PRÁVĚ ČTU | Zabila jsem naše kočky, drahá (Dorota Maslowská)

Hezké pondělní ráno, přátelé :)
Vítám Vás u nového článku, dnes se po dlouhé době opět podíváme do rubriky Právě čtu. V těchto dnech mi dělá společnost kniha Zabila jsem naše kočky, drahá od Doroty Maslowské. Sáhla jsem po ní především proto, že statečně syslím spousty knih od Odeonu, ale pak je moc nečtu... Proto jsem si říkala, že je načase dát té moderní literatuře šanci a do něčeho se pustit.

Zatím to není úplně čtení mého srdce. Text je docela zmatený, autorka hodně přeskakuje v časech a místech, prolíná různé drobné odbočky a příběhy s tím hlavním... který zatím vlastně vůbec nevím, jaký je. Jsem v začátcích knihy, takže ještě uvidím, ale zatím je to celkem o ničem, což je další věc, která mi vadí, jelikož romány, které vedou odnikud nikam, moc nemusím. Pro mě je to zkrátka obtížnější čtení a přiznám se, že se docela těším, až zase sáhnu po nějaké svojí detektivce :)
Jakou knihu teď čtete Vy? A znáte tento titul? Pokud jste ho četli, jak se Vám líbil? Moc se těším na Vaše názory! :)
Mějte se skvěle,
K

8 komentářů :

  1. Podle názvu to zní dost zajímavě, ale obecně mám s knihami od Odeonu docela stejný problém jako ty, vždycky mě naláká to, že jsou tenké a znějí zajímavě, ale málokdy mě některá osloví, rozhodně se ale chci pustit do Vše, co jsme si nikdy neřekli, tak uvidíme. Já se zatím stále prokousávám Tancem s draky, jsem lehce za půlkou, což v překladu znamená, že mi stále zbývá ještě asi 500 stran :D pak mám v plánu pokračovat v Jussim, tak uvidím, jaká bude nálada :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že má s odeonkami někdo stejný problém. Pořád je u lidí vídám a říkám si, že jsem teda asi hroznej ignorant a všichni kolem mě intelektuálové :D Přeju příjemné čtení Tance s draky a těším se na dojmy z dalších Jussiho knih :) Měj se krásně!

      Vymazat
  2. Krásne si čítanie užívaj, dúfam, že tomu prídeš na chuť! Maj sa nádherne :)

    OdpovědětVymazat
  3. U toho názvu jsem si říkala "páni, to zní geniálně", ale jak o tom mluvíš, tak nevím nevím teda. Asi to nebude úplně něco, co bych potřebovala k životu.

    Já se momentálně dostávám z toho svýho zaseknnutýho období a už dva týdny louskám tu Austenku. Hrůza. A hned potom mě čeká Romeo, Julie a Tma, Romeo a Julie, Zkrocení zlé ženy, Král Lávra, Opilý koráb, Krysař (ano, taky se k tomu dostanu konečně), Lakomec, Král Oidipus a Evžen Oněgin. Ano, maturitní ročník s četbou k matuře a s referátama, to je nádhera. Ňami. :D

    No, přeju ti krásný čtení a uvidíš, no. Měj se nádherně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, hodně štěstí s povinnou četbou... Já osobně nejsem moc fanda těchto seznamů, ke spoustě klasické literatury se dostávám až teď a mám dojem, že bych si to v osmnácti zdaleka tolik neužila. O Tobě ale vůbec nepochybuji, že si všechny tyhle krásné tituly vychutnáš už teď, jsi takový náš literární fajnšmekr :)) Měj se krásně!

      Vymazat
  4. Nad knihou jsem přemýšlela, když jsem si objednávala několik odeonovek v akci, ale nakonec jsem ji nevzala. A jak tak čtu tvé počáteční dojmy, nejspíš asi ani nebudu litovat. Každopádně si přečtu recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím mě to ani moc nenutí číst dál, tak uvidíme, jak a zda se tím prokoušu. Ráda bych to dočetla právě kvůli recenzi :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates