PRÁVĚ ČTU | O lásce (Anton Pavlovič Čechov)

Krásné pondělí, milí čtenáři! :)
Jak se máte? U nás je ten start do nového týdne trochu nepříjemný, sotva jsme jednoho kocourka vytáhli ze šlamastyky, hned je nějaký přejetý ten druhý... Máme už bohužel staříky. Snad ale zvládneme vykurýrovat i tohoto maroda.
Teď ke knihám - přes víkend jsem dočetla Medvídka Pú, což je naprosto famózní knížka a těším se, až pro Vás sepíšu recenzi. Nyní jsem sáhla po povídkové sbírce O lásce od Čechova, kterého jsem si už před lety velmi oblíbila.
Co právě teď čtete Vy? Máte nějaké doporučení na knihu, která Vás nedávno fakt dostala? :) Určitě mi uděláte radost, když se podělíte o svoje tipy v komentářích!

Mějte se parádně,
K

A na závěr bonusová fotka, ať se pobavíte. Dámička s fešným kolínkem :D Nějak se mi podařilo potkat se s asfaltem a seznámili jsme se blíž, než bylo záhodno.

12 komentářů :

  1. Jé, ty si to s těma kočičákama koukám užíváš. Tak hlavně ať jim je oběma brzo lépe.

    Na recenzi na Medvídka Pú se hrozně těším. Jak už jsem ti vnucovala na goodreads v komentáři, nechám se inspirovat a až budu mít dlouhou chvíli, tak tu (krásnou!!!!) starou kopii, co máme doma, vytáhnu a dám se do toho. Já už si totiž ani nepamatuju, že bych to kdy četla, když jsem byla mrně.

    A Čechov. Klasika, ke které já se ještě musím prokousat těmi haldami knih k přečtení. Holt si bude muset chlapec počkat, no. :)

    A kolínko máš teda parádně zřízené. (I když mně to trochu přijde jako srdíčko s šípem - asi bych měla přestat brát ty drogy.)

    Krásný zbytek dne přeju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, děkuji!
      Já na Tvůj komentář odpovídala, ale na mobilu a nějak se to pořád nechtělo publikovat, až jsem to vzdala. Jsem moc ráda, že se do Medvídka Pú taky plánuješ pustit - určitě nebudeš litovat. :)
      A pobavila jsi mě s tím srdíčkem, koukla jsem znovu a vidím to tam taky! Asi to budeme muset omezit obě :D
      Měj se nádherně a ještě jednou moc děkuji za (jako vždy) strašně milý komentář, který mi udělal velkou radost :)

      Vymazat
  2. Téda, ty jsi ale šikulka :D tak to se můžete kurýrovat s kočičáky společně :)
    Od Čechova jsem ještě nic nečetla, nějak jsem ho úplně opomněla, ale je to skvělé propojení dvou restů - Češi a ještě klasika, takže Ti výběr chválím :)
    Na recenzi na Medvídka jsem nesmírně zvědavá, je to moje srdcovka z dětství
    Pěkný zbytek dne, Kristý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji za komentář, Hani, Medvídek snad bude brzy... Ale bude to zase spousta chvály, mám letos na knihy strašně šťastnou ruku :) Jinak od Čechova Ti do budoucna srdečně doporučuji Racka, to je moje milované dílo <3 Přeji Ti krásný večer!

      Vymazat
  3. Páni! :) Kniha vyzerá zaujímavo. Určite sa teším na recenziu. :) Ach jaj, to koleno! :( :D Prajem ti rýchle uzdravenie a taktiež pekný večer. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář :) Recenze mi chvíli potrvá, jelikož jsem knížku zatím nedočetla. Ale mohu doporučit pro nostalgické večery :) Měj se krásně :)

      Vymazat
  4. Pěkné kolínko, tak ať se brzy zahojí :) Stejně tak druhý kocourek. Já momentálně čtu Deník fejsbukové matky a je to skvělé. Během dne dočtu a večer chci rozečíst Zeď vzpomínek. Krásný, slunečný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, moc děkuji za komentář. Recenzi jsem, jak víš, už četla a na Deník se tedy také chystám :) Teď se těším na Tvé dojmy ze Zdi vzpomínek - chtěla bych s touto knihou s Doerrem začít, což jsem Ti už taky myslím říkala, takže jsem moc zvědavá na Tvůj názor :) Hezký večer :)

      Vymazat
  5. Na recenzi o Medvídku Pú se vážně těším, ať se tu co nejdřív! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, já jí mám naplánovanou až na polovinu května tuším - tak třeba ji ještě posunu :) Děkuji za komentář a měj se krásně, Magdi :)

      Vymazat
  6. O obou knihách slyším poprvé (neměla jsem potuchy, že existuje i kniha Medvídka Pú, já vím, ostuda 😀). Doufám, že se kocourek brzy uzdraví a kolínko brzy zahojí ☺. Měj se moc hezky a těším se na další článek.

    Mimozemšťanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásný komentář. Kocourkovi je lépe, zaplaťbůh, koleno zatím tak nějak... přežívá :D Medvídka Pú Ti vřele doporučuji, je to opravdu naprosto kouzelná kniha! Co na tom, že jsi jí neznala - nemůžeme znát všechny knížky světa :) ještě jednou moc děkuji a také se měj krásně! :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates