PŘÍRŮSTKY | Listopad 2016

Ahoj všem!
zdravím Vás u dalšího příspěvku do rubriky Měsíční shrnutí. Je to hrůza, jak to letí! U těchto rubrik, které se publikují jednou do měsíce, si to člověk zvláště uvědomuje...
Rok 2016 nebyl nijak pěkný rok, listopad to jen potvrdil a prosinec na tom už nic nezmění. Smutné chvíle se odrazily i na čtení a také na přírůstcích - zkrátka nebyla nálada. Celkem mi proto v listopadu přibylo jen šest novinek. Které to byly?
Hned na začátku měsíce mi dorazil dlouho očekávaný balíček z arara.cz, který obsahoval čtyři anglické tituly z edice Wordsworth Editions. Tu já prostě miluji, je nádherná a právě Arara prodává tyto kousky za doslova legrační ceny. Všechny čtyři knihy mě dohromady vyšly na úžasných 284 Kč.
Další dvě knihy jsou recenzní výtisky. Tím prvním byla Otolína a žlutá kočka, kterou mi k recenzi poslalo nakladatelství Presco Group. Knížka, primárně určená pro děti, se mi moc líbila, o čemž se můžete přesvědčit i v recenzi, kterou najdete zde. Druhým recenzním výtiskem pak byl balíček od nakladatelství Domino, které mi poslalo Nehodu od C. L. Taylor. K autorčině knížce Lež jsem se zatím nedostala, tak jsem zvědavá, jak na mě zapůsobí tímto titulem. Do čtení se pustím už brzy a moc se těším.
 Na závěr klasický přehled v číslech:
Počet nových knih: 6
Počet koupených knih: 4
Počet recenzních výtisků: 2
1. Parade's End (Ford Madox Ford)
2. Christmas Books (Charles Dickens)
3. The Jungle Book & The Second Jungle Book (Rudyard Kipling)
4. Dr Jekyll and Mr Hyde (R. L. Stevenson)
5. Nehoda (C. L. Taylor)
6. Otolína a žlutá kočka (Chris Riddell)

Vzhledem k tomu, že v prosinci mám narozeniny a snad přijde i Ježíšek, budou další přírůstky, doufám, o něco bohatší. Právě Ježíšek mi totiž slíbil některé úžasné kousky, kterých se už nemůžu dočkat.
Jak jste na tom s listopadovými přírůstky Vy? Co přibylo do Vašich knihoven? A na co se chystáte v prosinci?
Budu moc ráda, když mi dáte vědět v komentářích. 
Přeji Vám krásný den,
K

4 komentáře :

  1. To jsou úžasné přírůstky, Kristý. Ta edice z arara vypadá fakt božsky a vůbec jsem nevěděla, že se dá právě na tomto e-shopu sehnat, tak to budu muset omrknout, i když víme, jak to s tím čtením v angličtině mám, že. Já lenoch líný :D
    Jsem opravdu zvědavá, co řekneš na Nehodu a taky na to, co ti přinese Ježíšek. Já mu napsala o dvě knihy (minimálně jednu z nich určitě neuhodneš :D) a co se týče listopadových přírůstků, ani nevím, jestli to můžu publikovat, je to toho totiž zase HAFO :D
    Měj se moc hezky a ať se zbytek roku nese v příjemnější náladě ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuji. Já to mám s tím čtením v angličtině dost podobně, ale pořád žiju v té blažené iluzi, že to překonám. Tak třeba v příštím roce :)
      A teď jsi mě teda napnula a jsem opravdu moc zvědavá, co dostaneš za knihy pod stromeček Ty. A listopadové přírůstky jsem viděla a komentovala, radost pohledět!
      Měj se krásně a díky za podporu :*)

      Vymazat
  2. Jekylla a Hydea bychom mohli taky zkusit v #mycteme :-)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates