MY ČTEME | Čteme ještě? Čtěme ještě!

Ohlédnutí za prvním skoro-rokem existence čtenářského klubu a smělé plány do budoucna.


Moji nejmilejší kolegové čtenáři ❤ Se zářím se uzavírá první rok existence našeho klubu společného čtení. Je tedy třeba to první výročí nějak oslavit a posunout náš společný zájem trošku dál.
A proto těm z vás, kdo budou číst a hlavně sepisovat své dojmy, začnou z vaší aktivity plynout výhody. Na začátek příštího roku chystám jednu velkou novinku, ale malinkou ochutnávku už tu mám. Jsou jí speciální tematické záložky #mycteme, jejichž první návrhy už jsou hotové a jen čekám, až vyjedou z tiskárny. Jakmile se tak stane, ukážu je i Vám (a ano, mělo to být už včera 😅). Tyhle záložky - ale nejen je! - najde jeden z vás, čtenářů, každý měsíc v takovém malém balíčku za odměnu. Další motivy budou časem přibývat, takže je nač se těšit.
A co pro balíček udělat? 
Stačit bude, když společnou knížku přečtete a sepíšete na ni recenzi, článek o vašich dojmech, zkrátka budete něco sdílet s námi, ostatními čtenáři. Laťku takového vyjádření bych nastavila na alespoň 1 NS textu, který se může objevit u vás na blogu (pokud máte), v naší skupině na goodreads (zde) nebo na Facebooku (zde, a nezapomeňte tu My čteme případně označit!). Můžete ale klidně natočit i video či vymyslet nějakou jinou kreativní formu. Nápadům se meze nekladou.
Odkaz na váš článek / video mi pošlete do e-mailu (thebooktalkblog@gmail.com), budu vaše příspěvky nejen zaznamenávat jako podklady pro účast v soutěži, ale také sdílet na sociálních sítích klubu. Výherce bude následně náhodně vylosován a já mu pošlu balíček s knihomolskými drobnůstkami pro radost.

V září už se Sluhou dvou pánů soutěžíme, a protože samozřejmě vím, že člověk je někdy rád, když knihu do konce měsíce vůbec přečte, odkazy na vaše soutěžní články mi prosím pošlete do neděle 8. 10. 2017 do 23:59.

Zvlášť se můžete zúčastnit také na instagramu, nejkrásnější či nejnápaditější fotka také dostane balíček pro radost. Nesmíte ale zapomenout na hashtag #mycteme a označit mě (@thebooktalkblog) přímo na fotce, aby mi neunikla!
Pro ty z vás, kdo mají svůj blog a chtěli by #mycteme podpořit, mám tu dvě loga, která by se u vás parádně vyjímala! 😉 😂 Za všechnu podporu a šíření klubu budu moc vděčná! ❤
Mějte se krásně a užívejte si čtení!
 



20 komentářů :

  1. Jů, to je super. Že bych se konečně tohohle projektu účastnila? :D Na Goodreads ho sleduji, ale jsem tak jako na baterky. Tak budu mít motivaci jak číst, tak psát. Díky a ahoj! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo skvělé, budu jen ráda, když se aktivně zúčastníš :)

      Vymazat
  2. To zní zajímavě, odměny určitě nalákají více lidí k tomum, aby knihu přečetli a sepsali dojmy. :-) Ale mě to baví i tak, protože to každý měsíc beru jako výzvu, že přečtu knihu, po které bych obvykle nesáhla. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já Tvé články miluji a jsem moc ráda, že klub má člena, jako jsi Ty <3

      Vymazat
  3. Ne že bych knihy nečetla a články nepsala i bez toho, ale zní to skvěle! Těším se a snad se na mě usměje štěstí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to sice motivace pro ty, kdo se neúčastní, ale především odměna právě pro vás, moje věrné kolegy čtenáře, kteří klub udržují v chodu svojí aktivitou :)

      Vymazat
  4. Je to skvělý nápad, ale já na čtení klasiky nemám vůbec čas. Víceméně jsem pořád zašitá v novinkách a sem tam vytáhnu něco staršího ze zásob... :-) Proto jsem i klub opustila, protože nemá cenu být členem, když se nezúčastním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Luci, jsem ráda, že se nápad líbí, byť se zúčastnit neplánuješ. Ale kdo ví, třeba časem... :)

      Vymazat
    2. A nechceš třeba střídat klasiku i novější knihy?

      Vymazat
    3. Když já nevím... Ne, že by mě to nenapadlo, ale klub začal jako prostor pro čtení klasiky a přijde mi, že je to ten důvod, proč se lidé přidali. Ale uvidím, kdyžtak to hodím do nějakého hlasování, nebo tak :) Díky za nápad!

      Vymazat
    4. Já se původně přidala kvůli tobě :-P

      Vymazat
  5. Hrozně se mi líbí, že ten nápad pořád někam posouváš <3 Já bohužel na to čtení teďka úplně nemám čas, ale třeba dneska jsem na Národní pořídila Frankensteina, který (tak nějak předpokládám) vyhraje příští hlasování, tak do toho bych šla, to je takový podzimní ideál :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Haničko! :) Snad bude času víc... A Ty jsi dnes byla v antikvariátu na Národní? Jů, závidím! :) Už se těším, až se tam zase podíváme spolu, i když předpokládám, že na naše setkání budeš mít čas až po Číně...?

      Vymazat
    2. Určitě až po Číně, Kristý. Nemůžu se dočkat :)

      Vymazat
  6. To je parádní nápad, už se moc těším na záložky! ♥ Sluhu jsem si včera objednala, chtěla jsem tuto knihu mít doma. A tak doufám, že mi přijde co nejdříve, abych se mohla pustit do čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Káťo! Záložky už jsou, jen je musím nafotit a zveřejnit :) Jinak vím, že už máš knížku doma, viděla jsem Tvoje krásné fotky, tak přeji pěkné čtení :)

      Vymazat
  7. Je to krásný nápad a já bych tak potřebovala pohnout s klasikou :) Ale čtu hrozně málo teď, možná až se přestěhujeme a všechno se uklidní... No jo, to zas začne předvánoční blázinec a pečení :)) Ale není všem dnům konec a třeba se jednou k vám přidám :) Každopádně nápad chválím, Kristý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu - a jistě nejen já - moc ráda, když se přidáš, Šári :) Snažím se vybírat útlejší knihy, takže to ani není takové čtenářské utrpení ;) Měj se krásně a hodně štěstí se stěhováním :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates