VÁNOČNÍ SPECIÁL | K čaji a cukroví 🎅

Zdravím Vás u nového článku!
Dnes pro Vás mám další vánoční speciál, tentokrát opět s tipy na to, co byste si mohli v předvánočním čase přečíst hezkého :) 
Protože je dnes Mikuláš a mně obálka Christmas Books od Wordsworth Editions tím santovským kabátem a páskem Mikuláše hrozně připomíná, vybrala jsem právě tu jako dnešní tip. Sbírku vánočních příběhů od Charlese Dickense, kterou jsem si pořizovala především kvůli jeho Vánoční koledě. Na příjemné posezení s teplým čajem vonícím po skořici a talířkem prvních kousků cukroví je to knížka jako dělaná.
Já osobně ji vlastně ani neplánuji přečíst celou, ale spíše do ní občas nakouknout a vychutnat si pár řádků. A kdo ví, třeba se do ní tak ponořím, že neodolám a nakonec ji celou přelouskám.
Vy jste Vánoční koledu od Dickense četli? Líbila se Vám? A jak dnes oslavíte Mikuláše? Vyrážíte někdo v převlečení potěšit děti?
Budu se těšit na vaše komentáře a přeji Vám nádherný mikulášský den! 🎅
K

10 komentářů :

  1. Ja a anglictina nehrozi. Ale mozna se do pristich vanoc nachystam a poridim si alespon tu Vanocni koledu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vidíš, nakonec jsi to zvládla letos... Ach, to kouzlo pozdního odpovídání na komentáře :) Doufám, že se Ti líbila!

      Vymazat
  2. Já si taky chci přečíst Vánoční koleduuuuu :D Musím si jí pořídit, akorát, že jsem sama sobě dala stopku v nakupování knih (haha, už zase :D)
    Moc se těším, co na knížku řekneš (ať už v recenzi nebo o ní padne někde jen letmá zmínka) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme v té stopce spolu, já si spočítala kolik nových knih mi přibylo za celý rok a málem to se mnou seklo :D

      Vymazat
  3. Nádherná fotka :) Obálky knih v angličtině jsou vždy překrásné. Hodně jsi mě na ní ted nalákala, možná si jí také pořídím :)
    Měj se krásně a užívej vánoční atmosféru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu, a souhlasím, že anglické obaly knih jsou bezkonkurenční. To se vlastně fotí úplně samo :)

      Vymazat
  4. Abych se přiznala, já sama jsem od Dickense zatím nečetla nic - je to smutné, a když nad tím tak přemýšlím, možná je právě tohle dobrá příležitost to napravit :)

    Lory Humble × TICHÝ ODPOR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lory, já taky ne, moje mezery v klasice jsou prostě obludné... Doufám, že se Ti bude Vánoční koleda líbit, až se do ní pustíš. :) Měj se moc pěkně!

      Vymazat
  5. Vánoční koledu jsem nečetla, protože ji nějak nemůžu sehnat a vůbec nevím, jak je to možné... Ale popravdě jsem ani nevěděla, že napsal další povídky o Vánocích. Určitě se po knize mrknu, ale vidím to stejně beznadějně, jako u samotné Vánoční koledy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, doufám, že jsi byla nakonec ve shánění úspěšná a že jsi Koledu třeba rovnou i přečetla... A jestli ne, příští rok to jistí :))

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates