PRÁVĚ ČTU | Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (Helen Fielding)

Moji milí čtenáři, zdravím Vás u nového článku, dnes trochu kratšího, protože jde o rubriku Právě čtu.
Zrovna teď louskám pokračování Deníku Bridget Jonesové a byť jsem neměla v plánu právě u této knížky dělat průběžný článek, neodolala jsem... Včera jsem si totiž četla na přednášce a opravdu jsem vyprskla smíchy nad jedním odstavcem. Musela jsem ho tedy co nejdříve sdílet i s Vámi.
Chápu, že se najdou mnozí čtenáři, kterým knihy s Bridget moc nesednou, ale mě prostě baví a mám ji fakt ráda. I proto jsem si dnes udělala po dlouhé době trochu klidnější ráno a do celých devíti (!) jsem si četla v posteli. To je pro mě naprosto nevídané, ale teď už je (opět) čas na práci a diplomku... 

Vám přeji hezký a úspěšný den a čtěte! :)
K

PS A pokud někdo z Vás zrovna vyráží na sjezdovku, nezapomeňte si nasadit lyže, ok?
  

4 komentáře :

  1. :D No to je super - já patřím k lidem, kteří jsou k Bridget skeptičtí, ale po dnešku možná přehodnotím svůj názor a zkusím jí dát přeci jen do budoucna šanci, až budu hledat nějakou vtipnou oddechovku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš Hani, žádná velká literatura to fakt není, ale člověk se mnohdy doopravdy od srdce zasměje. Navíc mě baví mít v hlavě představu Renée Zellweger (kterou já mám moc ráda) jako Bridget a božského Colina Firtha jako Darcyho :)
      Až se do ní jednou pustíš, budu zvědavá na Tvůj názor ;)

      Vymazat
  2. Me se bohuzel knihy nelibi, nebavily me, filmy ale miluji. Na treti dil se ovsem teprve chystam a doufam, ze bude lepsi nez dva predchozi.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím, mně taky trvalo, než jsem na ně našla ten správný moment... A vidíš to, na třetí díl já se zrovna vůbec nechystám, protože je prý docela hrozný a já si nechci zkazit svoje - pro mě milé - dojmy z prvních dvou povedených dílů.
      Doufám, že třetí díl kdyžtak zrecenzuješ, budu zvědavá na další názor :)
      Pěkný večer,
      K

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates