PŘÍRŮSTKY | Lednové recenzní výtisky

Pomalu, ale jistě se blíží polovina února, a proto je nejvyšší čas ukázat Vám hromádku recenzních výtisků, které si ke mně našly cestu v uplynulém měsíci. Tentokrát není hromádka nacpaný samými thrillery, mám tu i jednu milou a laskavou knížku, do které se snad konečně pustím v příštím týdnu.

Znáte některou z knížek? Nebo vás některá zatím jen láká?

Díky nové spolupráci s nakladatelstvím Bookmedia jsem si mohla přečíst a následně zrecenzovat vynikající novinku Před pikolou za pikolou. Jedná se o strhující psychologické drama, které mě naprosto nadchlo. Moc doporučuji, zde máte odkaz na celou recenzi.
Dalším recenzním výtiskem je podzimní novinka nakladatelství Domino, Neobyčejná dobrodružství. Dana z Domina mě na ni tak dlouho a tak moc lkala, až jsem podlehla. Ráda bych jí začala číst v příštích dnech a věřím, že mě čeká trochu humorné, trochu smutné, ale hlavně takové to lidské a hladivé čtení. Moc se těším.
A poslední knížkou, kterou mám na lednové hromádce, je Nebezpečná laskavost od nakladatelství Leda. Její recenzi jsem Vám na blog dala včera. Za mě moc milé překvapení, bavila mě především atmosféra, kterou autorka dokázala v druhé části knihy vybudovat, a také to, že se nebála odkrývat ty nejhorší lidské vlastnosti.

8 komentářů :

  1. Bookmedia mi taky nabizela spolupraci, napsala jsem si o podminky spoluprace a uz se nikdo neozval... kazdopadne hezke knihy, tak si je uzivej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zvláštní, já si komunikaci nemůžu vynachválit, jsme v bezproblémovém a častém kontaktu. Tak třeba se to někde zatoulalo... Jinak moc děkuji! Měj se krásně :)

      Vymazat
  2. Ke knihám gratuluju. ♥ Přeju pěkné čtení (aspoň u té co jsi ještě nečetla) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Priznávam, že nepoznám ani jednu z kníh, ale aspoň som si trošku rozšírila obzory :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že byl článek třeba trochu inspirativní :)

      Vymazat
  4. Moc hezké recenzní kousky a hlavně jsem ráda, že se ti líbily, to je vždycky lepší pocit :) Já si musím asi dát od thrillerů aspoň malinkou pauzu, už mi nějak přerůstají přes hlavu a máloco mě nadchne :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Hani! Já jsem teď tak nějak thrillerově při chuti, tak si to užívám :) Měj se taky hezky!

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates