RECENZE PRO VL | Poslední (Alexandra Oliva)

Přeji Vám krásný čtvrtek a vítám Vás u dalšího článku :)
Dnes pro Vás mám připravenou novou recenzi, tentokrát další kousek, který jsem psala pro server VašeLiteratura.cz. Kniha Poslední byla v určitou dobu úplně všude a ani já jsem slibně znějícímu námětu neodolala. Jenže u lákavé anotace to v případě této knížky bohužel nejen začíná, ale i končí. Proč mě zklamala? To se dozvíte v recenzi - odkaz na ní najdete pod fotkou.
Samozřejmě mi jako vždy udělá velkou radost, když si recenzi přečtete, a bude mě moc zajímat, jak na knihu koukáte Vy. Vím, že už ji dost z mých blogerských kolegů četlo - takže shodneme se v názorech, nebo ne? Jak se kniha líbila Vám? A pokud jste se do ní ještě nepustili, chystáte se?
Budu se moc těšit na Vaše milé komentáře,
mějte se moc hezky,
Kristýna

6 komentářů :

  1. Jsem ráda, že mě kniha nijak moc nelákala, abych si ji koupila. Nicméně moc pěkná recenze jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, o nic nepřicházíš, Šári :) A moc díky za pochvalu, mám vždycky takovou radost :)

      Vymazat
  2. Já jsem byla na Poslední hrozně zvědavá, ale jak tak koukám, podobně jako u ostatních se ani u tebe nesetkala se zrovna velkým úspěchem. Přehršel postav by mi asi ani nevadil (po zkušenostech se Stevenem Eriksonem mě snad už nic nemůže překvapit), ale s těmi liniemi by to už asi bylo horší.
    No, tak uvidím, jestli se ke knížce nakonec taky dostanu :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, také jsem byla zvědavá, ale nebylo to nic moc. Pokud se k ní nedostaneš, o nic zásadního nepřijdeš. Měj se hezky, Lory :)

      Vymazat
  3. Kniha mě zaujala, když vycházela, ale po víceméně negativních recenzí už se na ni nechystám. Takže děkuji i za tvůj názor :-) Sepsala jsi to hezky jako vždy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě uděláš dobře, když si čas, který bys strávila nad Poslední, ušetříš na lepší knížky. O nic nepřijdeš. A moc děkuji za pochvalu, Marcelko :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates