RECENZE PRO VL | Má ji rád, nemá ji rád (S. J. Bolton)

Strhující thriller, ve kterém vás vrah okouzlí i znechutí.

Kniha Má ji rád, nemá ji rád bude všem, kdo se jen trochu zajímají o produkci nakladatelství Domino, jistě dobře známá. Nejnovější kniha autorky, která mě okouzlila svým svižným a čtivým stylem, je prubířským kamenem vydávání dalších jejích titulů. Mě si S. J. Bolton získala, zbylé knížky jsem si dokoupila a věřím, že nadchne i vás. Nenechme ji z českého trhu zmizet - dejte autorce a jejím knihám šanci a nechte se vtáhnout do děje jedněch z nejlepších thrillerových příběhů současnosti 😊 Celou mojí ódu na dokonalost téhle knihy si můžete přečíst v recenzi, kterou jsem napsala pro server VašeLiteratura.cz. Odkaz najdete pod fotkou.
Budu moc ráda, když si recenzi přečtete a když mi připíšete váš názor na tuto novinku nebo obecně na knihy S. J. Bolton. Je vaše oblíbená? Také vás tak ohromuje, jak neuvěřitelně svěží její psaní je? A pokud jste ji ještě nezkusili, plánujete jí dát v budoucnu šanci? Na vaše dojmy se budu moc těšit! ❤

8 komentářů :

  1. O téhle knížce už jsem samozřejmě něco málo slyšela, ale jak často říkám, respektive píšu, na thrillery moc nejsem - snad jenom v televizním zpracování. Spousta členů rodiny si na tenhle žánr ale naopak docela potrpí, a když vidím, jak tenhle kousek vynášíš do nebes, nejspíš jim ho doporučím. Koneckonců já sama jsem se čtením detektivek přestala možná i proto, že jsem vraha znala právě už od té padesáté stránky - nejspíš špatný výběr ;)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady to tak jasné určitě není, byť musím souhlasit s Hankou, která knize vytýká to, že rozuzlení není příliš uvěřitelné. Což musím uznat, že není, ale v tomto případě mi to ani tolik nevadilo, protože jako celek je ta kniha neuvěřitelně čtivá a neskutečně výtečně napsaná :)

      Vymazat
  2. Předně musím říct - ta fotka je úžasná!!! Jinak recenze parádní :-) Jak už jsem několikrát zmiňovala, od autorky mám všechny knihy, ale bohužel jsem ještě ani jednu nečetla, mám v plánu začít od prvního dílu a ten mám na poličce v plánech na léto, ale už teď se bojím, že ji přečíst nestihnu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za pochvalu, Marcelko! :) A rozhodně se do autorky pusť, věřím, že si čtení užiješ :)

      Vymazat
  3. Skvělá recenze a úžasná fotka, Kristý :) Já se pod všecko podepisuju, byť má kniha přes pět set stran, slupla jsem ji za dva dny jakoby nic a to se mi poslední dobou stá vá opravdu zřídka... Nicméně, ta zápletka, no...já si nemůžu pomoct, kdyby to rozuzlení bylo jiné, pět hvězdiček je na světě, ale takhle...bylo to tak strašně nepravděpodobné...nu, co už. Doma na mě od autorky čeká Obětina, tak doufám, že tam se k famózním postavám a stylu přidá i uvěřitelnější příběh :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dát to za dva dny je neuvěřitelný :) Já s Tebou ohledně té zápletky v podstatě souhlasím, ale celkově mi to tak sedlo, že jsem ráda přimhouřila oči. Obětinu zrovna teď čtu a jsem tedy trochu na rozpacích... Ale uvidíme, jak se to vyvrbí :) Měj se hezky!

      Vymazat
  4. Parádní recenze, Kristý a naprosto souhlasím. Taky jsem byla nadšená :)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates