PŘEČTENO | Listopad 2016

Ahoj, zdravím Vás u nového článku!
Máme tu další příspěvek do Měsíčního shrnutí, tentokrát to ale bude o přečtených knihách. Jak už jsem zmiňovala ve včerejším článku, listopad nestál za nic a ve čtení se to samozřejmě odrazilo. Pamatujete, jak jsem v říjnovém shrnutí psala, že jsem poctivka a že si Osudy a běsy nechám do listopadového shrnutí, i když mi k dočtení zbývalo pár stránek? Ještě že tak! Jinak bych se Vám tady moc chlubit fakt nemohla.
V listopadu jsem nakonec zvládla jen tři knížky, a to s vypětím všech sil. Na počet mělo vliv nejen to, že na čtení nebyla nálada, ale taky fakt, že se už snad dva týdny peru s šíleně útlounkou knihou od Haruki Murakamiho. Po otřesech je fakt otřesný, ale zařekla jsem se, že tu knihu prostě dočtu. Snad se mi to dnes konečně podaří a pustím se do něčeho, co mě chytne za srdce.
Celkově jsem nakonec v listopadu zvládla tři knihy.
Nejprve jsem dočetla Osudy a běsy, naprosto neskutečnou knihu, která mě čtenářsky posunula mnohem dál a i lidsky mi dala mnohé. Úchvatná záležitost, za kterou vděčím Daně z Domina, jelikož bez ní bych o to přišla. Velmi doporučuji všem! 
Pokračovala jsem dalším recenzním výtiskem od Domina, tedy Stalkery. Kniha se mi líbila, byla hodně akční a napínavá, ale bohužel jsem čekala trochu něco jiného - temnějšího, mrazivějšího. Přesto mohu titul s klidným svědomím doporučit všem, kdo mají rádi, když se děj detektivky ani na moment nezastaví a už od počátku je to všechno pořádně dynamické.
I poslední přečtená kniha je recenzní výtisk. Otolína mě nadchla a básnila jsem o ní už všude možně. Skvělá dětská knížka, na které zaujme nejen příběh, ale také famózní grafické zpracování. Opravdu vřele doporučuji jako dárek pod stromeček. 
Listopad 2016
Počet přečtených knih: 3
1. Osudy a běsy (Lauren Groff)
2. Stalkeři (Paul Finch)
3. Otolína a žlutá kočka (Chris Riddell) 
Počet přečtených stran: 448 + 432 + 172 = 1052
Průměrný počet stran za den: cca 35 (a pořád věřím, že v tom prosinci tu stovku dám)
Jak jste si se čtením vedli v listopadu Vy? A jsou nějaké čtenářské mety, které doufáte, že do konce roku pokoříte? A na jaké knihy se chystáte v prosinci? 

Budu se moc těšit na Vaše komentáře a přeji Vám nádhernou neděli,
K

8 komentářů :

  1. Ale, veď aj 3 je aspoň niečo. Ja som v novembri prečítala 4, čo nie je tiež nič moc. :) Nechcem ani vedieť aké číslo bude tento mesiac. Vždy v období Vianoc nemám čas na čítanie a potom to tak vyzerá. Prajem Ti, aby sa Ti viac darilo a mala väčšie číslo. Maj sa krásne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně, že čteme, to je důležité. Držím palce, aby sis i o Vánocích našla na čtení čas, já plánuji ve volných dnech hodně dohánět všemožné čtenářské resty, tak snad to klapne. Měj se krásně a užívej si hezké předvánoční dny! :)

      Vymazat
  2. Bud v klidu, ja s tim taky vecne bojuji. U tolika lidi vidim jejich super postupy a ja prectu tri ctyri knihy mesicne. Timhle tempem to nikdy nezvladnu :-D Tak bud v klidu, nejsi v tom sama :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za čtenářskou podporu, Luci! :) Důležitý je, že čteme. Jsem ráda, že mám souputníka v těch nižších počtech, a kdo ví, třeba je časem všechny doženeme :) Měj se nádherně!

      Vymazat
  3. Není toho moc, zato samé krásné :) Osudy a běsy sepíšu zítra a ti Stalkeři pořád nevím, nevím. Nejsem úplně přesvědčená :)
    Budu držet palce, ať si prosinec užiješ s nějakými skvělými kousky ♥
    Já mám v plánu dočíst Illuminae, Co nám oheň vzal, dneska jsem taky rozečetla Ten, kdo stojí v koutě a z poličky se na mě pořád směje ten Drákula a taky Sůl moře. No, plány jsou velkolepé, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hani, moc děkuji a držím palce s prosincovými plány. Snad se vydaří nějaké čtenářsky požehnané Vánoce :) Měj se moc krásně!

      Vymazat
  4. I přesto samé krásné knihy :)
    Se mnou to v listopadu také nebylo slavné- dopadla na mě čtecí krize. Ne žádný odvar v předchozích měsících, ale pořádně silná a pořád se jí nemou zbavit :/
    Snad to bude v prosinci lepší, protože si chci přečíst mnoho knih a navíc jsou Vánoce :)
    Měj se krásně a snad se nám bude v prosinci dařit lépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvá čtenářská krize mě mrzí, Luci, a držím palce, aby v prosinci zmizela a aby sis užila krásné Vánoce plné skvělého čtení! :) Měj se hezky :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates