POVÍDÁNÍ | Začátek jara, blogové novinky, krátké čtenářské zaseknutí... 🌻

Ahoj a krásný začátek jara vám všem! Ode dneška od 17:15 už ani ti největší škarohlídi nemohou tvrdit, že tu jaro ještě není 🌼 Všechny vás moc zdravím, byť po delší době, než by mi bylo milé. Mám za sebou další období takového "rádiového ticha", které moji čtenáři už znají a vědí, že jednou za čas prostě potřebuju takhle zmlknout a jen existovat. Snažím se tyhle pauzy držet na minimu, ale někdy to prostě nejde.

Co se dělo, co jsem četla a co mám pro vás nachystáno?

Děla se hlavně spousta práce. Tou vás bavit nebudu, prostě hromady čísel, grafů, analýz, které se na mě valí v rámci nasmlouvaných projektů, a dále moje vlastní dlouhodobé plány, které zahrnují i to stokrát omílané překvapení pro vás. Tím je, jak už šlo zaznamenat na instagramu, e-shop, ale protože jsem detailista, pořád ho ňuňám a piplám a ještě nejsem připravená to vypustit do světa. Věřím ale, že až bude ta pravá chvíle, všechno to do sebe pěkně zapadne ✨
Se čtením jsem na tom mizerně, moji vynikající bilanci z počátku roku zbrzdila novinka od Jussiho Adlera-Olsena Selfies. Těžko se tomu věří, ale sedmý díl jeho série o oddělení Q je pro mě velkým zklamáním. Kniha sice objektivně není vůbec špatná, přeci jen je to stále Adler-Olsen, přijde mi ale zvláštně roztříštěná, rozvleklá a celkově takový "výplňová", jako by byl tento díl trochu do počtu. Ještě mi ale pár stran zbývá a je pravda, že s blížícím se koncem se autor ke svému standardu vrací, začíná to být vážně strhující a těším se na finále.
Ke čtení tu mám nachystané samé žhavé novinky - ať už jde o Útěk, novou knihu skvělé C. L. Taylor, nebo o naprosto boží Jepici Jamese Hazela. Obě knihy v těchto dnech vydalo nakladatelství Domino. Včera mi také dorazila novinka Do posledního dechu, což je očekávaná pecka od oblíbeného Roberta Bryndzy. Navíc jsem si také vyzvedla vlastní objednávku, ve které byl mimo jiné Počátek Dana Browna či Pojízdný krámek snů od Jenny Colgan. Toto všechno jsou knihy, na které se moc těším a pustím se do nich jakmile to bude možné.
Pro vás tu mám rozepsaných několik článků - recenze, knižní tipy, únorové přečteno, několikery přírůstky... jen je dokončit a publikovat. Chuť a radost ze psaní se vrátila, takže všechno tento týden bude 😊

Ještě jednou vám přeji to nejkrásnější jaro, mějte se moc krásně! 🌷

14 komentářů :

  1. Astronomicky možná jaro je, ale ještě by to chtělo nějaké to teplejší počasí - u nás to vypadá jako na začátku ledna.
    Páni, tak teď se na to "překvápko" těším ještě víc! Od Adlera Olsena jsem nic nečetla, ale viděla jsem filmy - prý jsou o dost slabší než knihy, ale i tak se mi líbily, takže... Jinak se čtením je to u mě taky bída, tak budu držet palce tobě i sobě a těším se na nové články :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad už se to počasí zlepší, i když mě nadějí naplňuje prostě jen to, že "oficiálně" jaro je :) A hned mám lepší náladu :) A Adlera-Olsen i přes tohle zklamání moc doporučuju, on je prostě boží. Děkuju za komentář, Lory, měj se moc krásně :)

      Vymazat
  2. No, já nevím s tím jarem :)) Dnes ráno jsem klepala slušnou kosu. Už se moc těším, až bude sluníčko opravdu trošku hřát. A se čtením je to u mě pořád a stále bída, pomalu mívám jednu knížku na víc jak týden. Po večerech čtu po kouskách a přes den není kdy. Takže asi to lepší nebude :)
    Měj se krásně, Kristý a ať se daří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to určitě bude s tím počasím lepší :) A ke čtení... co dodat, držím palce, ať se to zlepší, ale na druhou stranu, on se svět nezhroutí, když budeme číst méně. Hlavně buď spokojená a v pohodě a šťastná a měj se překrásně :)

      Vymazat
  3. Na jaro se už moc těším. Datum by odpovídal, ale co to počasí? Ráno jsem se probudila a našla jsem auto lehce zapadane sněhem. Sluníčko tedy dnes svítí, ale na jaro to pořád bohužel nevypadá.
    Nicméně na všechny tvé články se už těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já opravdu věřím tomu, že už to bude jen a jen lepší :) Děkuju Kačí! :)

      Vymazat
  4. Ahoj, tak hlavně, že se to lepší. Brzy bude krásně a teplo a člověk hned chytne víc energie. Tak ti přeji, ať se všechno brzy zlepší, ať už se čtením nebo s tvým projektem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, mě už jen ta vidina nabíjí optimismem :)) Moc Ti děkuju, měj se hezky :)

      Vymazat
  5. Já už taky zase držím nějaký “radiový klid” :( Možná to mohu připsat snaze konečně dočíst Ohnivý pohár, což se zítra už i povede (dneska jsem na konci 36kap. z 37), pak mám snahu doladit tu svoji výzvu a na konec všech dnů ke tady klasická jarní únava :)
    Je fajn, že ty už máš chuť ke psaní zpátky! Těším se na nové články a držím palce s projektem.
    Měj se krásně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Moni a přeju, ať jarní únava brzo odejde a ať jsi plná energie :) Měj se moc hezky :)

      Vymazat
  6. I tobě krásné jaro plné klidu a sklvělých knih. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Eshop? Tak to jsem tedy zvědavá! ♥
    (Musím se teď vrhnout na všechny články, které mi za poslední tak dva týdny utekly, je jich hodně. Tak si nechám nějaká slova i k recenzím. Ale i tak věřím, že se ti daří všechno plnit a že se máš dobře. ^^ )

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates