PRÁVĚ ČTU | Rozbití andělé (Graham Masterton)

Přeji Vám všem krásný pondělní večer a vítám Vás u nového článku :) 
Setkáváme se nad stejnou rubrikou jako minulý týden, nicméně pevně věřím, že k podobnému "přešlapu" právě teď dochází už naposledy. V posledních dnech nebylo mnoho času, ale přesto jsem si vyšetřila několik chvil na to, abych popřemýšlela, kam blog nasměrovat dál a čím ho zatraktivnit. Přijde mi, že některé rubriky se maličko "slily", čemuž jsem chtěla zabránit. Doufám tedy, že nový harmonogram a nový koncept jednotlivých rubrik bude vyhovovat mně i Vám :)
Dnes tedy o tom, co právě čtu - jsou to Rozbití andělé od Grahama Mastertona, druhý díl jeho série s komisařkou Katie Maguireovou. Po Bílých kostech byla má očekávání obrovská a musím s radostí konstatovat, že mě Masterton vůbec nezklamal. Neuvěřitelně strhující styl vyprávění, originální a velice syrový příběh, to vše v kombinaci se zajímavými postavami. Jsem naprosto pohlcená a nemohu se dočkat, až večer lehnu do postele a začtu se. Již nyní knihu srdečně doporučuji!
Co právě teď čtete Vy? Jste nějakou knihou pohlceni stejně jako já? A jaké máte - pokud máte - zkušenosti s Mastertonem? Baví Vás? Určitě víte, že budu moc ráda, když tu zanecháte svůj komentář a podělíte se o Vaše zkušenosti a názory :)
Zároveň Vás taky chci pozvat na FB stránku blogu - ráda bych z ní udělala takové zákulisní místečko tohoto blogu, ale zatím si tam povídám spíše sama se sebou. Takže když dáte lajk, uděláte mi velkou radost - zde :)
Mějte se nádherně,
K

Každé pondělí: Právě čtu
Každou středu: Knižní tip
Každý pátek: Recenze
Každou neděli: Speciální článek
Každý měsíc: PřírůstkyPřečteno a Výzva

The Book Talk Blog na Google+
The Book Talk Blog na Facebooku
The Book Talk Blog na Twitteru
The Book Talk Blog na Databázi knih
The Book Talk Blog na Goodreads

14 komentářů :

  1. Knížka vypadá dobře ;) Bohužel jsem o ní ještě neslyšela... Já se teď začetla do druhého dílu Bohů Olympu, a zatím jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Grahama Mastertona také objevila teprve nedávno, ale je úžasný, už jsem si pořídila všechny knihy ze série. Srdečně doporučuji. Přeji pěkné čtení Bohů Olympu a těším se na recenzi :)

      Vymazat
  2. Já dočítám knížku Noora - druhý díl série Prokletí městečka Palokaski. Pohlcená teda nejsem, ale baví mě to. Od Mastertona jsem zatím nic nečetla, i když o jeho knížkách vím. Host většinou vydává dobrý kousky. Časem bych mohla tuhle sérii zkusit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tebou zmíněnou sérii vůbec neznám, musím se mrknout :) Jinak Mastertona opravdu moc doporučuji. A Host - oni prostě umí. Musím upřímně říct, že je to asi moje nejoblíbenější nakladatelství. Budu ráda, když se k sérii jednou dostaneš a budu zvědavá na dojmy :)

      Vymazat
  3. No takže, předně Ti držím palce, aby Ti vycházela všechna blogovací předsevzetí, já budu z více článků jedině nadšená. (Stále stalkuji tvůj blog každý den :D). No a Masterton - díky Tvému nadšení jsem si tento měsíc zakoupila Bílé kosti a nemůžu se dočkat. Věřím, že si knihu užiju úplně stejně jako Ty. :)
    Měj se krásně, Kristý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatá, Hani :) Snad budu stíhat, uvidíme :) A jsem nadšená, že sis pořídila Bílé kosti a jsem úplně natřesená na Tvůj názor!! Doufám, že si Mastertona taky zamiluješ. Hezký večer :)

      Vymazat
  4. Tak předně - ten nový "koncept", jak ty říkáš, mi přijde hrozně zajímavý, a rozhodně ti držím palce (a taky ti trochu závidím tu odhodlanost) s tolika články za týden. A ta fotka je jednoduše božská. A ty kytičky? Rozkošné, rozkošné, rozkošné!

    Strašně se mi líbí to tvé nadšení, možná mě nakonec přiměješ od Mastertona taky něco čapnout a přečíst! :)

    Krásný zbytek večera přeju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za krásný komentář :) Tvoje slova mě vždy strašně potěší :) Uvidíme, jak dlouho mi ta odhodlanost vydrží, ale pevně věřím, že si na systém navyknu a že to půjde.
      A Mastertona čapni! Určitě! Už ho nebudeš chtít pustit ;)
      Měj se krásně :)

      Vymazat
  5. Přeji hlavně čas na tvorbu příspěvků, který já občas hodně honím :) momentálně čtu knihu Přežil jsem Buchenwald. Přeji krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, čas schází - na čtení, na psaní, na učení, na práci, na vaření... pořád něco někde doháním. Už jsem se vzdala toho doufání, že jednou budu mít úplně vše hotové a budu mít naprostý klid. Na recenzi na Přežil jsem Buchenwald se budu moc těšit, jsi jedna z mála blogerů, které sleduji, kteří píšou o knihách na toto téma. Přeji, ať se kniha "líbí" - jistě chápeš, jak to myslím. Děkuji Ti za komentář a přeji hezký večer, Šári :)

      Vymazat
  6. Knižka vypadá hodně zajímavě a klobouk dolů před harmonogramem :D
    Já i kdybych chtěla tak pravidelně čas nemám :D Když nepočítám vysokou, práci, přítel, pes, rodina a koníčky tak jedině mé večery slouží ke spaní a to ne vždycky mám čas. Navíc se snžím psát dva blogy a je to síla :D
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kniha byla perfektní, srdečně doporučuji! Jinak zvládnout harmonogram dá zabrat, to jo, jedu na předpřipravených článcích - kdykoliv je čas, fotím a píšu jako o život :D Já osobně studuju magistra, mám dvě práce, pravidelný tréninky, víkendy s rodinou, co nejvíc čtení... a abych byla upřímná, někdy se teda spíš plazim s jazykem na vestě než žiju :D Ale lepší než nedělat nic! A je jasné, že jakmile člověk spravuje víc nějakých internetových prostorů, dává to zabrat. Tak ať Ti jde vše od ruky a ať se daří! :) Děkuji za komentář, měj se moc hezky, Katy :)

      Vymazat
  7. Já teď dělám re-reading Pratchetta a rozhoduju se, jestli udělám seriál na blog nebo ne. Absolutně nezvládám žádný blogový harmonogram, to ti moc závidím :) Máš to tu moc příjemný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliško, moc děkuji za komentář :) Představ si, že já ostuda jsem od Pratchetta ještě vůbec nic nečetla! Budu to už muset napravit. Jinak harmonogram dává zabrat, zrovna v pondělí jsem to kvůli zkoušce prostě nestihla, ale je to docela fajn - myslím, že je to příjemnější pro mě i pro čtenáře, že ví, co mohou čekat :) Ale někdy to stíhám s jazykem na vestě :) Měj se krásně a moc Ti děkuji za pochvalu a milá slova, potěšila jsi mě, moc! :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates