PŘÍRŮSTKY | Anglické čtení z Levných knih, které opravdu potřebujete

Každý správný knihomol už jistě zaznamenal, že v poslední době se nabídka anglických knih v Levných knihách parádně rozrostla a že se tam dají najít opravdové skvosty. Já tak například pravidelně doplňuji svou sbírku klasiky z edice Wordsworth Classics. V nedávných týdnech jsem ale objevila pár knížek v překrásném vydání, které podle mého názoru skoro každý z vás opravdu potřebuje, a ráda bych vám je dnes ukázala.

Moc mě potěší, když mi v komentářích napíšete, zda třeba nemáme nějaký úlovek společný nebo zda si na některou z knížek děláte zálusk. Budu vám taky vděčná, když mi doporučíte něco, co jste si pořídili vy a máte dojem, že to potřebují i všichni ostatní 😍

Na první knížku, The Bookshop Detective, mě nalákala Bichlička, které se podařilo ukořistit hned oba dva díly. Já jsem takové štěstí neměla, ale i tento mi stačil k dětinskému nadšení. Příběh o tajemné lodi a zapomenuté minulosti jednoho městečka slibuje příjemné oddechové čtení. 
Vlastně náhodou jsem při nákupu The Bookshop Detective narazila i na nádherné vydání Alice's Adventures in Wonderland. Přiznávám se bez mučení, pořídit si tuhle knížku byla prostopášnost... už ji doma anglicky mám. Jenže ta kniha je tak překrásná, měli poslední dva kousky a já jsem věděla, že když ji tam nechám, budu toho litovat.
A konečně, při jedné z posledních návštěv jsem objevila literární scénář (alespoň tak já chápu "book of the film") Beauty and the Beast. Knížka je znovu úchvatně vyvedená, navíc mi ji darovala maminka k Velikonocům místo oblečení, které nepotřebuji, takže z ní mám dvojitou radost.

18 komentářů :

  1. Krásné přírůstky. :) A především nádherné obálky, takovým knihám se pak jen těžko odolává. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, ta Alenka má vážně nádhernou obálku:).

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny tři jsou krásné, co si budem povídat, já bych určitě sáhla po Alice, ale dala jsem si zákaz do LK vstupovat a snažím se neprojždět ani výprodeje :D nicméně ta nabídka anglických knih je fakt super, měla jsem v ruce třeba Backmana za pár peněz, takže časem určitě taky něco pořídím :)
    Neplánuješ nějaký článek s tipy na anglické knihy, docela by mě zajímalo, které se ti třeba v aj četly dobře a které až tak ne :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím zákazem děláš dobře Hani :) A jinak úplně skvělý nápad, děkuju za inspiraci, určitě něco takového sepíšu :)

      Vymazat
  4. Díky díky díky, už dlouho se dívám po Alence a konečně je tu s náááádhernou obálkou. Dneska po práci tam utíkám a modlím se, aby ji měli. Přidat se ke knižním blogerům na fb bylo parádní rozhodnutí. :D ještě jednou díky, možná tam vezmu zrovna i Beauty and the Beast :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tohle mě tak těší :) Moc a moc doufám, že lov dopadl úspěšně a že knížky už máš doma :)

      Vymazat
  5. Moc krásné kousky :) Alenka má nádhernou obálku :) Jen je dost náročné číst Alenku v češtině natož v angličtině, tak se jí pokusím odolat :) Ale po té druhé knize se určitě v LK mrknu :)hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) A tedy musím říci, že jsem Alenku už trochu okusila, a docela mi to sedí, tak mám radost :)

      Vymazat
  6. V Levných knihách už jsem hrozně dlouho nebyla. Moje peněženka je díky tomu sice v klidu, ale moje knihomolské srdce mrzí, že přichází o tolik skvostů... tahle verze Alenky je totiž naprosto úžasná! A druhé dvě také vypadají velmi dobře :)

    OdpovědětVymazat
  7. V Levných knihách jsem byla zrovna včera a taky jsem si odnesla anglický úlovek. Možná se tam ale ještě vrátím a budu hledat tu poslední Alenku... :)

    OdpovědětVymazat
  8. Poslední dobou do LK chodím jen pro anglické kousky. Na Alenku a Krásku jsem však nenarazila. Jaká škoda, obě knihy bych vřele přivítala :) Jdu mrknout na e-shop :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce se sháněním! Ono je to s těmi anglickými občas komplikované, třeba konkrétně The Bookshop Detective nebyl na e-shopu k sehnání a v kamenné prodejně ji měli.. :)

      Vymazat
  9. To by mě tak strašně mrzelo, ta Alenka. Obálku to má nádhernou, ale obsah se mi tak strašně moc nelíbil, že bych si ji určitě nepořídila. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás ji zbožňuje mamka, tak jsem se zapřísahala, že si ji taky musím přečíst :)

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates