VÁNOČNÍ SPECIÁL | První sníh ❄

Ahoj, moji nejmilejší!
Vítám Vás u nového článku, který je dokonce něčím speciální :) Zahajuje sérii vánočního speciálu, ve kterém Vám představím ty knížky, po kterých byste v předvánoční atmosféře mohli s chutí sáhnout. Kouzelné je, že od žádné z vánočních knížek nemám příliš velká očekávání a vůbec mi nebude vadit, když to nebude psaní hodné Pullitzera. Doufám pouze v navození vánoční atmosféry. Pokud hledáte něco podobného, třeba Vám články budou dobrou inspirací.
První sníh nás může zasáhnout každou chvíli a já nevím, jak to máte Vy, ale pro mě je první sníh něco naprosto zásadního a jedinečného. A myslím ten pravý první sníh, žádný poprašek, ale poctivý sníh, který krásně křupe pod nohama a leskne se ve světle pouličních lamp. Je úplně jedno, kdy přichází - svoji rodinu prostě vytáhnu ven a jdeme se tou nádherou společně projít. 
Já plánuji v nejbližších dnech začít sníh přivolávat titulem, který byl velkou senzací hlavně loni - Sněží, sněží mi přijde pro zahájení vánočního čtení jako to pravé. 
Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány – a když k tomu ještě připočtete čtrnáct roztleskávaček, jedno miniprase a keramickou vesničku pro elfy, bylo by na rozpletení všech těch zmatků v městečku Gracetown skoro zapotřebí nějakého anděla! Tři vánoční příběhy o tom, že ne vždycky je to, oč stojíte, taky to pravé... (anotace je převzatá z Databáze knih)
Kromě těchto vánočních speciálů pro Vás také chystám několik článků s vánočními tipy, které mám naplánované tak, abyste případně ještě stihli pomoci Ježíškovi s dárečky :) Doufám, že budou k užitku... co myslíte Vy? A jak si ten skoro-předvánoční čas užíváte? Kdy budete zdobit svoje domovy? Jaké vánoční čtení na Vás čeká? A kdy se u Vás začíná péct cukroví? Budu moc ráda, když se podělíte v komentářích :) A slibuji Vám, že brzy odpovím na ty u minulých článků! :)
Mějte se krásně a užívejte si ty týdny sladkého vánočního očekávání do sytosti.
K

14 komentářů :

  1. Od Greena jsem četla zatím jen Hvězdy nám nepřály. Nebylo to špatné, ale takové ohrané téma. Další znám jen Papírová města nebo jak to bylo, to jsem viděla jako film. A to mě nebavilo vůbec. Takže knihu riskovat nebudu. Takže si nejsem jistá, zda tuhle knihu zkoušet :-D Ale obálka je skvělá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že u mě to bude s Greenem začátek a konec, ale jak se něco týká Vánoc, je to to správný zacílení a já tomu nejspíš neodolám. Znáš to, reklamní bublina, cílová skupina :D

      Vymazat
  2. Na tu jsem si vloni když vyšla dělala zálusk, a do dnes jsme jí nečetla. Tak nevím, zda se k ní nakonec někdy dostanu. Každopádně ať se líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji vyhrála v lednu a celý rok tu na mě čeká... Snad ji stihnu. Moc děkuji za komentář, Moni :)

      Vymazat
  3. Jééé! Na tu se v prosinci také chystám! Hezké čtení přeji! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už loni jsem zjistila, že asi žádné opravdu vánoční čtení nemám. tuto knížku jsem si chtěla taky koupit, ale nakonec jsem odolala. Chystám se na nějaký ten úklid, ale vůbec se mi nechce :)) S cukrovím začínám tak kolem Mikuláše a už se těším, až to zavoní. Akorát většinou toho v prosinci moc nepřečtu, na to už není čas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já letos asi neodolám Vánocům po francouzsku. Vypadají slibně a slyšela jsem zatím samé pozitivní ohlasy. S pečením plánuji začít už příští týden, nemůžu to vůbec vydržet :)) Krásný předvánoční čas, Šári, měj se nádherně :)) ♥

      Vymazat
  5. Tahle knížka má jednu z nejhezčích vánočních obálek, jaké jsme kdy viděla, už jen kvůli tomu bych si ji pořídila :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tuhle vynechám, ale jak víš, i já mám na čtení spoustu tipů :) Nějak teď ale nestíhám... Snad se všecko brzy zlepší - letošek mám fakt jak na houpačce, jeden měsíc paráda, druhý měsíc...radši nemluvím. Nejen knižně.
    No, už si nebudu více stěžovat, těším se na pečení, úklid a až si konečně sednu a nebudu muset nic řešit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, odpovídala jsem Ti zprávou, takže víš, jak s Tebou soucítím. Moc držím palce. Taky se těším, až hodím nohy nahoru, ale bojím se, že si ani o Vánocích od těch starostí neodpočinu... Tak snad se mýlím a vše bude prima :) Měj se co nejlépe!

      Vymazat
  7. Knihu jsem četla minulý rok a byla skvělá. Akorát Greenova část mě zrovna nenadchla...
    Na články se těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem zvědavá, co mě čeká. Už se na ni těším. Moc děkuju za komentář Kristý :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates