MY ČTEME | Kniha na prosinec 2016 & Hlasování na leden 2017

Ahoj, přátelé!
Jak se Vám daří? A jak se Vám čte? Jste členy čtenářské klubu My čteme a zúčastnili jste se společného čtení Draculy v listopadu? Jak se Vám kniha líbila či nelíbila? A pokud jste se k nám ještě nepřipojili, můžete tak učinit na Goodreads nebo na Facebooku.
Já mám pro Vás dnes vyhlášení knihy, kterou budeme společně číst v prosinci. Bylo to opět velice těsné, ale nakonec to o jeden hlas vyhráli Tři mušketýři nad Cirkusem Humberto. Hlasování na leden 2017 se otevře za chvilku, tak nezapomeňte mrknout a hlavně hlasovat. 😉
Po prvotním zápalu při čtení Obrazu Doriana Graye to poslední měsíc trochu ochladlo a diskuze nebyla tak živá. Zčásti za to můžu i já jako autor projektu - bohužel kvůli jistým smutným událostem nebylo mnoho prostoru a nálady věnovat se blogu a čtenářskému klubu na 100 % (a upřímně, ani se samotným čtením to nebylo slavné). Budu ale ráda, pokud to při prosincovém čtení znovu trochu rozjedeme. Nezapomínejte, že máme hashtag #mycteme, který používáme (dobře, používám 😅) na Facebooku a na Instagramu.
Budu opravdu moc ráda, pokud se do společného čtení zapojíte. A nemusíte rovnou přelouskat celou knihu, každý pokus a každá stránka či kapitola se počítá. 
Jsem zvědavá, jak v prosinci dopadneme. Přeji Vám krásné předvánoční dny a ať máte při všem tom pečení a zdobení dost času na čtení. Mějte se nádherně!
K

16 komentářů :

  1. Nějak nestíhám...Do Tří mušketýrů asi nejdu, ale dávám si za úkol splnit rest z listopadu, tedy Drákulu :)
    A hashtagy jsem začala svědomitě používat :D
    Doufám, že se ti povede lépe a dočkáme se od tebe recenze ♥
    Měj se krásně!!! (A budu otravovat furt, ale chci se vidět, tak hledej volné datum :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky vůbec nestíhám, Hani, nic si z toho nedělej. Je tý práce nějak moc. Snad to o Vánocích doženu. Za hashtagy dík! ;) A vidět se chci taky, taky Ti to pořád někam píšu, musíme se domluvit! :) Měj se báječně!

      Vymazat
  2. Já jsem se na Draculu těšila, ale bohužel čas mi na něj nevyšel...Navíc jsem ho nesehnala v knižní podobě, ale jen v pdf a z pc nerada čtu. Doufám, že se k němu brzy dostanu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čtení z počítače je na nic, to naprosto chápu, že Tě nebaví. A mně to časově taky nevyšlo, on si to člověk vždycky pěkně naplánuje a pak najednou, ha, život. Taky doufám, že si ho brzo přečteš, bude se Ti líbit. Měj se krásně, Marcelko :)

      Vymazat
  3. Draculu jsem měla v plánu číst, ale neměla jsem na to tu správnou náladu, takže jsem to radši nečetla. Nejspíš by mi to zkazilo dojem z knihy.
    Na Tři mušketýry se chystám, i když jsem hlasovala pro Cirkus Humberto, ale nevadí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Draculou je rozhodně dobré počkat na ten správný moment, byla by škoda, kdyby sis knihu zkazila nenáladou. Budu se pak těšit na Tvoje dojmy. Jsem zvědavá i na to, jak se Ti budou líbit Tři mušketýři. A na Cirkus Humberto snad brzy také dojde :) Měj se moc krásně a děkuji za komentář! :)

      Vymazat
  4. Jsem rada, ze to opet vyhral muj tip... Doufam, ze to tentokrat stihnu, necham si to ale az ke konci mesice :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to nechávám na Vánoce, a snad nám to už tentokrát vyjde :)

      Vymazat
  5. Já sice pokaždé hlasuji, ale ještě jsem se nedostala ke splnění čtecí povinnosti - nicméně doufám, že v lednu to bude lepší a hlasuji pro Starce a moře.

    Lory Humble × TICHÝ ODPOR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lory, nic si z toho nedělej, já to celé vymyslela a taky jsem ještě nic nedočetla. To se nedá nic dělat. Snad se to zlepší, a držím palce, ať Tvůj favorit zvítězí :) Měj se moc hezky :)

      Vymazat
  6. Také jsem se k Tvé skupině přidala, je to skvělý nápad :) Tento měsíc asi nebudu stíhat se účastnit, ale těším se, že v lednu se snad přidám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kate, moc děkuji za milý komentář, jsem opravdu ráda, že se Ti projekt líbí a těším se, až se s námi pustíš do čtení :)) Měj se krásně!

      Vymazat
  7. Tři mušketýři nejsou moje parketa, možná tak za dvacet let :D

    OdpovědětVymazat
  8. Můj listopad byl velmi hektický a krizový, takže musím napravit restík- Draculu a snad stihnu i Tři mušketýry :)
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce se čtením a doufám, že se Ti obě knihy budou líbit, Luci! Měj se moc hezky! :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates