PRÁVĚ ČTU | Pojízdný krámek snů (Jenny Colgan)

Zdravím vás u nového článku 😊 Vím, že jsem se oproti začátku roku v posledních dnech trochu odmlčela, ale to tak někdy musí být. Potýkám se s nějakými zdravotními problémy a nebyla nálada a chuť psát cokoliv delšího, než popisek fotky na Instagramu. 🙈 Tento týden budu vše dohánět, takže se můžete těšit na spoustu článků. Chystám hlavně recenze, ale mám tu i nějaké nové rubriky.
Dnes vám chci v rychlosti ukázat knížku, kterou právě čtu. Je to Pojízdný krámek snů od Jenny Colgan. A ano, je to přesně takové čtení, jaké se dá dle obalu knížky očekávat. Sladké, naivní, miloučké. Není to žádná hluboká literatura, ale autorčino vyprávění a nádherné popisy přírody vás báječně pohladí po duši. A to jednou za čas potřebuje i ten největší milovník thrillerů (jako jsem já). Nejsem si jistá, zda budu na knihu připravovat plnohodnotnou recenzi, ale nějaký alespoň trošinku podrobnější článek očekávat určitě můžete.

Co vy a tahle romantická, naivní literatura? Dokážete si podobné čtení vychutnat? A nečetli jste už Pojízdný krámek snů? Co na něj případně říkáte, líbil se vám? A co jiné knihy od Jenny Colgan?
Budu se moc těšit na vaše komentáře!
💗


14 komentářů :

  1. Takováhle naivní a miloučka literatura není pro mě. Maximálně tak na léto, ale to volim spíše Greena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, tohle rozhodně nesedne každému :) Já to taky většinu času nevyhledávám :) Ale upřímně, já jsem zase vůbec nepřišla na chuť Greenovi :)

      Vymazat
  2. Strašně se mi líbí obálky jejích knih :-) Já jsem od autorky zatím četla Báječný krámek s čokoládou a moc se mi líbil, určitě bych se v budoucnu chtěla podívat i na další autorčiny knihy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou skvělé, a to jak ty originální, tak české :) Na Krámek s čokoládou se těším, mám ho doma :)

      Vymazat
  3. Mám ji půjčenou z knihovny a upřímně nemám moc velká očekávání. Snad příjemně překvapí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jasný, že žádnej Tolstoj to není. Ale jako oddechovka, jednohubka pro potěšení... to je prima :)

      Vymazat
  4. Romantickou naivní knihu si jednou za čas přečtu a tahle kniha spolu s ostatními od autorky mě více než zaujala. Budu se těšit na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jak už jsem ti psala, mám poslední dobou chuť na něco podobného, myslím ale, že na úvod odbočím k té Hůrce a tohle si nechám na léto; k vodě značka ideál podle mě :D
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle vypadá vážně dobře. Už jen ta obálka, jako kdyby volala: přečti si mě! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To vypadá hezky odpočinkově. To bych si někdy potřebovala dopřát. :) Ať se ti knížka líbí! ♥

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates