CHVÍLE BEZ KNIHY | Vzpomínky na zdi od Saal Digital

Mnoho z vás jistě zaznamenalo kampaň společnosti Saal Digital, která na Instagramu hledala dobrovolníky na otestování jejich produktů. Fotoobraz je věc, kterou plánuji pořídit už dlouhé roky, ale stále jsem vybírala a rozhodovala se a nakonec to nikdy nedopadlo. Když mi nabídka od Saal Digital umožnila vyzkoušet tvorbu vlastního obrazu za recenzi, neváhala jsem. Rozhodla jsem se pro pásmo fotek s osudovými muži mého života...
Nejprve musím s radostí pochválit opravdu variabilní výběr toho nejzákladnějšího - rozměrů a materiálu obrazu. U Saal Digital si skutečně vyberete přesně to, co se vám líbí a co se vám hodí do vašeho domova. Rozměrů je spousta, od tradičních až po netypické. To stejné platí pro materiály, kterých máte na výběr takové množství, že je až těžké se rozhodnout. 
Já nakonec vybrala levnější variantu materiálu a větší formát, obraz totiž bude umístěn v obýváku, který patří k největším pokojům v domě, takže pidiobrázek by u nás neměl mnoho smyslu. 
Dále musím vyzdvihnout naprosto senzační, intuitivní prostředí pro tvorbu fotoobrazu. Veškeré parametry nastavíte snadno a jednoduše. Fotografie můžete i upravovat a se zvolenými fotkami v rámci editoru dále pracovat.
Já jsem se při tvorbě obrazu rozhodla pro ponechání původních fotek, máme je pořízené zrcadlovkou a chtěli jsme, aby se barvy zachovaly ve své původní podobě.
Na fotce to asi není dostatečně patrné, ale zvolený materiál Alu-Dibond má báječně zpracovaný povrch. Ten je neuvěřitelně věrný původním barvám a za každého světla vám udělá radost - slunce ani umělé osvětlení se od něj nijak neodráží, takže ať se na fotku podíváte kdykoliv, potěšíte své oko. Právě povrch obrazu pro mě byl asi největším a nejpříjemnějším překvapením, je vážně velmi kvalitní a obraz zdvihá o další úroveň.
 
 
Obraz přišel v obrovském balíku, byl zabalený strašně poctivě a dorazil díky tomu v absolutně perfektním stavu. Položený byl na silné, tvrdé, kartonové desce, dále byl zabalen v ochranné měkké balíkové fólii. Toto všechno bylo dále obaleno několika vrstvami plastové folie (tu na fotkách bohužel nemůžete vidět, obraz jsme doma rozdělávali pozdě večer a fotky jsem pořizovala později - v momentě, kdy už byla folie vyhozená). Balík byl také dostatečně velký rozměrově, karton opravdu hodně přesahoval rozměry samotného obrazu a zajistil tak, že se při přepravě neobouchaly rohy a okraje. Co se balení týče, lepší práci jsem zatím asi u žádné zásilky neviděla, takže paráda!
 
Takovýhle krásný obraz Vás vyjde zhruba na patnáct set korun. Po objednávce vám dorazí během pár dnů a může vám dělat radost naprosto kdekoli ve vašem domově. My jsme se rozhodli pro obývací pokoj.
Saal Digital srdečně děkuji za možnost jejich fotoobraz vyzkoušet. Od začátku do konce to pro mě byla příjemná záležitost. Prostředí, ve kterém obraz tvoříte, je pro zákazníka jednoduché a bezproblémové. Komunikace s e-shopem je na vynikající úrovni a jejich produkty jsou báječné. U nás doma bude fotoobraz dělat radost nejenom mě, ale i dalším členům mé rodiny.
Děkujeme 💗

10 komentářů :

  1. Tak to je paráda, rozhodně dobrý tip na dárek, mamka mě furt prosí, ať už jí ukážu fotky z Číny (ehm, já jí vlastně ještě neukázala ani ty z ameriky), tak bych jí prostě mohla nechat vytvořit nějakou koláž nebo fotoknihu a je to :)
    Tví muži jsou opravdu krásní, jen nevím, jestli ten tvůj skutečný už nebude žárlit trochu oprávněně, až si tohle přečte :D
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako dárek je to úplně senzační Hani, rozhodně doporučuju :) A ten můj chlap s těma chlupáčema někdy ňuňá snad víc než já, ten žárlit nebude :)

      Vymazat
  2. Parádní obraz. Já mám fotoknihu a jsem naprosto spokojená. Ovšem obraz mě teda hodně zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle se mi moc líbí. Strašně ráda bych si někdy na zeď pověsila fotky, ale táta nechce vrtat zbytečně do baráku. :D Takže se musím spokojit jen s hromaděním fotek a doufáním, že jednou bude příležitost si ty nejkrásnější vzpomínky vystavit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to my máme rozvrtaný úplně všechno, obrázky a vzpomínky kam se podíváš, máme to tak rádi, zdi se daj opravit :)

      Vymazat
  4. Vypadá to skvěle a určitě to bude i vynikající dárek. Krásní kočičáci :)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates