BOOKSTAGRAM | Duben 2017

Ahoj, moji milí :)
Dnes pro Vás mám nachystanou novou rubriku, ve které nebudu moc povídat, ale nechám za sebe mluvit obrázky. Já sama mám články s výběrem fotek z bookstagramu moc ráda, tak doufám, že si tuto pravidelnou měsíční dávku knižní inspirace užijete i Vy, ať už mě na instagramu sledujete či nesledujete a fotky znáte či neznáte :) 
Budu navíc moc ráda, pokud mi prozradíte, kde berete inspiraci na focení Vy, kam chodíte na nové nápady a kde se učíte nové věci... ;)
Mějte se moc pěkně!
K

12 komentářů :

  1. Tenhle tip článků prostě miluju, Kristý. Já to mám tak jako na houpačce - někdy dostanu nějaký nápad a někdy jsem zase úplně vymletá a dokážu knížky jen vyskládat na hromádku kolem sebe. Nejraději fotím venku, protože tam za mě příroda odvede polovinu práce a inspiruji se samozřejmě také na IG, ale mám takový pocit, že některým veledílům rozhodně nejsem schopná dostát :D
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Hani! :) Příroda je v tomhle směru skvělá, je báječným pozadím a zároveň i inspirací, to máš pravdu :) A ano, instagram je plný do-ko-na-lých fotek, kterým se asi nikdy nepřiblížím :) Měj se moc fajn!

      Vymazat
  2. krasa jako vzdycky, ja ti bohuzel neporadim, protoze fotit neumim :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Je to asi taky dost o tréninku, já teď nefotila vlastně měsíc a přijde mi, že začínám zase od začátku :D

      Vymazat
  3. Já fotit také úplně neumím, hlavně fotím telefonem takže sila :D a taky záleží vždy na času a náladě a knize. Jsou knihy, ke kterým se mi ani nic vymýšlet nechce, ale fotit je zapálené nemůžu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Souhlasím naprosto, že záleží na knize! :) U některých mám třeba fakt skvělý nápad, jenže nerealizovatelný.

      Vymazat
  4. Moc pěkná rubrika, ta se mi bude líbit. Poslední dobou to focení dost flákám, nějak nemám nápady, fantazii a asi jsem líná a není čas. Takže vůbec neoplývám nápaditými fotkami. Měla bych se polepšit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, já třeba Tvůj instagram zbožňuju, je osobitý a poznám z fotek, žes je fotila Ty, máš rukopis, což je podle mě úžasné :)

      Vymazat
  5. Sleduje, sledujem, máš krásne fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky! Já o focení radši pomlčím (level mobil), budu jen obdivovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já bych mobilem taky nemohla, mám takovou předpotopní příšeru, která většinou fotit odmítá a když už něco cvakne, mám na těch snímcích většinou problém rozpoznat i členy vlastní rodiny, takhle Ti to přiblížím :D

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates