BOOKSTAGRAM | Červen 2017

Na sociální sítě mě v osobním životě dvakrát neužije (můj facebook, kde je k vidění jen profilovka a cover fotka a absolutně nic víc, by mohl vyprávět), ale co se blogu týče, moc ráda je ke komunikaci s Vámi používám. Kolik milých lidí už jsem jejich prostřednictvím za dobu svého blogování poznala... S přehledem to u mě ale vede instagram, který je nejen komunikačním kanálem, ale také zdrojem inspirace. Pokukuji, zaznamenávám a učím se, jak dělat to, co mám ráda, lépe. Pravda, za těmi nejlepšími bookstagrammery nestačím ani koukat, ale focení mě čím dál tím víc baví, a to je důležité. Jaké fotky se podle mě celkem podařily v červnu?

16 komentářů :

  1. To jsou nádherné fotky. Já se snad zase po roce přihlásím na instagram a dám jim like, tak moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, taky se nestačím divit různým knižním fotkám, které mi až vyráží dech. Můžu jen v koutku tiše závidět :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, Kristý, obzvlášť nad tou kytičkou, abych použila tvůj výraz pořád óchám :) Myslím, že se ve focení zlepšuješ, nejen technicky, ale hlavně co se týče nápadů :) Já IG taky moc ráda, ale poslední dobou jsem nějaká líná/bez inspirace...A nechci zas něco lámat přes koleno jen proto, že už jsem dlouho nepublikovala článek/nepřidala fotku :)
    Měj se nádherně
    a BTW: Nevím, jak stará je to informace, ale moc ti blahopřeju k překonání hranice sta čtenářů, zasloužíš si to více než kdokoliv jiný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko, moc děkuji ♥ Také óchám, mamka má na tohle prostě oko a katky od ní jsou vždycky top :) A moc a moc děkuji za pochvalu focení, když je teď trochu čas, snažím se učit se, tak jsem ráda, že je to trošku vidět :)
      Lámat přes koleno, to určitě smysl nemá, ale na druhou stranu - chybíš mi tam :)
      A k té stovce - moc díky za nádherné blahopřání, jsi zlatíčko. Pořád se chystám zveřejnit u téhle příležitosti soutěž a furt nic, jsem hrozná.
      Měj se moc krásně, Hani!!

      Vymazat
  4. co me prvni prastilo do oci? cokoladky :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jasná věc! Ale ještě že jsem je hned vyfotila, už mi je muž sežral! :D

      Vymazat
  5. Krása pohledět. Tvé fotky opravdu miluju :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ach jo, já si vždycky říkám, že mi to focení docela jde, ale pak uvidím fotky někoho cizího a zase mě ten pocit přejde :D
    Moc krásné, vzhlížím k tobě. Já sama instagram už nepoužívám, takže se ráda pokochám tady :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale kdepak, on je člověk k sobě přehnaně kritický :) Moc Ti děkuju za krásná slova, potěšilo mě to ♥

      Vymazat
  7. Krásné fotky, však se pravidelně na instagramu kochám :)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates