ROZBALOVÁNÍ BALÍČKU | Veliké překvapení a ohromná radost od Presco Group

Ahoj, moji nejmilejší!
Vítám Vás u nového článku, pro tento blog trochu neobvyklého. Jak víte, unboxingy či rozbalovačky nedělám. Je to v podstatě ze zásady, myslím, že stačí novinky ukázat v přírůstcích... Na druhé straně, jsou to právě unboxingy, které mě na ostatních blozích hodně baví. 
Dnes mi přišel naprosto úchvatný balíček, a tak jsem si řekla, proč pravidlo neporušit a unboxing nenafotit? Za tuhle nádhernou zásilku vděčím velmi milé a příjemné Lucii z Presco Group, se kterou jsme se nedávno domluvily na spolupráci. Čekala jsem knížku, ale dostala jsem ohromný balíček plný krásných překvapení... Můžu se Vám pochlubit? :)
 Součástí balíčku byl i osobní vzkaz, který velmi oceňuji - je to úžasný projev pozornosti a péče :)
V balíčku jsem našla kromě vzkazu také placku, diář, sešit a kalendář... Zkrátka neskutečnou nadílku samých krásných věcí. Sešit a kalendář jsem okamžitě věnovala mamince, která Alenku v říši divů naprosto zbožňuje, takže jsem si tyhle dva produkty nemohla nechat. Byla nadšená a radost tak byla hned dvojnásobná :)
 Vrcholem pak byla láskyplně zabalená knížka, na jejíž recenzi se můžete těšit brzy... Otolína a žlutá kočka, neuvěřitelně krásně ilustrovaná knížka pro děti, která mě chytila za srdce už z ukázek. Dnes jsem si celou knížku rychle prošla, to zpracování je prostě dechberoucí. Moc se těším, až se do knihy pustím.
Jak vidíte, je to jedna velká dokonalost... Moc a moc děkuji Presco Group a slečně či paní Lucii za nabídku spolupráce :)
Zaujala Vás knížka stejně jako mě? Dokážete si i v dospělém věku užít knížky určené primárně pro děti? (Já rozhodně ano! :)) Budu se těšit na Vaše komentáře.
Mějte se báječně,
K

24 komentářů :

  1. To je opravdu nádherný balíček, takovou formu spolupráce velice oceňuji, je dobré zase po dlouhé době vidět, že si nakladatelství svých blogerů váží a nejsou to pouze marketingové nástroje. Gratuluji ke krásnému balíčku Kristýnko a ať se ti příjemně čte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, moc děkuji, byl opravdu vydařený a navíc knížka, kvůli které byl balíček posílám, byla taky skvělá. Recenze bude brzy :) Měj se krásně!

      Vymazat
  2. Krasny balicek mas :-) Pekne si ho uzij :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No to je nádhera, přesně takhle má podle mého dobrá spolupráce vypadat! ♥
    Moc se těším na tvůj názor na knížku a všechny ty dárečky jsou prostě rozkošné.
    Chtěla jsem ti taky moc pochválit to "pozadí" na první fotce, ty knížky máš vyskládané vedle sebe prostě tááák úžasně :)
    Měj se krásně a užij si čtení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko, moc děkuji za pochvalu :) Knížka byla moc povedená, příští týden bude recenze :) Měj se báječně :)

      Vymazat
  4. Balíček mi také dorazil a byla jsem stejně tak nadšená. Knížka vypadá úchvatně, zpracování je moc povedené. A dárečky překrásné. Užij si nádhernou nadílku spolu s maminkou, Kristý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, moc děkuji. Myslím, že se Lucii perfektně podařilo trefit se každému bloggerovi do vkusu. Já už mám knížku přečtenou a jsem z ní docela nadšená :) Měj se krásně!

      Vymazat
  5. Ó, to je nádhera ^.^ Tak tento balíček musel vážne nesmierne potešiť a je vidieť, že si vážia spoluprácu s blogermi...úžasné♥♥♥ Niečo také som ešte nevidela...Aj hľadám k tomu správne slová, no nedá sa :D Všetko je také krásne a ešte aj tá knižka úhľadne zabalená...tak trochu závidím :D
    Inak milujem detské knihy...človeku dajú niekedy viac ako sa zdá...hneď by som ju brala. Vyzerá nádherne nie len na vonok a verím, že taká bude i vo vnútri. Prajem ti krásne čitateľské chvíle s ňou...maj sa krásne ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mony, moc Ti děkuji za krásný komentář. Jsem také nadšená, spolupráce zatím vypadá úchvatně. Knížku už mám přečtenou a byla senzační, příští týden bude recenze :) Měj se krásně a ještě jednou moc díky ♥

      Vymazat
  6. Nádherný balíček. :) Moc gratuluji k takové příjemné spolupráci. ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já z jejich balíčků a spolupráce úplně nadšená. Tak nádherně se starají o své ,,kolegy" :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš naprostou pravdu, Katy, je v tom vidět neskutečná péče a starost. :)

      Vymazat
  8. Krásný balíček i dárečky, ať se ti knížka líbí :-) Mermaidka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, moc děkuji, knížka byla moc hezká :) Brzy bude recenze. Ale proč byla kočka zase zločinec... to je pro mě jako pro celoživotního kočkomila záhadou :)) Měj se krásně :)

      Vymazat
  9. Asi budu brečet... začínám mít pocit, že všem kromě mě byla nabídnuta spolupráce. Což by mi zas až tak nevadilo, ale když vidím všechny ty balíčky...ach bože. A ten tvůj je ještě stokrát lepší, máš Alenku... velká závist, skutečně velká. Sice momentálně dost žárlím, ale přeju ti to :) Užij si knížku i dárečky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, určitě se taky brzy dočkáš ♥ Rozumím Ti, Presco si dalo opravdu záležet a člověk se nemůže na tu nadílku vynadívat. Já jsem si jistá, že Tě to brzo čeká také a budeme závidět zase my :)) Měj se krásně ♥

      Vymazat
  10. Nádhera, nádhera, nádhera! A i tak to je slabé slovo! :) Ke spolupráci gratuluju! :) Kéž by takhle vypadala každá spolupráce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! A svatá pravda, bohužel se taková péče a zájem o bloggery příliš často nevidí. Je ale fajn vědět, že přeci jen existují lidé a společnosti, kteří to dělají poctivě a od srdce ♥

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates