druhé šanci pro odložené knihy, takže díky za tip. A na skupinu na GR se podívám, my čteme vypadá jako pěkný projekt ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že za druhou šanci stojí, já osobně tuhle knihu miluju a v rámci společného čtení s My čteme ho budu číst už poněkolikáté... Držím palce, ať se napodruhé zalíbí a jsem strašně ráda, že i projekt zaujal! :)) Těším se na společné čtení a přeju hezký večer :)

      Vymazat
  2. Říjen se mi vůbec nepovedl a jestli Doriana dočtu, není jisté :-) Na listopad se raději nehlásím. A prosinec možná, když budou Tři mušketýři. To bych mohla nějak udělat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevadí, Luci, každý měsíc se nemůže vydařit. Já Doriana také nedočetla, prostě mi to vůbec nesedlo... Dám mu šanci v budoucnu. Mrzí mě, že se v říjnu neplánuješ zapojit, protože Dracula je moje srdcovka :) Uvidíme, jak prosinec vyjde a jak hlasování dopadne, ale budou Vánoce, tak to snad nějak dohromady dáme :) Měj se krásně a držím se čtením všechny palce! :)

      Vymazat
  3. Draculu si určitě přečtu :-) i když jsem už počítala s Pýchou a předsudkem, ale nevadí. V pátek jdu do knihovny, tak snad mi toho Draculu nikdo nepůjčí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, Marcel, žes počítala s Austenovou a že je tohle čára přes rozpočet. Jsem ale ráda, že si i přesto plánuješ Draculu přečíst, jak už tady omílám postopadesáté, pro mě je to strašně milovaná knížka a všem ji doporučuji. Držím palce, ať tam na Tebe do pátku počká :) Měj se hezky!

      Vymazat
  4. Dnes zakoupeno, těším se a ihned po recenzních výtiscích jde na řadu, snad ho stihnu v listopadu :) Do konce týdne snad taky opožděně dočtu Doriana a hodím na blog recenzi :)
    Měj se krásně, Kristýnko a moc ti přeju, že se ti s projektem tak daří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám velkou radost - strašně se těším, co na něj povíš. Doufám, že si ho užiješ :) S tím Dorianem mi ani nemluv, jsem perfektní příklad kovářovy kobyly, ale já to prostě nedokázala dočíst... Vůbec mi to nesedlo. Dám mu ale v budoucnu druhou šanci. Moc Ti děkuju za milý komentář, Haničko, moc a moc :) Měj se moc pěkně :)

      Vymazat
  5. U nás se to taky neprožívá. Helloweenské párty jsem se nezúčastnila a víkend jsem trávila učením na bio a přípravou na odjezd na intr. :D

    Z toho Draculy mám radost! (Mimochodem, TVOJE VYDÁNÍ JE BOŽSKÉ! Woodsworth classics jsou vážně k sežrání. Já od nich mám toho nádherného Doriana, takže mrknu i po tomhle Draculovi!) Pokusím se ho někde sehnat, protože je to knížka, kterou bych fakt hrozně ráda zvládla a takhle k tomu mám aspoň nějaký podnět. Bych mohla do knihovny pro Krysaře a rovnou ulovit i Draculu. ^^

    Co se týče příštího měsíce, tak se vůbec nemůžu rozhodnout, komu dát hlas. V minulých měsících to bylo spíš z důvodu, že jsem chtěla číst všechno, teď je to v spíš z důvodu, že některé tituly úplně nemusím a ostatní neznám. No, promyslím to a uvidím. :)

    Měj se zatím nádherně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, jsem ráda, že máš z listopadového čtení radost a opravdu doufám, že se do Draculy pustíš... Víš, jak ho miluju a propaguju :) A snad se najde i v příštím měsíci něco, co Tě nakonec zaujme :) Měj se krásně :)

      Vymazat
  6. Strašně se na něj těším! :3 Snad nezklame :)

    OdpovědětVymazat
  7. Docela přemýšlím, že bych se s tím Draculou připojila :) Mám ho rozečteného - byla jsem někde na začátku, už je to celkem doba - tak by nebylo na škodu ho konečně dočíst :D Tak uvidíme, jak budu stíhat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu jen ráda, protože jak píšu pořád a všude, pro mě je Dracula jedním z top titulů, čtu ho teď v rámci čtenářského klubu už poněkolikáté a miluju ho čím dál tím víc. Budu moc ráda, když ho v rámci listopadového čtení společně s námi ostatními dočteš :)) Měj se moc krásně!

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates