PŘÍRŮSTKY | Duben 2018

Má smysl to dohánění ještě nějak obhajovat? Nemyslím! Zato mohu slíbit, že v září už se to všechno srovná, pokud své publikační plány dodržím, v což samozřejmě trochu naivně věřím. Dnes pro vás mám přehled dubnových přírůstků.

Budu ráda, když se v komentářích podělíte o to, jaká z knih vás zaujala či naopak vůbec nezaujala, nebo když napíšete, zda jste už některou četli a jak na vás zapůsobila 😊

Jeden z prvních jarních měsíců byl obdobím útlumu nákupů. Pořídila jsem si jen dvě knížky a jedna mi dorazila k recenzi. Jednou z novinek je titul Já jsem smrt od Chrise Cartera, jehož sérii poctivě kompletuji v Levných knihách. Docela ráda bych s jeho knížkami na podzim začala a jen doufám, že je nenakupuji zbytečně a že mě osloví stejně tak jako spoustu mých knižních přátel.
Další novinkou byli Probuzení bohové, druhý díl ze série Akta Themis. Sylvain Neuvel mě novou knihou přesvědčil o tom, že se mi Spící obři nelíbili jen tak. Bohové byli také skvělí a už se těším na samotný závěr série, který bude nepochybně naprosto epický. Už v březnu!
Poslední dubnovou knížkou pak byl dárek za utrpení na všech EEG a CT vyšetřeních, a sice Zlomení andělé od Gemmy Liviero, příběh z druhé světové války, na který jsem moc zvědavá.
Na další nákupy nějak nebyla nálada, takže jsem přírůstky udržela na rekordních třech kusech. V některých dalších měsících jsem se překvapivě držela ještě více, ale o tom až příště. 

2 komentáře :

  1. pekne knihy, i kdyz, jak uz vime, kazda cteme neco jineho... takze asi nic pro me :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Chrise Cartera jsem sice nečetla, ale pravidelně ho dávám spolužačce jako dárek. Má tyhle krváky ráda. Já popravdě moc ne. :D Jinak držím palce s dodržením plánů. :)

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates