PRÁVĚ ČTU | Tam, kde ji našli (Kimberly McCreight)

Ahoj, moji milí! :)
Zdravím Vás u nedělního Právě čtu. Myslela jsem si, jak tu dnes nebudu chválit, ale bohužel - kniha, kterou právě teď čtu, je pro mě docela zklamáním. Mluvím o novince Tam, kde ji našli od Kimberly McCreight. Od této autorky jsem četla Případ Amelia, který se mi neskutečně líbil a který jsem Vám také moc doporučovala v knižním tipu, který najdete zde.
Moc nerozumím tomu, že tohle je autorčina druhá kniha. Její prvotina byla mnohem lepší a nápaditější. V této novince se na prvních sto stranách neodehrálo prakticky vůbec nic a zatím mi to spíše než thriller připomíná třeba knihy od Liane Moriarty.
Pravdou ale je, že mi toho je čtení ještě hodně zbývá, takže třeba mě tahle knížka ještě mile překvapí.
Už jste se někdo k této novince dostal? Co na ni říkáte? A co právě teď čtete Vy a jak si čtení užíváte? 
Budu se těšit na Vaše komentáře!
Přeji Vám krásný zbytek neděle :)
K

14 komentářů :

  1. Na tuhle knížku se zatím chystám, tak uvidím :) Zrovna čtu Půlnoční korunu a je skvělá :) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať Tě Půlnoční koruna dál baví :) Přeji vydařený týden :)

      Vymazat
  2. Ahoj Kristýnko, tak to mě vůbec netěší, co v dnešním článku čtu. Kniha mi má přijít od Martinusu a moc se na ni těším, protože Případ Amelia mě nadchla. Tak budu doufat, že se kniha ještě lépe rozjede a chytne tě. Jsem zvědavá na sebe, co na ni potom budu říkat.
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně Ti nechci zkazit těšení, Šári, není to vysloveně špatné čtení, ale má očekávání byla vyšší... Teď jsem lehce za půlkou a zdá se, že by se to konečně mohlo začít opravdu skládat do sebe, tak snad to finiš zachrání :) Měj se moc hezky :)

      Vymazat
  3. Je fakt, že ten rozjezd byl pomalejší - ale mě se tedy líbila :) A oproti Případu Amelia asi trošku i víc, abych pravdu řekla :D Uvidíš, třeba se to ještě zlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uvidíme, já jsem teď trochu za půlkou a jak píšu výš, zdá se, že se to začíná trochu skládat, tak snad to ještě dobře dopadne :)

      Vymazat
  4. Od autorky mám v hledáčku obě její knihy - tak snad tě nakonec zbývající stránky mile překvapí. Já se totiž na obě dvě těšila. Tak si asi počkám, jak u tebe tahle novinka dopadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ano, teď už se zdá, že to začíná trochu zapadat a je to svižnější. Ale už teď rozhodně doporučuji Amelii, ta je fakt boží a i kdyby tohle nedopadlo, Amelie za přečtení rozhodně stojí :) Měj se moc hezky, Moni :)

      Vymazat
  5. Kristý, docela mě mrzí, že jsi zatím zklamaná! Já jsem po knize pokukovala, tak jsem zvědavá, jak to u Tebe nakonec dopadne...doufám, že dobře. ;-)
    Já se teď prokousávám knížkou od Lisy Jackson - Nikdy neumírej sama. :-)
    Tak držím palce, ať nejsi úplně zklamaná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, moc děkuju, jak už jsem psala v komentářích výše, začíná se to trochu rozjíždět, tak snad to ještě dobře dopadne :) Ale rozhodně knihu nezavrhuj, není to špatné čtení. Budu se těšit na Tvé dojmy z Lisy, to je jedna z autorek, které na mě zatím v mojí knihovně jen čekají :) Měj se krásně!

      Vymazat
  6. Jako novinka mě kniha docela zaujala, ale jak vidím, pustím se raději do Případu Amelia :) Přeji, ať se kniha rozjede!
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do Amelie se rozhodně pusť, ale i tohle začíná docela dostávat spád, tak snad to dopadne :)

      Vymazat
  7. Dneska jsem ji držela v ruce, ptž jsem na ni četla docela pěkné recenze,ale nakonec vhyrál Bergman ve slevě :D Musím doplnit sbírku. Nicméně se těším na tvůj finálový názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad to dočtu brzy a snad i brzy sepíšu recenzi, jsem s tím vším nějak ve skluzu. Ale můžu říct, že už se to rozjíždí, takže snad to bude nakonec dobrý :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates