CHVÍLE S KNIHOU | Vysněný čtenářský koutek

Ahoj, moji milí ♡
Zdravím Vás u nového článku. Dnes to bude trošku netradiční. Už pár dní letí knižně-blogovým světem vlna spolupráce s internetovým vyhledávačem nábytku a dekorací Favi.cz, který v rámci měsíce knih spustil zajímavý projekt, a sice tvorbu vysněných čtenářských koutků blogerů.
Favi.cz je přehledný, uživatelsky přívětivý vyhledávač plný inspirace, takže jsem si řekla "proč ne" a přislíbila jsem svou účast. Při hledání svých favoritů jsem narazila na spoustu skvělých kousků do interiéru, které rozhodně inspirují k dalšímu vylepšování bydlení. Nakonec jsem mezi množstvím věcí, které mě zaujaly, provedla přísný výběr a v dnešním článku Vám tak přináším to, co by se opravdu hodilo do našeho domova.
Ten se totiž nese v duchu celkem jednoduchých linií a především v duchu souboje mezi minimalistickým stylem a stylem provence. Já jsem přes ten minimalismus, mamka přes provence, a na jednotlivých místnostech našeho domova celkem snadno poznáte, čí ruka vládne v daném místě pevněji :) I proto jsem se rozhodla vytvořit koláže celkem dvě, aby měly oba styly své zástupce...


Jak si jistě všimnete, ani v jednom čtecím koutku nesmí chybět knihovna, pohodlné posezení, dobré osvětlení a taky malé království pro našeho frajera! I když... Každý, kdo má kočky, jistě potvrdí, že pelech je to jediné místo v bytě, kam kočka za celý svůj život prakticky nevstoupí. :D Ale člověk stejně většinou neodolá a nějaký jí pořídí. A teď ke zbytku... Já jsem takový ten ležící čtenář, nejlépe se mi prostě čte v posteli, nicméně tenhle návyk má jeden nepříjemný průvodní jev - prospím víc času, než by se mi líbilo. To takhle jdete číst a najednou je z toho dvouhodinový šlofík. ;) Proto se nutím do pobytu v křeslech nebo na pohovce. Na té růžové z druhé koláže by se jistě četlo jako na obláčku. A knihovna, to je pro mě naprosto nepostradatelná součást domova. Já si dost zakládám na bílé a v co nejjednodušším provedení. Úplně ideální by pak bylo, kdyby byla nafukovací, protože v té mojí místo neustále dochází :) 
Pokud máte zrovna přehršel času, určitě na favi.cz mrkněte. Najdete tam spoustu věcí, které nutně potřebujete... Já měla nakonec problém to všechno do koláží nacpat :)
Mějte se moc krásně a dejte mi v komentářích vědět, jestli byste zašli na návštěvu a jestli by se Vám u nás líbilo ;)
K

8 komentářů :

  1. Jasně, že líbilo Kristýnko :-) Sedla bych si do toho květinkovaného křesla a dala nožky nahoru :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Čas na rozdávání nemám, takže se tam podívám možná později. Jinak se mi líbí asi více koláž číslo 1 :)

    http://katiehoral.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já zase minimalismus moc nemusím - naopak nacpu všude všechno a něco od každého. Asi bych se měla usměrnit, no. Tvůj koutek vypadá vážně útulně, asi bych měla zapracovat na tom svém :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Lory. Ale ono to cpaní má něco do sebe, máma měla kamaráda a ten miloval byty plné věcí, někdo by až řekl zakrámované, protože vždycky říkal, že "tam je cítit ten život" - a měl pravdu! :) A upřímně, u nás když není naklizeno, má to do onoho minimalismu nakonec taky celkem daleko :)

      Vymazat
  4. Jsem divná? Mám pocit, že už jsme spolu ty koutky někde řešily, ačkoliv jsem neměla počítač??? Sna na FB? Teď si fakt připadám jak magor :D

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates