RECENZE PRO VL | Chlapec na vrcholu hory (John Boyne)

Co když nepředstavitelné zlo dřímá v každém z nás?

Autora Johna Boynea jistě mnoho z Vás zná a jistě jste od něj četli knihu u nás asi nejznámější - Chlapce v pruhovaném pyžamu. Letos se na pultech českých knihkupectví objevila další autorova kniha s tématikou druhé světové války. Chlapec na vrcholu hory je příběhem o moci zla, o síle zoufalství a o ohebnosti lidského charakteru. Příběh je jednoduchý a zároveň nesmírně komplikovaný a autor na relativně malém prostoru otevírá skutečně vážná témata. Pro mě velmi silné a působivé čtení, které vřele doporučuji - více o tom, jak moc se mi kniha líbila, si můžete přečíst v recenzi na serveru VašeLiteratura.cz - odkaz najdete pod fotkou 😊

4 komentáře :

  1. Stejně jako Chlapec v pruhovaném pyžamu se mi moc líbil i Chlapec na vrcholu hory, jsou to mé oblíbené knihy na takovou pochmurnou náladu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda slyším, že i první Chlapec je dobrý, už jsem jej pořídila a těším se na čtení :)

      Vymazat
  2. Recenzi si určitě přečtu! :)
    Četla jsem Chlapce v pruhovaném pyžamu a moc se mi líbil, i když to bylo mrazivé čtení a Bruno byl otravný. :D Pak jsem v Anglii neodolala a koupila si tři "chlapce" v angličtině. Takže si tuhle knížku pravděpodobně brzy přečtu v rámci procvičování jazyků. :)

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates