BOOKSTAGRAM | Červenec 2017

První prázdninový měsíc ve fotkách.

Upřímně se přiznám, že tváří v tvář červencové fotovýzvě, kterou pořádala Narciska (Hnízdo zvrhlé Narcisky), jsem v uplynulém měsíci příliš nezvládala instagram zásobovat ještě dalšími, mimo-výzvovými, fotkami. Přesto se jich ale pár objevilo a některé z nich se i mně samotné moc líbí, což je co říci, protože já jsem ke svým fotkám velice kritická. Ty v okně patří k mým oblíbeným, tak snad se budou líbit i Vám. Souhrn výzvových fotek připravuji také, ať to máme pěkně pohromadě v článku. 
Vy jste se do výzvy zapojili? A pokračujete i v srpnu? Klidně mi do komentářů hoďte i odkazy na Vaše instagramy, spoustu z Vás sleduji, ale třeba mi někdo unikl... Mějte se krásně! ❤

14 komentářů :

  1. ja do vyzvy hazu fotky jen kdyz si vzpomenu, coz je malokdy :-P
    jinak mas nadherny fotky, zavidim :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Luci! Já zvládla jen tu červencovou část, užila jsem si to, ale stačilo. A kdybych si to nenafotila vše dopředu, asi bych to taky nezvládala :)

      Vymazat
  2. Všechno to jsou bezvadné fotky. A ta výzva.. měla jsem chuť instagram oprášit a taky se zúčastnit, ale ne.. to bych tam byla furt. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Vlasti! A přestože chápu Tvé důvody, škoda - ráda bych se pokochala Tvými fotkami :)

      Vymazat
  3. Já se účastnila výzvy v červnu, teď o prázdninách moc nemám čas. Fotky máš jednoduché a v jednoduchosti je přeci krása :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Času to vyžaduje spoustu, já to zvládla jen díky tomu, že jsem měla vše předfocené. Děkuji moc za milý komentář :)

      Vymazat
  4. Pěkné fotky! :) Já vyzvu dělala jen tak sporadicky - navíc se snažím, abych neměla jen bookstagram, střídám tam různé věci. A snad se mi to alespoň trochu daří. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Jinak samozřejmě je to něco jiného, když člověk nemá vyloženě bookstagram. Já se naopak snažím držet to na těch knížkách, takže mně výzva sedla :) Měj se moc hezky!

      Vymazat
  5. Ty okenní jsou famózní :) Jak víš, já začala plnit výzvu sprnovou, nicméně teď jsem pořád někde na cestách (zrovna teď Třeboň - kvůli diplomce), takže jsem musela polevit. Chystám taky seriál minirecenzí, protože na ty opravdické mi nezbývá čas, ale znáš to...
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Hani! A je ohromná škoda, že Ti to časově nevychází, Tvé fotky jsou teď eňo ňůňo, opravdu radost pohledět. Doufám, že to brzy doženeš :) Měj se pěkně :)

      Vymazat
  6. Teď v srpnu výzvu nějak nestíhám díky dovče, ale chci alespoň nějaké dny dohonit :) Moc pěkné fotky, Kristý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já srpnovou nedala vůbec, upřímně se přiznám, že je to i tím, že mi to v červenci prostě stačilo, užila jsem si to tak akorát. A zaplaťbůh za dovču, ta je nejdůležitější! :))

      Vymazat
  7. Plánovala jsem, že se nějaké výzvy zúčastním, ale z časových důvodů mi to bohužel nevyšlo. Každopádně tvé fotky jsou kouzelné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Časově jsou tyhle výzvy fakt náročné, jednou mi to asi stačilo. Takže rozumím, že to nevyšlo, ale snad příště :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates