RECENZE PRO VL | Tam, kde ji našli (Kimberly McCreight)

Ahoj, moc Vás zdravím u dnešního článku :)
Bude to trochu novinka - letos se mi totiž podařilo navázat spolupráci se zajímavým literárním webem VašeLiteratura.cz, kde najdete spoustu recenzí od autorů s nejrůznějším čtenářským záběrem, soutěže, medailonky spisovatelů - zkrátka každý čtenář a knihomol si tam přijde na své :)
 Dnes byla publikována první recenze, kterou jsem pro VL připravovala, a sice Tam, kde ji našli.
Jak už jsem avizovala tady na blogu, kniha pro mě byla oproti Případu Amelia spíše zklamáním, celkově ale přesto patří do sféry těch lepších knih, které jsem měla příležitost číst. Všechnu chválu i kritiku si můžete přečíst v samotné recenzi:

Recenze - Tam, kde ji našli

Budu ráda, když si článek přečtete a když se ke knize taky vyjádříte. Už jste ji četli? Bavila Vás? Nebo se na ni teprve chystáte? Čím Vás nejvíce láká?
Těším se na Vaše komentáře a rovnou Vás i naladím - další recenzovanou knihou pro VL bude Diamantová holubice, na článku už pracuji, tak snad se ho brzy dočkáte :)
Mějte se moc krásně,
K

8 komentářů :

  1. Gratuluji ke spolupráci :)
    Abych pravdu řekla, já na tenhle žánr a obecně druh knih moc nejsem, a i když jsi jí nakonec dala 4 hvězdičky a doporučuješ ji spíše těm, kteří k thrilleru zabrouzdají jen občas (tedy přesně lidem, jako jsem já), nejspíš po ní stejně nesáhnu. Nejspíš do tohohle musím teprve "dospět" :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, Lory :) Přesně jak píšeš, třeba se k tomu časem dostaneš, uvidíš. Chápu, že teď to pro Tebe není nutnost. Jestli ji budeš v budoucnu číst, doufám, že si ji užiješ. Měj se moc krásně a ještě jednou díky za přečtení ;) :)

      Vymazat
  2. Gratuluji ke spolupráci :-) Případ Amelia si chci přečíst už strašně dlouho, ale stále jsem se ke knize nějak nedostala, spíše jsem si knihu stále ještě nepořídila :D Vidím to na knihovnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, děkuji :) ten případ je oproti téhle knize podle mě lepší, takže doporučuji a přeji příjemné čtení :)

      Vymazat
  3. Gratuluji ke spolupráci a musím moc a moc pochválit recenzi, opět jsi mi v ní sdělila přesně to, co potřebuji a v recenzích hledám. Myslím, že dám jako první určitě šanci spíše Případu Amelia, i tak ale nevypadá úplně špatně ani tento titul, byť by mi asi trochu překážela ta americká stereotypnost, o které mluvíš.
    Měj se moc krásně, Kristýnko, doufám, že se máš skvěle ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc Ti děkuju za milý komentář, Ty mě vždy tak potěšíš :) Určitě doporučuji první Případ Amelia, tohle sice není úplně špatné, ale nerada bych, aby Tě to od Amelie odradilo. Budu se pak těšit na Tvůj názor :) Také doufám, že se Ti daří, Hani, i když teď obě asi docela šílíme s tou školou... Posílám objetí! :)

      Vymazat
  4. Gratuluju k nove spolupraci :) Knizku znam ale necetla jsem.

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates