BOOKSTAGRAM | Květen 2017

Krásný den a zdravím Vás u nového článku :)
Dnes za sebe nechám mluvit fotky. Měla jsem radost, když měl dubnový bookstagramový příspěvek u Vás úspěch, proto v rubrice pokračuji a vybírám ty (podle mě) nejlepší instagramové fotky z května. Vy mi po prohlédnutí povězte, jak to máte s blogem a sociálními sítěmi Vy - ovlivňují Vaši aktivitu "vnější okolnosti" - události v životě, ve škole, v práci... ? Nebo se snažíte vždy udržovat tento koníček v chodu? Já se upřímně přiznám, že jsem poslední týdny opravdu nezvládala nic jiného, než povinnosti. Ale o to více si teď užívám blogovou aktivitu, které se mohu konečně věnovat bez výčitek :)
Těším se na Vaše názory a zkušenosti, jsem zvědavá co mi povíte :)
Mějte se skvěle,
Kristýna

12 komentářů :

  1. Mňa si získali všetky fotky♥, no najmä tie, kde sú kvetinky♥♥♥ Tie vedia dodať takú krásnu atmosféru ^.^ A som na tom tak, že nič nestíham :D Takže všetko ohľadom sociálnych sietí a najmä blogu, mlčí -_- Ale hádam sa dám čím skôr do pohybu :D A som taká šťastná, že ty si späť♥^.^♥ Tak teda veľa inšpirácie pre nové články a skvelé knihy na čítanie ;)) Maj sa krásne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mony, Ty jsi takové zlatíčko a sluníčko, miluji Tvoje komentáře - vždy mě nabiješ optimismem, pozitivní energií a motivací k tvorbě dalších článků! Moc Ti děkuji :) Těším se, až i u Tebe bude dost času na blog, měj se co nejkrásněji :))

      Vymazat
  2. Krásné fotečky Kristýnko :-) Instagram mám, ale přispívám velmi málo, není prostě tolik času co dříve, bohužel. Ráda bych aranžovala hezké fotky (nebo se o to alespoň pokoušela), ale potřebuji na to více času, což přes den nehrozí a večer, když už malý spí, tak není světlo. Možná to jsou jen výmluvy, ale jsem ráda, že blog je tak nějak v pravidelném chodu a navíc teď se mi sešlo ještě tolik recenzních výtisků, že mám co dělat :-) No, to jsem teď trochu odbočila... :-)
    Užij si hezký večer :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, Marcel! S tím světlem je to občas trochu trápení, hlavně tedy v zimě je to někdy úplně beznadějné. Teď v létě to tak hrozné není, ale zase - my nemáme miminko, takže ty ruce jsou přeci jen volnější :) Držím palce s dočítáním všech recenzáčků a těším se na Tvé články :)

      Vymazat
  3. Tohle je super napad na clanky, Kristy. ;) Fotky super, nejvic se mi libi Diamantova holubice. Strasne rada prohlizim knizni fotky, takze jsem na Instagramu a snazim se prispivat tak nejak prubezne. Ale nejen knizni fotky. A vetsinou se mi to dari, jen ted po porodu byl vetsi utlum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář, Sabi :) A je mi jasné, že s příchodem miminka se ty návyky trochu rozhází, ale jsem ráda, že teď už funguješ běžně, Tvoje příspěvky vídám a srdíčkuji často :)) Měj se krásně!

      Vymazat
  4. Moc hezké fotky, Kristý :) Určitě i u mě různé okolnosti ovlivňují, jestli mám chuť číst a potažmo blogovat. Když nestíhám, tak to prostě nejde, když je víc starostí a něco řeším a myslím na to, jako teď poslední dobou například, jde vše hůř. Čtu pomalu, nesoustředím se tolik a je mi to líto, protože si to ta knížka nezaslouží. Ale to se někdy stává, nejsme roboti a nerozkrájíme se :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, tak to doufám, že starosti brzy pominou a budeš si moci čtení a blog užívat s chutí a nadšením. Držím palce! Měj se co nejkrásněji :)

      Vymazat
  5. Hezké fotky :)
    Mě rozhodně ovlivňuje dění okolo mě. Když mám hodně starostí a málo času, nestihnu nic vyfotit nebo napsat na blog. Samozřejmě mě to mrzí, ale v životě jsou důležitější věci, a tak si z toho moc nedělám. Doženu to zase jindy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Káťo :) A máš naprostou pravdu, někdy to prostě nejde a nemá smysl si k životním stresům přidávat ještě stresy z téhle zábavy. I proto jsem sama prostě zmizela, když to bylo potřeba, a o to víc si teď užívám blogování bez výčitek, že bych se měla věnovat něčemu jinému :) Měj se pěkně!

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates