PRÁVĚ ČTU | Co bude dál (John Katzenbach)

Přeji Vám krásnou středu a vítám Vás u nového příspěvku do rubriky Právě čtu :)
Tentokrát se v rychlosti mrkneme na knihu Co bude dál od Johna Katzenbacha. Její námět je jednoduchý - mladá dívka je unesena, uvězněna ve sklepě a její další osudy jsou následně přenášeny do světa prostřednictvím bohatě placeného reality show kanálu.
Kniha mě zaujala především kvůli podobnosti námětu s jednou z mých oblíbených knih od Jussi Adlera-Olsena - Ženou v kleci. Myslela jsem si, že Co bude dál bude průměrný thriller bez velkých překvapení, zkrátka takové nepříliš náročné napínavé čtení.
Lidi, to je taková nuda.
Jsem snad na nějaké devadesáté stránce a je to příšerně zdlouhavé, je tam spousta zbytečného popisování, rozpitvávání a všemožných odboček. Samozřejmě se mi už stalo, že právě takovéto knihy mě na konci úplně strhly, takže ani tuto neplánuji odložit. Jsem odhodlaná se tím prokousat a pevně doufám, že na konci se budu smát svému počátečnímu dojmu.

Znáte někdo tuhle knihu, případně jste ji někdo četl? Jak zapůsobila na Vás? Stojí to za čtení? Ocením každý názor a doporučení! :)
Mějte se moc hezky!
K
 



6 komentářů :

  1. Anotace vypadá strašně zajímavě...já knihu teda neznám, ale třeba tě to ještě chytne :) držím palce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Hani :) Kousla jsem se a už se to naštěstí trošinku rozjíždí... Tak třeba budu nakonec ještě překvapená :)

      Vymazat
  2. Knihu vídám poměrné často a autor i kniha mě lákají čím dál víc :)
    Přeji pěkné dočítaní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to rozhodně zajímavý námět, jen to zpracování... začátek byl fakt nudný a zdlouhavý, teď to konečně začíná vypadat slibně :) Děkuji za komentář a přeji hezkou sobotu :)

      Vymazat
  3. Nad touto knihou pořád na buxu váhám, zda koupit či ne. Od autora jsem zatím nic nečetla, tak si počkám na tvou recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko a děkuji za komentář... Právě na buxu jsem si knihu pořídila :) Recenze bude brzy, ale tedy upřímně, nevím, jak to sepíšu. Tohle je tak schizofrenní knížka! Ten začátek je příšerný. Konec super. Některé postavy vykreslené brilantně, další zcela nesmyslně... No, uvidíme, co z toho v recenzi vyleze :)
      Měj se krásně!

      Vymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates