VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK! ✨

Moji milí přátelé!

Dovolte mi popřát Vám v posledním článku letošního roku nádherné Vánoce plné klidu a míru a do nadcházejícího roku jen to nejlepší a nejkrásnější, hlavně ale spoustu zdraví. 🌟

Zároveň bych Vám také chtěla poděkovat za další nádherný rok, který jsem s Vámi prožila. Neuvěřitelně si vážím Vaší podpory, která přetrvala i ve chvílích, kdy šly blogové a knižní záležitosti stranou a kdy moje aktivita nebyla slavná. Vážím si každého komentáře, zprávy, každého projevu Vaší náklonnosti. Děkuji Vám.

Další rok, pro mě v mnohém zlomový, je za námi. A já jsem více než jiné roky v napjatém očekávání, co příštích dvanáct měsíců přinese. Vím jen, že to budou změny velké, a modlím se, aby byly dobré. Závěr letošního roku se mi po čtenářské a blogerské stránce vůbec nevydařil, dlužím Vám spoustu článků, fotek, také jsem nestíhala komentovat mé oblíbené blogy, za což se všem omlouvám... 

Slibuji Vám však, že přes Vánoce načerpám nové síly a především chuť pustit se do všeho zase naplno. Plánuji si v klidu a tichu připravit články, nachystat fotografie, ale také promyslet další směřování blogu. S tím souvisí i to, že pro Vás mám báječné překvapení, na kterém pracuji několik posledních měsíců a byť už jsem nevěřila, že to vyjde, vyšlo. Hned na začátku ledna se vše dozvíte a já doufám, že Vás bude bavit stejně jako mě. Vlastně těch překvapení bude možná více. Ale nepředbíhejme... 😊

Mám Vás ráda. 💖 Krásné Vánoce Vám všem. 🎄
Vaše Kristýna

18 komentářů :

  1. I tobě veselé vánoce a šťastný nový rok. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Kristýnko, i Tobě nádherné Vánoce a šťastný nový rok 2018! Na překvapení jsem fakt zvědavá a věřím, že to bude pecka! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Šťastné a veselé i tobě! :)
    Přeju ti, ať se ti splní všechno, co sis předsevzala a všechno co si přeješ, abys přes Vánoce načerpala nové síly a šťastně vkročila do nového roku :) A na překvapení se hrozně těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji 💖 Snad překvapení nezklame, už zbývá jen pár dní a bude to tu :)

      Vymazat
  4. Přeji ti krásný a úspěšný rok 2018, poklidné Vánoce plné lásky a radosti a těším se na všechna překvapení, budou-li příjemná! :)

    OdpovědětVymazat
  5. I tobě krásné Vánoce, Kristýnko, a vše nejlepší v novém roce. A na překvápka se těším, napínáš nás jako kšandy. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji krásné Vánoce, bohatého Ježíška a šťastný vstup do Nového roku 2018!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné Vánoce a co nejšťastnější rok 2018!
    Ať se ti splní všechna přání a sny...

    Já taky nejsem moc aktivní a nekometuji, ale v novém roce bych to chtěla napravit. Nějak mi to psaní článků už začalo chybět, takže se do toho dám. Doufám, že se opět rozeběhne klub My čteme, už mi moc chybí, jelikož mi vždy dokopal, abych si přečetla nějakou pěknou klasiku. A těším se tvé překvapení. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeničko, moc Ti děkuju 💖 My čteme i překvápko bude už jen za pár dní :)

      Vymazat
  8. I tobe krasne svatky a opravdu super start do noveho roku. Uzij si to a nacerpej sily. A nenech nas dlouho napnute, na prekvapeni se tesime :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucy, děkuju moc 💖 Už to skoro jen, ještě pár dní. Doufám, že budete tak nadšení, jako já :)

      Vymazat
  9. Tak snad svátky byly štastné a veselé a do nového roku přeji plno úžasných nových příběhů, dobrý výběr knih a plno pohody :))

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates