MY ČTEME | Kniha na leden 2017 & Hlasování na únor 2017

Zdravím Vás, moji milí, u prvního článku roku 2017! 
Nový rok otevřeme výzvou k dalšímu společnému čtení. Lednové čtení vyhrála ve skupině My čteme novela Stařec a moře od Ernesta Hemingwaye. Vzhledem k tomu, že tento měsíc má naše čtení opravdu jen pár stran, doufám, že se všem povede dobře. Já sama mám s tím společným čtením občas rezervy, tak Vám držím palce, ať to jde co nejlépe a hlavně ať se Vám Stařec a moře líbí! 😊
S vyhlášením nového čtení se již tradičně taky otevírá hlasování na příští měsíc. S novým rokem přichází změna - budeme vybírat jen ze tří titulů (po zkušenosti z loňska se ukazuje, že se stejně většinou rozhoduje mezi dvěma tituly a ty zbylé chudinky zůstávají na ocet). Na únor tam máme Kartouzu parmskou od Stendhala, Hordubala od Čapka a Opatství Northanger od Austenové. Snad si vyberete, co je Vašemu srdci blízké.
Pokud se chcete ke čtenářskému klubu přidat, za což budeme moc rádi, skupinu My čteme najdete na Goodreads a taky na Facebooku.
Mějte se báječně, přeji Vám krásné první dny nového roku!
K

10 komentářů :

  1. Sakra, jeste jsem nezvladna ani jednu... To je pech... Nejak to nedavam :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň, že se nějak pokoušíme. Lepší než nedělat nic! ;) :)

      Vymazat
  2. Juuuj tak to som teda vychytala veľmi dobre.:D Kniha Starec a more od Hemingwaya bola mojou poslednou knihou v roku 2016. Takže túto 'výzvu' sa mi podarilo splniť s prehľadom, aspoň raz.:D Keďže Dorian Gray mi naposledy dal neskutočne zabrať.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že se to takhle sešlo, Veru :) Můžeš diskutovat o sto šest :) Těším se!

      Vymazat
  3. Zkusím najít místečko v mém nabitém programu, ale jisté to není :D

    OdpovědětVymazat
  4. Stařec a moře aneb povinná četba :D

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates