PŘÍRŮSTKY | Červenec 2018

Už to skoro mám! Poslední dohánění přírůstků je tu. Tentokrát se podíváme na červenec. Ten byl na nové knížky velice chudý, o to pekelnější ale byl srpen, který se mi... chtěla jsem říct, že se mi vymkl z ruky, ale nebyla by to tak docela pravda. V srpnu jsem si chtěla udělat radost, a tak jsem si ji udělala. A radost, to jsou desítky nových knih, žejo. Ale o tom až příště. Dnes ve stručnosti o prvním prázdninovém měsíci.
Vidíte správně, v červenci mi do knihovny přibyly jen a pouze dvě knížky, a to ještě dárky. O prázdninách totiž slavím svátek, a tak jsem si od rodiny vyprosila doplnění této romantické edice od nakladatelství Argo. Kromě Hotýlku v údolí Loiry mi chyběly jen tyto dvě krásky, takže mám radost, že si ke mně konečně našly cestu.
Zasněženou svatbu se ušetřím na období Vánoc, jelikož jsem od této autorky před lety četla setkání o Vánocích, a to právě o Vánocích, a vzpomínám na to jako na skvělý zážitek. Něco podobného bych si ráda zopakovala letos, tak snad se mi to podaří. Poslední roky se mi totiž stává, že mám na Vánoce nachystané vánoční knížky, a pak čtu krváky 😂
Léto s vůní čerstvého chleba jsem chtěla stihnout v srpnu, ale nakonec na to nebyla ta správná nálada. Tak dá-li Bůh, přečtu si ji společně s předchozí knihou Ostrov s vůní čerstvého chleba o příštích prázdninách.
A to je vše! Dnes to bylo superrychlé, ale věřte, že srpen takový rozhodně nebude :)

Jaké nové knihy přibyly v červenci vám? Krotíte se, nebo s radostí nakupujete?

1 komentář :

  1. Mám ráda, když spolu knížky takhle krásně ladí. ^^ Já popravdě nevím, jestli jsem si v červenci něco pořídila. I když jo - byla jsem v Levných knihách v Praze na Spálené (v těch anglických) a odnesla jsem si tři knížky. Ups. :D

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates