READATHON | Můj první 24-hodinový readathon

Krásný čtvrteční večer!
Dnes přicházím jen s rychlým článkem. Poslední dny byly v práci naprosto otřesné, ale konečně - uzávěrka za mnou a já mám chviličku volna, než se budu muset začít učit na zkoušky. Proto jsem se rozhodla dnes odpoledne zahájit 24 hodinový readathon, jen takový můj soukromý, abych dohonila, co jsem v posledních dnech zameškala.
Teď bych Vám ráda, na jaké tituly se chystám :)
Určitě bych chtěla dočíst Rozbité anděly od Grahama Mastertona. Kniha se čte prakticky sama a navíc napětí začíná stoupat. Poté bych ráda zvládla Dokonalého cizince, který je celkem tenký a asi to bude taky rychlovka. Jestli stihnu ještě něco dalšího, nevím. Ale pokud ano, ráda bych dohnala své resty týkající se Kytice, případně chci zkusit dát další (už třetí) šanci Slepým mapám. Nemohu jim ale vůbec přijít na chuť.
Zatím mi to jde od ruky parádně. Mám za sebou čtyři hodiny z readathonu a počet přečtených stran je přesně 0. Ale teď už se vším praštím a jdu se začíst. Vám přeji krásný večer s nějakou dobrou knihou a ať Vám rychle uteče zítřejší poslední pracovní den!

Mějte se nádherně,
K

15 komentářů :

  1. Ten poslední odstavec. :D Achjo, já tě zbožňuju. Fakt.

    Přeju hodně štěstí se čtením a nezapomeň nás informovat o tom, jak ti to šlo!

    Krásný zbytek večera. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Když to tak šlo pořád dál, už to bylo spíše frustrující, ale odstupem musím říct, že to bylo úsměvných 27 hodin :)

      Vymazat
  2. :D Tak ten posledný odstavec.... :D Nevadí, určite to zvládneš. :) Držím prsty, nech sa ti darí lepšie než tie doterajšie 4 hodiny. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, jak jsem psala ve shrnujícím článku - toto asi nebude pro mě. Přesto plánuji zkusit readathon ještě jednou :)

      Vymazat
  3. Přeji, ať se daří :) Dokonalý cizinec se ti určitě bude číst skvěle. Kytici mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, moc děkuji za komentář. V rámci readathonu jsem se k němu nedostala, ale teď dočítám druhý díl Aristokratky a hned pak jdu na Cizince - nemůžu se dočkat. Měj se krásně!

      Vymazat
  4. Hodně štěstí :). Já mám takový readathon už čtvrtý den, protože jsem nemocná :D. Jsem na tom ale podobně jako ty. Zatím jsem přečetla jednu knihu a čtu jednu tisícistránkovou krásku, do které se ne a ne začíst :D.

    Dokonalý cizinec je už na cestě ke mně a moc se na něj těším :). Říkají, že je to podobné Dívce ve vlaku, kterou jsem nečetla, tak uvidíme.

    Měj se moc hezky, Mimozemšťanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že už jsi zdravá jako rybička a že jsi se do tisícistránkové fešandy pořádně začetla a že Tě baví. Měj se krásně a děkuji za komentář :)

      Vymazat
  5. Poslední odstavec mě rozbil :D Nicméně myslím, že tvůj výběr je dost povedený a určitě se ti už bude dařit lépe. Nezapomeň nás pak informovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jsi četla shrnující článek, takže už jsi informovaná o tom, že tohle nebude nic pro mě :) Celé se to upřímně neslo v duchu prvního odstavce :D

      Vymazat
  6. Tak veľa šťastia :) Ja si chcem po skúškach tiež skúsiť nejaký ten readathon, ale obávam sa, že keď sa do toho čítania budem snažiť nútiť, bude to mať skôr opačný efekt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Ti budu držet palce, já už jsem sepsala takové shrnutí a musím říct - pro mě tohle asi není. Neměla jsem z toho čtení skoro žádnou radost. Ale ještě jednou tomu šanci dám, za nějaký čas. Děkuji za komentář, měj se hezky :)

      Vymazat
  7. Dokonalý cizinec mě opravdu hodně láká, tak jsem zvědavá, jak se bude líbit Tobě :)
    Přeji pěkné čtení a pohodový víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, Luci :) Teď dočítám druhý díl Arisokratky a pak hned se vrhám na Cizince, tak dám vědět :) Měj se nádherně!

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates