READATHON | Den nepřečtených knih 2017

Rok se s rokem sešel a je tu další Den nepřečtených knih 📖 31. 8. 2017

Máme tu poslední prázdninový týden, který se každý rok už trochu nese v duchu příprav na nový školní rok. Dohánění restů, plány na další měsíce, znovunastolení režimu. Přestože školák už opravdu nejsem, všechny tyhle záležitosti se mě také týkají. Léto se pro mě neslo v duchu velkých změn - dobrých i špatných, takže jsem sama zvědavá, jak to bude v následujících měsících celé vypadat. Od září se ale na blogu můžete těšit na návrat k pravidelným článkům a také na nějaké ty novinky.
A uprostřed všeho toho rumraje přichází další Den nepřečtených knih, který od roku 2011 pořádá Martinus. Stejně jako loni se i letos plánuji zapojit, jen doufám, že oproti minulému roku budu mít po ruce lepší knihy (loni jsem válčila s Počátkem veškeré lásky - kdo četl, chápe) a více chuti na čtení. 
Konkrétní knižní plány zatím nemám, ale hodně mě láká Hluboký hrob od Steva Robinsona nebo Slepá mapa Aleny Mornštajnové. Přemýšlím také o Dívkách z trajektu nebo o pokračování Letopisů Narnie. Zkrátka nevím, uvidím!
V rámci #dnk2017 plánuji readathon, který jsem si dlouho neudělala, neboť absolutně nebyl čas a prostor. Proto se teď jdu vší silou vrhnout do práce, abych si ten čtvrtek opravdu mohla náležitě užít. Pokud to vyjde, určitě plánuji nějaký report sem na blog.
Vy se na Den nepřečtených knih chystáte? :) Jakou knížku plánujete číst? Měli byste chuť udělat si taky u příležitosti tohoto dne readathon? A která knížka Vám doma leží už opravdu hodně, hodně dlouho a stále čeká na přečtení? Určitě mi dejte vědět do komentářů a mějte se báječně 😊

11 komentářů :

  1. Já se Dne nepřečtených knih účastnila už třikrát. Poprvé jsem přečetla Hvězdy nám nepřály, stihla jsem to chvíli po poledni. :) Podruhé jsem se pustila do Hostitele, u toho jsem posledních pár kapitol dočetla druhý den po příchodu ze školy. Loni jsem začala číst druhý díl Bídníků, který jsem kvůli jeho rozměrům pořád odkládala. No, nakonec jsem ho začala číst jen tak napůl, ten den nebyla moc na čtení nálada. Ale v průběhu podzimu, zimy a pak jarních prázdnin jsem je zdolala. Letos oficiální účast v plánu nemám, protože budu celý den courat po Praze s kamarádkami blogerkami, ale zároveň budu cestovat do Prahy a potom z Prahy k Modrému, takže si na čtení určitě čas najdu. A mám v plánu navštívit knihkupectví. To se počítá. :D

    Tak hodně štěstí, těším se na report! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou parádní výkony, Vlasti. Já se letos účastním teprve podruhé! :) Užij si čtvrtek v Praze parádně, třeba se tu někdy taky potkáme :) Měj se hezky :)

      Vymazat
    2. Počkej, ty jsi Pražanda? :o tak to doufám, že se někdy potkáme! ^^

      Vymazat
    3. Ano prosím, jsem :) Budu jen ráda, když se setkání povede, klidně se ozvi, až se tu objevíš a třeba to vyjde :) Měj se hezky!

      Vymazat
  2. Ráda bych se zúčastnila, ale bohužel mám celý den školu, takže toho nejspíš moc nepřečtu. Budu ti ale držet palce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, snad někdy příště. Uvidíme, jak to vůbec vyjde u mě... :) Měj se krásně :)

      Vymazat
  3. Den nepřečtených knih jde vždy mimo mě :) Zapomenu a nebo čtu v tu chvíli jiné knihy. Ted zase naopak čtu knihu, jenž ještě nebyka oficiálně vydaná a té dám přeci jen přednost, ale i tak se těším na článek, ten musí přecí být :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na sebe zvědavá, tyhle plány vždycky velkolepě vybouchnou.. Ale tentokrát dělám přípravu, tak třeba to klapne :) Díky moc a měj se pěkně!

      Vymazat
  4. O tomto dni od tebe čtu prvně! Ráda bych se zúčastnila, takových knih se mi valí doma kupa, ale jelikož jde u mně o pracovní den, tak se mi to nepovede. Měla jsem čtecí včerejšek, kdy jsem si hodila dovolenou :-D
    Ale ráda si pak přečtu tvůj článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ses u mě dozvěděla něco nového :) A je škoda, že to nevyjde, ale až zas někdy bude dovolená, určitě si takový soukromý den nepřečtených knih uděláš :) Měj se krásně, Moni :)

      Vymazat
  5. Letos jsem to tedy opravdu nedala, ale po nějakém pořádném readathonu se mi dost stýská, posledních pár týdnů jsem nicméně ráda, že zvládnu padesát stran a usínám s knihou rozpláclou na hlavě :D chudák blog, doufám, že si v číně najdu trochu času něco tvořit, chybí mi to...
    Měj se krásně, Kristý, ještě si jdu přečíst, jak jsi dopadla :)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates