KNIŽNÍ TIP | Černooká (Anna Musilová)

Myslím, že už můžu celkem s přehledem konstatovat, že květen se mi solidně vymkl z ruky. Nestíhala jsem číst, pracovně jsem se vůbec nezastavila, v té trošce volného času, který mi zbyl, vlastně také ne, a do toho se mi na poličce nahromadila kupa recenzních výtisků, které všechny poskakují a volají po tom, abych si je přečetla. Na druhou stranu, rozhodně jsem se nenudila!
S koncem května Vám ale chci přinést nový knižní tip, a tenhle, ten je pro mě doslova srdcový 💖 Na začátku června totiž u YOLI vyjde novinka Černooká, první český young adult thriller. Bude pořádně temný, dozajista úchvatně napsaný a hlavně, bude od jedné z nejúžasnějších a nejmilejších osob, jaké jsem měla tu čest poznat. Anna Musilová je inspirativní, statečná a nesmírně obdivuhodná mladá žena, čistá a upřímná duše, laskavý a naprosto výjimečný člověk. Zbožňuju ji, neskutečně moc jí fandím a už se těším, až mi tu svou nádhernou prvotinu podepíše.
Jestli jste dodnes na má doporučení nedali, věřte mi, že je čas začít. Aniččinu Černookou si nechcete v žádném případě nechat ujít.
Viktorie je osmnáctiletá studentka, která žije zdánlivě normální život. Chodí na střední školu, řeší rozpory s kamarádkou a právě prožívá první lásku. Skutečnost je však jiná, než se na první pohled zdá. Před lety zemřela Viktorii matka a ona se s tím dosud nevyrovnala. Jednoho dne spatří v zrcadle záhadnou dívku – přízrak s černýma očima, který jí začne podsouvat zvrácené myšlenky. Kdo je tahle nevypočitatelná Černooká? A dokáže ji Viktorie porazit?
Zdroj anotace i obrázku obálky: www.knizniklub.cz.

16 komentářů :

  1. Na tuhle novinku teď všude narážím! Hlavně na instagramu, kde se s ní strhla totální lavina :) Třeba k ní časem najdu cestu ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji moc doporučuju, zaslouží si všechnu pozornost, které se jí dostává :)

      Vymazat
  2. Většinou českým autorům moc nevěřím a ke čtení jejich knih přistupuju s velkou nedůvěrou, ale přiznávám, že na Černookou se šíleně těším. Snad mě nezklame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že se Ti bude hodně líbit, Kristý :) Jsem zvědavá, co na ni povíš :)

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí ta obálka i anotace, tak si ji snad časem přečtu:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Aničce neskutečně fandím, je neuvěřitelné, že tak mladá dokázala vydat knihu, notabene pod tak zvučným nakladatelským domem a všechnu podporu jí moc přeju. Nejsem si úplně jistá, že by se mi kniha líbila, ale rozhodně jí chci zkusit a to právě kvůli podpoře těchhle mladých talentů :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To kouzlo odpovídání na komentáře po mnoha týdnech... :D Jsem ráda, že se Ti Černooká líbila :)

      Vymazat
  5. Já tu YA literaturu už dost odsunuju, ale když jí tak hezky proapguješ :-) Tak si třeba ke mně najde cestu... Uvidíme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, Moni, není to můj žánr, ale tohle YA dost přesahuje. Doporučuju!

      Vymazat
  6. Annu jsem poprvé viděla letos na Světě knihy a byla moc sympatická. Bez váhání jsem si její knihu předobjednala a anotaci ani nečetla. Jsem na ni hodně zvědavá, už jen ta obálka je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle knížka mě docela zaujala, i když po edičním plánu Yoli nikdy moc nekoukám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji moc doporučuju, není to úplně typická young adultovka :)

      Vymazat
  8. Teda upřímně.... no :D. Asi musím přiznat že na YA nejsem. A nebo jsem čekala od této knihy víc? připadalo mi to maličko přitažené za vlasy. Ale zase fakt je, že napsané je to hezky, srozumitelně. Časem jestli bude psát dál, dám jí ještě šanci... Uvidíme co bude dál, pa :)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates