RC RECENZE | Damídci aneb Ochránci pohádkového světa (David Řezanina)

Přestože se věkově pomalu blížím třicítce, netajím se tím, že v hloubi duše se snažím zůstávat co největším dítětem. A asi se mi to i daří. Dovedu si se zatajeným dechem užít dobrou dětskou pohádku a o Vánocích je se mnou k nevydržení stejně jako před dvaceti lety. Nechci lhát, chmury a strachy a neurózy na mě rozhodně přicházejí častěji, než když mi bylo pět, ale když to jen trochu jde, snažím se na svět dívat co nejvíce dětskýma očima. A když to dělám, vidím ho mnohem krásnější, barevnější a pokojnější, než když se jím plahočím jako seštvaný a upracovaný dospělák. A právě proto, abych si své dětské já zase připomenula, jsem s nadšením přijala nabídku Davida Řezaniny, který mi k recenzi poslal jeho pohádkovou knížku Damídci aneb Ochránci pohádkového světa.

Davidovi moc děkuju za jeho vstřícnost a laskavost, a samozřejmě také za knížku.

Damídci jsou kouzelná stvoření, která žijí pohromadě v jejich vesnici v lese. Aby se v pohádkách zachovával správný řád a aby v nich nedocházelo k zádrhelům či nepřesnostem, mají Damídci svůj speciální tým, ve kterém má každý člen zvláštní specifickou schopnost a je tak vybaven na záchranu konkrétní pohádky. V knížce se setkáváme s několika pohádkovými příběhy, u kterých se něco pokazilo, a pomoc Damídků tak byla zcela nepostradatelná.
Začnu samotným nápadem na stvoření ochránců pohádkového světa, který je prima a poskytuje autorovi velký prostor, kam knížku dále směřovat. Každý z Damídků má svoji specializaci, hodí se do konkrétní pohádky, což je samozřejmě zajímavé a malým čtenářům to umožňuje orientovat se v zelených skřítcích bez větších problémů. Vykreslení všech Damídků mě potěšilo, jejich ztvárnění se mi líbilo, kromě jediného. Tím byl Šroubek, skřítek mechanik, jehož zařazení jsem v podstatě ani nepochopila. Je to asi způsobeno tím, že už samotný pohádkový příběh o traktůrkovi, do kterého byl Šroubek vyslán, mi do knížky naprosto neseděl a připadal mi, jako by byl doplněn násilím, snad jen do počtu. Ani jeho poselství se mi pro účely dětské knížky nezdálo úplně vhodné.
Styl psaní je přirozeně poměrně jednoduchý, přizpůsobený cílové věkové kategorii čtenářů. Každé dobrodružství je docela krátké, autor jde přímo k jádru věci a jednotlivé zápletky dlouze neuvádí. Z toho usuzuji, že rodičům se budou jednotlivé příběhy dobře předčítat, jelikož potomky zaujmou hned v úvodu. 
Někdy mi však vyprávění přišlo snad až moc uvolněné nebo naopak poněkud násilně rozverné. Je to asi způsobeno intenzivní snahou o kontakt se čtenářem, která pro mě byla místy trochu křečovitá a neseděla mi. Ale to neznamená, že mladším věkovým kategoriím nebude naopak vyhovovat, já už jsem v tomto směru přeci jen maličko za zenitem 😉 Co mě osobně velice rušilo, ale tuším, že cílová skupina čtenářů to možná ani nepostřehne, to bylo neustále přeskakování z přítomného do minulého času, takže se často stávalo, že „princezna říká a Damídek odpověděl“. Já jsem na toto velmi háklivá, takže jsem si toho přirozeně dost všímala, ale jak říkám, věřím, že malým čtenářům či posluchačům to vadit určitě nebude.
Nicméně, Damídci nejsou velkou literární ságou, ale pohádkou pro děti. A v tomto ohledu jsou senzační. Děti se seznámí s pohádkami a s tím, jak mají správně probíhat a dopadnout, naučí se rozlišovat, co je dobro a zlo, ale zároveň také prostřednictvím jednotlivých příběhů zjistí, že ne všechno je vždy černobílé. Pochopí, že každý z nás ví a umí něco jiného, a že se vzájemně doplňujeme.
Na závěr musím samozřejmě vyzdvihnout i krásné ilustrace Hany Kroupové, které děti jistě zaujmou. Oceňuji, že jich je v knize opravdu spousta a že jsou rozmanité a doopravdy nápadité. Líbilo se mi také to, že každý Damídek má svoji vlastní úvodní ilustraci.
Celkově se kniha o ochráncích pohádkového světa Damídcích zkrátka a jednoduše povedla. Tento titul si rozhodně zaslouží být v dětských knihovničkách a já ji proto všem rodičům vřele doporučuji 😊
Název knihy: Damídci aneb Ochránci pohádkového světa
Autor: David Řezanina
Rok vydání: 2017
Nakladatelství: Beletris
Počet stran: 70

122 komentářů :

  1. Tak tahle knížka vypadá hodně dobře! :D Občas mám taky náladu na nějakou dětskou pohádkovou knihu :D
    nekonecnaknihovnicka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak tuhle vřele doporučuji, vynikající volba :))

      Vymazat
    2. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

      Vymazat
  2. Knížka vypadá vážně roztomile a věřím, že se malým dětem líbí. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My to doma - až po zveřejnění recenze, bohužel - testovali na prťousech a slavilo to úspěch :)

      Vymazat
  3. Toto je moje svedectvo o dobrej práci človeka, ktorý mi pomohol. Volám sa Isabella Brownová a mám v Londýne. Môj život sa vrátil! Po 8 rokoch manželstva ma opustil a nechal ma so svojimi tromi deťmi. Cítil som, že sa môj život blíži ku koncu a rozpadol sa. Vďaka čarodejníku menom DR Barbara, ktorému som sa stretol online. Počas večného dňa, počas surfovania na internete, som hľadal dobrého kúzelníka, ktorý by mohol vyriešiť moje problémy. Našiel som sériu svedectiev o tomto čarodejníkovi. Niektorí ľudia svedčili o tom, že priniesol svojho bývalého milenca späť, niektorí svedčili o tom, že obnovuje maternicu, niektorí svedčia o tom, že dokáže vyvolať kúzlo na zastavenie rozvodu a tak ďalej. Bolo to konkrétne svedectvo, ktoré som videl, bola to žena menom Grace, svedčila o tom, ako doktorka Barbara priviedla svojho bývalého milenca za menej ako 72 hodín a na konci svedectva odišla e-mailovú adresu lekára. . Barbara. Po prečítaní všetkých týchto informácií som sa rozhodol skúsiť DR Barbaru. Kontaktoval som ho e-mailom a vysvetlil som svoj problém. Za tri dni sa mi vrátil môj manžel. Vyriešime naše problémy a my sme ešte šťastnejší ako predtým. Dr Barbara je naozaj talentovaný a talentovaný muž a nebudem ho prestať publikovať, pretože je to úžasný muž ... Ak máte problém a hľadáte skutočného a pravého čarodejníka, ktorý by vám tento problém vyriešil. Skúste veľkú dr. Barbaru dnes, mohol by byť odpoveďou na váš problém. môžete kontaktovať: barbaravoodootempel@gmail.com Ďakujem, Barbara. Obráťte sa na neho na nasledovné:
    (1) Ak chcete obnoviť váš ex
    (2) Ak máte vždy zlé sny.
    (3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
    (4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
    (5) Ak chcete dieťa.
    (6) Chcete byť bohatý.
    (7) Chcete svojmu manželovi viazať, aby ste boli navždy.
    (8) Ak potrebujete finančnú pomoc.
    (9) Bylinná starostlivosť
    10) Pomôžte ľudí dostať z väzenia
    (11) Manželské kúzla
    (12) Zázračné kúzla
    (13) Loterie kúzla
    (14) CHARMUJÚCI PROPHET
    (15) Atrakčné kúzla
    (16) Odstráňte kúzla ochorenia
    (17) ZVYŠOVANIE SPELOV VOĽBY
    (18) ÚSPECH V EXPOZÍCII SPELLS
    (19) Očarovanie vedieť, kto ťa milovať.
    (20) Business Spell
    (21) Odstráňte kúzla choroby HIV
    Kontaktovať dnes na adrese:
    barbaravoodootempel@gmail.com
    whatsApp +2347032152878.
    Môžete tiež kontaktovať IT v aplikácii aplikácie s vecami na tom istom telefónnom čísle.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, som Camila Adrianová. Po niekoľkých rokoch sa so mojim manželom vzdal, urobil som všetko pre to, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo zbytočné, chcel som ho späť kvôli láske, ktorú mám pre neho, prosila som ho, Dostal som sľuby, ale povedal nie. Vysvetlil som svojmu problému svojmu priateľovi a navrhla, že by som mal kontaktovať čarodejníka, ktorý by mi mohol pomôcť, aby som odniesol kúzlo, aby som ho vrátil, ale ja som ten typ, ktorý nikdy neveril v kúzlo, nemal som inú možnosť ako pokúsiť sa, poslať správu , elektronickú poštu kúzelníkovi a on mi povedal, že nie je žiadny problém, aby všetko bolo v poriadku pred tromi dňami, že môj ex sa vráti ku mne do troch dní, obsadil kúzlo a prekvapivo druhý deň okolo 4 Moja ex-návštevník, bol som prekvapený, odpovedal som na volanie a všetko, čo povedal, bolo, že cítil všetko, čo sa stalo, že chcel, aby som sa s ním vrátil, že ma tak veľmi miluje. Bola som taká šťastná a išla som s ním, že sme takto znovu začali šťastne žiť. Odvtedy som urobil sľub, že každý, koho viem, má problém so vzťahom, bolo by užitočné, aby mu táto osoba odporučila ako jediného skutočného a silného kúzelníka, ktorý mi pomohol s vlastným problémom. e-mail: barbaravoodootempel@gmail.com môžete poslať e-mailom, ak potrebujete pomoc vo vašom vzťahu alebo v inom prípade. 1) Láska kúzla 2) Lost kúzla 3) Rozvodové kúzla 4) Manželské kúzla 5) Link kúzlo. 6) Rozbíjanie kúzel 7) Zrušenie predchádzajúceho milenca 8.) Želanie byť povýšený do vašej kancelárie 9) Želanie uspokojiť svojho milenca 10) Liečiť za akékoľvek ochorenie, ktoré trpíte 11) Želáš si zarobiť peniaze 12) Chcete, aby vaše podnikanie rastie rýchlejšie 13) chcú mať svoje vlastné dieťa Neberte svoje trápené srdce do nového roka, keď je k dispozícii riešenie. Ak máte nejaký problém s trvalým riešením, spojte sa s týmto skvelým mužom. cez barbaravoodootempel@gmail.com
    alebo čo ho napíše na + 2347032152878 ďakujem popoludní

    OdpovědětVymazat
  5. OBTENGA LA CURACIÓN DEL VIH Y OTRAS ENFERMEDADES MORTALES CON MI MEDICINA BASADA EN LAS PLANTAS DE DR. BARBARA ¿ESTÁ USED TENIENDO PROBLEMAS EMBARAZADA? PUEDO AYUDARLE O AMPLIAR EL PENE
    Ofrezco hechizos de todo tipo, čo je hechizos chráni pred kráľovstvom, chrániť a nosotros mismos, a nuestros amigos, familiares, seres queridos, nuestro hogar, viajes, empleo, dinero, salud, maskotas, embarazo, agrandamiento del pene y muchas otras personas o koľko sa zhodnotila späť Ex. Pripusťte si, prosím, to, že ste ochoreli na hepatitídu, laonoréru, lasifilizujte, aby ste sa podieľali na riešení problémov s mozgovými príhodami. Žiadne cobro por trabajo. Solo proporcionará el dinero que usaré para comprar los materiales necessarios para la preparación de cura. Kontakte s informáciami
    1. Dôležité upozornenie
    2. Počet osôb, ktoré sú zapojené do činnosti
    3. Voľné osoby (opcional, sólo a esto se konoce)
    4. Una breve historia de la situación
    5. Neprípustné, nepredvídateľné, presne vykreslené
    6. tu ubicación
    Môžete sa obrátiť na tradue del correo electrónico barbaravoodootempel@gmail.com
    o whatsapp +2347032152878
    Pokiaľ ide o informácie, ktoré sa nachádzajú v kontakte s informáciami, ktoré sa nachádzajú v tejto oblasti, je potrebné zistiť, aké informácie sa vyžadujú. Nevyžaduje sa žiadna výnimka, ktorá by bola zakázaná alebo zakázaná. Póngáz en kontakto con el Dr. BARBARA Correo electrónico
    barbaravoodootempel@gmail.com
    o WhatsApp +2347032152878

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle knizka vypada fajt kouzelne,moc se mi libi uvodni ilustrace krasne podporrna uzasnou fotkou. Recenze se povedla,myslim,ze autor muze byt spokojeny :)
    Mej se krasne,doufam,ze ti je lepe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuju, fotka byla vypiplaná, tak mám radost, že se líbí :)

      Vymazat
  7. Jej, koukám, že se ti tu v komentářích rozmnožily spamy. :(

    Jinak, knížka vypadá nádherně, když jsem ji viděla na tvém facebooku, hned jsem si rozklikla stránku o Damídcích a všechno si prošla a olajkovala. :D Je to děsně roztomilé, to já mám moc ráda.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje první spamy, konečně jsem populární, haha :D
      Jsem moc ráda, že Tě Damídci zaujali, kdo by takovéhle roztomilosti odolal :)

      Vymazat
  8. Mám doma spoustu dětských knížek, které jsem postupem času dostávala od rodičů většinou jsou k nim i věnování a nejvíc důležité se k nim pojednávají zážitky, které utvářejí mé budoucí i současné dětství. Jestliže jsem pořád dítětem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám svou sbírku stále doma a jsou to krásné návraty do dětství :))

      Vymazat
  9. Vřele doporučuji. Damídky máme doma a jsou super. Přiznám se, že jsem musela dočíst i když syn už spal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář! :) Jsem ráda, že se Damídci tolik líbí, tato knížka si pozornost zaslouží :)

      Vymazat
  10. Som tak vzrušený, že som bol obnovený Manželstvo.
    „Nedávno sme si to vymysleli, aj keď to bolo ťažké. Je to už viac ako mesiac a všetko sa zdá byť normálne. Začal sa so mnou správať lepšie a pre nás oboch to bol liečebný proces. Nočná mora, ktorá trvala takmer 2 roky, než sme sa rozišli, je konečne koniec. Je to ako keby sme sa znova zamilovali! Obaja sme za sebou dali minulosť a snažíme sa napredovať - ​​a po prvýkrát za dlhú dobu budúcnosť vyzerá oveľa jasnejšie. Nemôžem vyjadriť slovami, ako som vďačný DR PRINCE IDIALU! Je to ako keby sme konečne znovu objavili tie veci o sebe, čo nás v prvom rade zamilovalo. Všetky starosti a stresu jednoducho zmizli. Ďakujem DR PRINCE IDIALU za záchranu môjho rozbitého manželstva a priniesol mi manžela späť ku mne! “Ja a môj manžel spolu žijem spolu šťastne .. Vďaka DR PRINCE IDIALU. Ak máte nejaký problém kontaktujte DR PRINCE IDIALU teraz a ja vám zaručiť, že vám pomôže.Uposlať ho na: princeidialu@outlook.com alebo zavolajte alebo whatsaap +1 (504)603-3666

    OdpovědětVymazat
  11. Som tak vzrušený, že som bol obnovený Manželstvo.
    „Nedávno sme si to vymysleli, aj keď to bolo ťažké. Je to už viac ako mesiac a všetko sa zdá byť normálne. Začal sa so mnou správať lepšie a pre nás oboch to bol liečebný proces. Nočná mora, ktorá trvala takmer 2 roky, než sme sa rozišli, je konečne koniec. Je to ako keby sme sa znova zamilovali! Obaja sme za sebou dali minulosť a snažíme sa napredovať - ​​a po prvýkrát za dlhú dobu budúcnosť vyzerá oveľa jasnejšie. Nemôžem vyjadriť slovami, ako som vďačný DR PRINCE IDIALU! Je to ako keby sme konečne znovu objavili tie veci o sebe, čo nás v prvom rade zamilovalo. Všetky starosti a stresu jednoducho zmizli. Ďakujem DR PRINCE IDIALU za záchranu môjho rozbitého manželstva a priniesol mi manžela späť ku mne! “Ja a môj manžel spolu žijem spolu šťastne .. Vďaka DR PRINCE IDIALU. Ak máte nejaký problém kontaktujte DR PRINCE IDIALU teraz a ja vám zaručiť, že vám pomôže.Uposlať ho na: princeidialu@outlook.com alebo zavolajte alebo whatsaap +1 (504)603-3666

    OdpovědětVymazat
  12. I want to share a great testimony on this website on how great Priest Babaka help me in falling pregnant,me and my husband have been trying to have a baby for over 4years,but they where no luck so we decided to contact the family doctor and after all the test have been done,he said to us that my fallopian tube is not functioning.then one day i was in the office when a friend of mine who have the same problem with me, fall pregnant after she contacted Priest Babaka .she directed me to him and when i contacted him through his email and he did the purification on the pregnancy spell and in 2weeks time i was feeling some how and i went to meet the family doctor who told me that i am pregnant.if you know that you have a similar problem like this, or any fertility issue and you want to be pregnant you can contact Priest Babaka via Email: babaka.wolf@gmail.com or Facebook at priest.babaka

    OdpovědětVymazat
  13. I want to use this means to let the world know that all hope is not lost Getting pregnant after having tubes clamped and burned, I know IVF and Reversal could help but the cost is way too high, i couldn't afford it either and i so desire to add another baby to my family been trying for 5 years, not until i came across Priest Babaka, who cast a pregnancy/Fertility spell for me and i use his herbal remedy/medication and i got pregnant. l hope that women out there who are going through the same fears and worries l went through in GETTING PREGNANT , will find your contact as i drop it here on this site, and solution will come to them as they contact you. Thank you and God bless you to reach him email via: babaka.wolf@gmail.com or Facebook at priest.babaka


    I want to use this means to let the world know that all hope is not lost Getting pregnant after having tubes clamped and burned, I know IVF and Reversal could help but the cost is way too high, i couldn't afford it either and i so desire to add another baby to my family been trying for 5 years, not until i came across Priest Babaka, who cast a pregnancy/Fertility spell for me and i use his herbal remedy/medication and i got pregnant. l hope that women out there who are going through the same fears and worries l went through in GETTING PREGNANT , will find your contact as i drop it here on this site, and solution will come to them as they contact you. Thank you and God bless you to reach him email via: babaka.wolf@gmail.com or Facebook at priest.babaka

    OdpovědětVymazat
  14. Pane, veľmi pekne vám ďakujem za pravé kúzlo, môj milenec je späť !!! Som veľmi rád, že môžem odporučiť DR. PRIPOJTE SA všetkým, ktorí skutočne potrebujú pomoc, aby vyriešili svoj zlomený vzťah. Keď som našiel DR. ADELEKE Zúfalo som potreboval priviesť svojho bývalého milenca späť. Nechal ma pre inú ženu. Stalo sa to tak rýchlo a vôbec som v situácii nepovedal. Len po 3 rokoch ma vyhodil bez vysvetlenia. Kontaktujem DR. PRIDAJTE cez jeho webovú stránku a vrhol milostné kúzlo, ktoré nám pomáha znovu sa spojiť. Krátko po tom, čo urobil kúzlo, môj priateľ ma začal znova testovať a cítil sa hrozne za to, čo mi práve dal. Povedal, že som najdôležitejšou osobou v jeho živote a teraz to vie. Pošlite mu e-mail so žiadosťou o okamžitú pomoc (aoba5019@gmail.com). Zavolajte alebo napíšte mu na WhatsApp: +27740386124

    OdpovědětVymazat
  15. Prebúdzam sa každý deň s úsmevom na tvári a chválim tohto mocného kúzla s názvom Dr, Adeleke, ktorý mi urobil veľkú láskavosť tým, že zachránil môj vzťah pred rozpadom. Kedysi som si myslel, že mám perfektný vzťah, až keď sa môj milenec začal vracať domov neskoro a každý deň mi dáva rôzne výhovorky, potom som sa rozhodol, že ho budem pozorne sledovať, a potom zistím, že mal pomer s iným dievčaťom. Bol som zlomený v srdci, pretože som mu tak veľmi dôveroval a vedel som, že má tajný vzťah, bolí ma veľa. Ale ďakujem všetkým tým, ktorí umiestnili kontaktné informácie Dr, Adeleke na internet, pretože vďaka tomu som bol schopný kontaktujte Dr, Adeleke a dnes sa môj vzťah obnovil s láskou a viac romantiky. Ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho na e-mailu (aoba5019@gmail.com). Zavolajte alebo napíšte mu na WhatsApp: +27740386124

    OdpovědětVymazat
  16. Nikdy som nevidel muža, ako je doktor ADELEKE. Je mužom svojho slova a riešeniam všetkých druhov problémov. Moja žena sľubuje, že so mnou už nebudem hovoriť, keď ma chytila so svojím priateľom na bozkávaní večere, viem, že som jej toľko ublížila a prosila o odpustenie, ale už ma nikdy nebude chcieť počúvať. Doktorka ADELEKE len pred týždňom a trvalo to tri dni, kým si doktorka ADELEKE obnovila svoje vzťahy s Merlinom, zabudla na minulosť, a aj keď som si jej spomenula, ako konala pred niekoľkými týždňami, povedala len, že by sme sa mali pohnúť ďalej. Môže vám tiež pomôcť a kontaktovať ho e-mailom (aoba5019@gmail.com). alebo mu zavolajte alebo napíšte na WhatsApp: +27740386124. Môže vám pomôcť, keď mi pomohol.

    OdpovědětVymazat
  17. O MÔJ BOŽE!!! Toto je určite šokujúce a skutočné svedectvo ... Moje meno je Doretta Allison. Dňa 23. marca 2020 som navštívil fórum tu na internete. A videl som na fóre zdieľané ďalšou dámou úžasné svedectvo tohto mocného a veľkého kúzla, ktoré sa volá DR OGUNDELE. Nikdy som tomu neveril, pretože som nikdy nepočul ani Dozvedel som sa niečo o mágii alebo kúzle predtým. Ani duša by ma nemohla ovplyvniť magickými kúzlami, až kým mi to DR OGUNDELE neurobí a neobnoví moje manželstvo s 8-ročným rozchodom späť a neprinesie mi môj manžel. do 24 hodín, keď som o ňom predtým čítal na internete, urobil to isté pre mňa. Bol som skutočne ohromený a šokovaný, keď môj manžel pokľakol, prosil o odpustenie a prijal ho späť. prejavov a neviem, koľko ti mám vyjadriť svoje uznanie. DR OGUNDELE, ty si Boh poslaný ku mne a celej mojej rodine .. A teraz som opäť radostná žena. Súhlasil som s ním zdieľať jeho meno na každom fóre, a preto zdieľam toto svedectvo tu, ak potrebujete akúkoľvek pomoc, kontaktujte doktora Ogundeleho s WhatsApp alebo Viber Chat: +27638836445.

    OdpovědětVymazat
  18. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

    OdpovědětVymazat
  19. Môj milenec sa rozišiel so mnou, viem, že to bola moja vina, ktorá ho prinútila rozobrať sa so mnou, chytil ma, rozprával sa o ňom, bol tam chlapec, ktorého volám, môj priateľ ma ťahal a mal sex so mnou, potom môj milenec nás chytil, potom rozišiel sa so mnou, veľmi ho milujem, celé dni, mesiace a mesiace ma potešilo, že ma nesúhlasil, čítal som online, ako získať späť svojho milenca, potom som narazil a článok o tom, ako sa žena vrátila späť jej manžel, ktorý sa s ňou rozvádza, povedala, že doktorka Lomi jej pomohla urobiť nejaké modlitby a jej manžel je späť k nej, potom sa obrátim na doktorku Lomi a vysvetlí, čo sa stalo, potom mi pomohol urobiť nejaké modlitby a môj milenec sa vrátil prosiac ma, že on bolo mi ľúto, že ma stále miluje, a dnes sme späť spolu a sľubujem, že sa s ním nikdy nebudem rozprávať, a dnes sme obaja šťastní, ak potrebujete aj doktora Lomi ho, ktorý mu pomôže kontaktovať ho na čísle Line of WhatsApp; +2349034287285 môžete mu tiež poslať e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com o pomoc.

    OdpovědětVymazat
  20. Som Angela Castorová. Mám 43 rokov a vydala som sa v 25 rokoch. Mám len dve deti a žijem šťastne. Po piatich rokoch môjho manželstva sa správanie môjho manžela stalo také čudné, že vlastne nechápem, čo sa dialo. Zbalil sa z domu do domu inej ženy a ja ho tak milujem, že i
    Nikdy som nesnívala o tom, že ho stratím. Snažila som sa čo najlepšie zabezpečiť, aby sa môj manžel ku mne vrátil, ale bezvýsledne, plakala som a plakala a hľadala pomoc. Diskutoval som o tom s mojou najlepšou kamarátkou Alison a ona mi povedala, že mi môže pomôcť. Povedala mi o mužovi menom Dr.OSUNOGIE, povedala mi, že je veľmi skvelým mužom a skutočným mužom, ktorému sa dá dôverovať, a že v ňom nie je nič, čo by sa týkalo otázok lásky a tehotenstva, ktoré nedokáže vyriešiť, a povedala mi, ako jej pomohol a nespočetné množstvo ľudí pri obnove ich vzťahu. Rýchlo som kontaktoval jeho e-mailovú adresu, vysvetlil som mu všetky moje problémy a on mi povedal, že by som sa nemal báť, že všetky moje problémy budú v poriadku. V súčasnosti som veľmi šťastná, že som svojho manžela dostala späť za pomoci Dr.OSUNOGIE a žijeme šťastne s toľkou láskou jeden k druhému. Úprimne povedané, muž je veľmi dobrý a ak hľadá pomoc pri obnovení vášho manželstva alebo vzťah, kontaktujte ho na: | (osunogie@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  21. Estoy tan emocionada de que mi matrimonio roto haya sido restaurado y mi esposo regresó después de que nos dejó a mí y a nuestros 2 hijos por otra mujer.

    Después de 8 años de matrimonio, mi esposo y yo hemos estado en una pelea u otra porque estaba teniendo pesadillas de sexo espiritual que me hicieron odiar el sexo con mi esposo hasta que finalmente me dejó y se mudó a California para estar con otra mujer. Sentí que mi vida había terminado y mis hijos pensaron que nunca volverían a ver a su padre.

    Traté de ser fuerte solo por los niños pero no pude controlar los dolores que atormentan mi corazón, mi corazón estaba lleno de dolores porque estaba realmente enamorada de mi esposo.

    Día y noche pienso en él y siempre desearía que volviera a mí, necesitaba ayuda, así que busqué ayuda en línea y encontré un testimonio del Dr. Obudu que puede ayudar a recuperar a mi ex rápidamente y también curar pesadillas. le dio una oportunidad. Me comuniqué con él y me dijo qué hacer para detener mi pesadilla, después de eso él me devolverá a mi esposo y él, mi esposo nunca me dejará de nuevo porque comenzaremos a tener relaciones sexuales nuevamente, lo hice y luego hizo un ( Hechizo de amor) para mí. 48 horas después, mi esposo me llamó y me dijo que nos extrañaba mucho a mí y a los niños.

    Ese fue el final de mi noche solitaria y mi corazón hiriente hasta la fecha.

    Gracias Dr. Obudu, si está leyendo esto y necesita que su ex vuelva o su esposo se mude con otra mujer, no llore más, comuníquese con este poderoso lanzador de hechizos ahora y su problema habrá terminado.

    Su contacto es:

    obuduyang@gmail.com o WhatsApp: +1 503-773-9114 ... Buena suerte para recuperar tu felicidad

    OdpovědětVymazat
  22. Žijem v Spojených štátoch. Pred dvoma rokmi som sa oženil s dámou menom Melena, mali sme spolu dve deti, boli sme veľmi šťastní, že sme manželia, takže keď cestujem na služobnú cestu do Brazílie, strávil som v Brazílii 1 rok. môj druh podnikania, ja a moja žena sme sa neustále rozprávali po telefóne, rozprávali sme sa na internete, nikdy som nevedel, že ma moja žena začala podvádzať tým, že som chodil so svojím priateľom zo starej školy menom Mark, nikdy som nevedel, že niečo ide zle, kým som sa nevrátil z mojej cesty, potom sme s manželkou začali mať problémy, chodí von a vracia sa neskoro v noci, zmenila sa zvláštnym spôsobom, ktorý som nevydržal, snažil som sa urobiť všetko pre to, aby som ju potešil, ale to zhoršilo sa, tak jedného dňa odišla z domu a už sa nevrátila, pokúsila som sa ju osloviť, ale nijako som sa k nej nedostala, nikdy som nevedela, že cestovala so svojím novým milencom, ktorým bol Mark, veľmi som ju chcela kvôli deťom, ktoré ona odišiel pre mňa a pretože som ju tiež tak veľmi miloval, kvôli zlomeniu srdca, do ktorého ma dala, som vošiel hľadanie skutočného čarodejníckeho kúzla Bol som dvakrát podvedený kúzelníckym čarodejníkom, ale nikdy som pri hľadaní neochabol, pretože chcem šťastný život so svojou ženou, takže jedného rána som videl svedectvo o čarodejníckom kúzle Dr. Adeleke, takže som ho kontaktoval cez whatsapp : (+27740386124) a na e-mail: (abba5019@gmail.com) na moje najväčšie prekvapenie urobil pre mňa život opäť mužným, moja žena sa vrátila ku mne, vzal som ju späť a ja som teraz s manželkou vyrovnaný kúzelníkom

    OdpovědětVymazat


  23. Zranilo ma a zlomilo srdce, keď sa pred siedmimi mesiacmi v mojom manželstve objavil veľmi veľký problém, medzi mnou a mojím manželom. také hrozné, že sa dostal k prípadu pred rozvodom. povedal, že so mnou už nikdy nechce zostať a že ma už nemiluje. Zbalil sa teda z domu a prinútil mňa a moje deti, aby prešli silnými bolesťami. Snažil som sa všetkými možnými prostriedkami, aby som ho po dlhom prosení dostal späť, ale všetko bolo zbytočné. A potvrdil mi, že sa rozhodol, a už ma nikdy nechcel vidieť. Jedného večera, keď som sa vracal z práce, som stretol starého priateľa, ktorý sa ma spýtal na môjho manžela. Vysvetlil som mu všetky veci, a tak mi povedal, že jediný spôsob, ako môžem svojho manžela dostať späť, je navštíviť DR OSUNOGIE, pretože aj u neho to naozaj fungovalo. Takže som nikdy neveril v kúzlo, ale nemal som inú možnosť, ako sa riadiť jeho radami. Potom mi dal e-mailovú adresu DR OSUNOGIE, ktorého navštívil. Na druhý deň ráno som teda poslal e-mail na adresu, ktorú mi dal, a DR OSUNOGIE ma ubezpečil, že môjho manžela dostanem na druhý deň späť. Aké úžasné vyhlásenie !! Nikdy som neveril, takže so mnou hovoril a hovoril mi všetko, čo musím urobiť. Nasledujúce ráno mi teda môj manžel, ktorý mi posledných 7 mesiacov nevolal, zavolal, aby ma informoval, že sa vracia. Tak úžasný!! Tak sa v ten istý deň vrátil s veľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a mojim deťom. Potom od toho dňa bol náš vzťah teraz pomocou spoločnosti DR OSUNOGIE silnejší ako predtým. Takže, v prípade problémov vám poradím, kontaktujte DR OSUNOGIE, dávam vám 100% záruku, že vám pomôže .. Pošlite mu e-mail na adresu: (osunogie@gmail.com)

    OdpovědětVymazat



  24. NALIEHAVÉ EFEKTÍVNE LÁSKOVÉ ČAROVANIE, ABY SOM RÝCHLO ZÍSKALI EX ZADARMO A TERAZ ZACHRÁNILI SVOJE MANŽELSTVO.! Moje meno je Doris. Keď som čítal online svedectvo o tom, ako DR OSUNOGIE, najsilnejšie a najsilnejšie kúzlo čarodejníka, pomáha prinavrátiť rozvodu manžela EX LOVERA. Zaujímalo by ma, ako to môže byť pravda, pretože mnohí ma v minulosti sklamali bez toho, aby z toho vyplynul akýkoľvek výsledok. Len som nechal prejsť príspevok a presunul sa na fórum. Na moje upozornenie znova, že niekto zverejnil a povedal, že je testovaný a dôveryhodný kúzelník. Po prečítaní pošty to bol ten istý muž DR OSUNOGIE, o ktorom hovorila. Takže nemám inú možnosť, ako skutočne skontrolovať, ako pracuje. Bol som úplne zničený, keď ma opustil môj milovaný manžel. Bolo to, akoby sa celý môj svet stratil v smútku a bolesti. Viem, že to znie divne, ale zo všetkých kúzelníkov, ktorých som kontaktoval, bol jediný, kto vo mne vyvolal dojem, že je taký pravdivý a dôveryhodný. Viac ako jeho slová priviedol späť môjho manžela a splnil všetky moje želania. Teraz je lojálny, venuje sa mi, každú nedeľu mi ponúka kvety a často chodíme do kina a reštaurácie. môj manžel za mnou prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Ja a moja rodina žijeme opäť šťastne spolu .. Budem navždy vďačná za to, že som svoj život zmenila z pekla na nebo! Verím, že kto potrebuje pomoc, mal by sa k nemu dostať o pomoc. Nech ťa Boh aj naďalej používa na záchranu narušeného vzťahu. Pre každého, kto má manželské problémy, problémy s rozvodom, strateného milenca alebo akékoľvek problémy súvisiace so vzťahmi, môžete ho kontaktovať: (osunogie@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  25. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá vracia moju bývalú späť domov. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete Whatsapp Number: (+32460211162) alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, on ich vyrieši za vás.

    OdpovědětVymazat
  26. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá vracia moju bývalú späť domov. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete Whatsapp Number: (+32460211162) alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, on ich vyrieši za vás.

    OdpovědětVymazat
  27. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá vracia moju bývalú späť domov. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete Whatsapp Number: (+32460211162) alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, on ich vyrieši za vás.

    OdpovědětVymazat
  28. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá vracia moju bývalú späť domov. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete Whatsapp Number: (+32460211162) alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, on ich vyrieši za vás.

    OdpovědětVymazat
  29. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá vracia moju bývalú späť domov. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete Whatsapp Number: (+32460211162) alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, on ich vyrieši za vás.

    OdpovědětVymazat
  30. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá vracia moju bývalú späť domov. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete Whatsapp Number: (+32460211162) alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, on ich vyrieši za vás.

    OdpovědětVymazat
  31. najlepším kúzelníkom kúziel do roku 2020 je doktor Adeleke, veľký čarodejník z Afriky. Chcem mu pomocou tohto média poďakovať za to, že mi vrátil moju ženu, povedal mi iba to, aby som poskytol veci potrebné pre kúzlo a ktoré som urobil, a on mi povedal, že po dostal položky za 24 hodín, začnem vidieť výsledok a naozaj je človek podľa jeho slov, kontaktujte ho ešte dnes a nechajte svoj problém vyriešiť. E-mail: aoba5019@gmail.com alebo ešte lepšie Whatasapp ho na +27740386124

    OdpovědětVymazat
  32. Chcem, aby ste túto príležitosť využili na stretnutie s veľkým čarodejníkom a obnoviteľom lásky. chubygreat.com so svojou čiernou mágiou robí zázraky po celom svete. Pochádza z Afriky a pomáhal ľuďom na celom svete. ak máte problémy s manželským životom, vzťahovými aférami, chcete späť svojho bývalého milenca, chcete vyhrávať hry online, potrebujete promočné akcie na svojom pracovisku, rýchlo kontaktujte chubygreat s jeho podrobnými informáciami 2348165965904 alebo e-mailom na adresu chubygreat@gmail.com , je vždy k dispozícii na pomoc pri riešení situácie.

    OdpovědětVymazat
  33. Keď som našiel doktora Uzora, zúfalo som potreboval priviesť späť môjho manžela. Po 6 rokoch manželstva ma opustil pre inú ženu. Môj blízky priateľ ma zoznámil s doktorom Uzorom. Kontaktoval som ho na jeho WhatsApp a povedal mi, že môj manžel sa ku mne vráti po 24 hodinách, keď bude hotový, potom, čo som mu poskytol, čo chcel, vrhal kúzlo lásky, aby nám pomohol dať sa znova dokopy. Po 24 hodinách, keď čaroval, mi zavolal môj manžel. Nasťahovali sme sa k sebe a bol mi otvorenejší ako predtým a začal so mnou tráviť viac času ako predtým. Odkedy mi doktor Uzor pomohol, môj manžel je veľmi stabilný, verný a má mi bližšie ako predtým. Dr Uzor veľmi odporúčam každému, kto potrebuje pomoc, problémy vo vzťahoch atď., A kontaktujte ho so svojím chatovacím serverom WhatsApp: (+27843290018). E-mail: uzorsolutioncenter@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. KONTAKTUJTE DR. OSUNOGIU NAJÚČINNEJŠIU LÁSKOVÚ KÚZELNÚ LÁSKU, KTORÁ POMÁHAŤ SPÄŤ SPÄŤ VÁŠ MILOVAČ
    Ahoj, volám sa BRITTANY, chcem sa podeliť o svetové svedectvo. Dr OSUNOGIE je skutočný kúzelník a tiež veľmi originálny kúzelník, je tak silný, jedinečný a úžasný. Dr OSUNOGIE znovu obnovil šťastie v mojom živote tým, že mi vrátil môjho manžela svojim mocným kúzlom lásky. Dr OSUNOGIE je nadaný a veľmi mocný muž, a nebyť jeho, k čomu by sa obrátil môj život? Dr OSUNOGIE, nech vám vaši dobrí bohovia naďalej žehnávajú za vaše dobré skutky. slová nemôžu vyjadriť, koľko dobrého ste pre mňa urobili a verím, že ani tisíc slov nebude stačiť na opísanie vašich dobrých skvelých diel. Ak čelíte akýmkoľvek duchovným problémom, odporúčam vám, aby ste neplakali, len kontaktujte Dr OSUNOGIE na jeho e-mail a on vyrieši všetky vaše problémy. Kontaktujte ho na jeho
    email: (osunogie@gmail.com) kontaktujte ho a získajte svoje riešenie hneď teraz.

    OdpovědětVymazat
  35. Môj manžel za posledných 8 mesiacov opustil mňa a deti a odmietol sa vrátiť, pretože ho zadržiavala žena, ktorú práve stretol, pretože ja a deti sme trpeli a bolo to peklo boj pre mňa, ale rozhodol som sa urobiť všetko pre to, aby sa moja rodina spojila tak ako predtým, potom som tam šiel online, videl som toľko dobrých rečí o tomto kúzelníkovi, ktorého e-mail je ozalogboshrine@gmail.com, musel som ho kontaktovať a len za 4 dni, ako sľúbil, môj manžel sa vrátil domov a jeho správanie sa vrátilo k mužovi, za ktorého som sa vydala. Nemôžem dosť poďakovať kúzelníkovi za to, čo pre mňa urobil, som vďačný. Dokonca som hovoril s kúzelníkom cez telefón, aby som potvrdil jeho existenciu. Jeho e-mail je opäť: ozalogboshrine@gmail.com alebo whats-app +2348162562991

    OdpovědětVymazat
  36. Môj manžel za posledných 8 mesiacov opustil mňa a deti a odmietol sa vrátiť, pretože ho zadržiavala žena, ktorú práve stretol, pretože ja a deti sme trpeli a bolo to peklo boj pre mňa, ale rozhodol som sa urobiť všetko pre to, aby sa moja rodina spojila tak ako predtým, potom som tam šiel online, videl som toľko dobrých rečí o tomto kúzelníkovi, ktorého e-mail je ozalogboshrine@gmail.com, musel som ho kontaktovať a len za 4 dni, ako sľúbil, môj manžel sa vrátil domov a jeho správanie sa vrátilo k mužovi, za ktorého som sa vydala. Nemôžem dosť poďakovať kúzelníkovi za to, čo pre mňa urobil, som vďačný. Dokonca som hovoril s kúzelníkom cez telefón, aby som potvrdil jeho existenciu. Jeho e-mail je opäť: ozalogboshrine@gmail.com alebo whats-app +2348162562991

    OdpovědětVymazat
  37. MG !! Toto je určite šokujúce a skutočné Svedectvo .. 17. septembra 2019 som navštívil fórum tu na internete a na fóre som videl úžasné svedectvo tohto mocného a skvelého lekára zvaného dr allam .. Už nikdy veril som tomu, pretože som nikdy predtým o mágii nič nepočul, ani som sa o nich nedozvedel. Žiadna duša by ma nedokázala ovplyvniť v tom, čo sa stalo, kým mi to neurobil dr allam a neobnovil mi moje 6-ročné manželstvo a nepriniesol mi myspuse za tých istých 48 hodín, ako som čítal na internete ... môj bože, som skutočne ohromený a šokovaný, keď moja žena pokľakla a prosila o odpustenie a aby som ju prijal späť. Mám naozaj málo výrazov a Idon ' Neviem, ako veľmi vám chcem oceniť DrALLAM, ste Bohom, ktorý bol poslaný mne a celej mojej rodine .. Tu je ... je najlepší lekár online a jeho výsledkom je 100% záruka .. e-mail dralahalah@gmail.com ... .WhatsApp orcall +23408115720823 ... kontaktujte ho dnes, je skvelý ....

    OdpovědětVymazat
  38. Drahý Bože,
    Ďakujem vám, môj drahý Pane Ježišu, že si do môjho života priniesol úžasného človeka Dr. ALASHIRA..za dobrý vzťah s mojou rodinou ... s mojimi bratmi a sestrami a s mojimi priateľmi.
    Žite v mieri so všetkými okolo mňa ...
    Tieto vzťahy sú pre nás všetkých požehnaním, odkedy mi do života vstúpila doktorka ALASHIRA
    on dáva náš vzťah s každým, aby sa darilo.
    Ďakujem Ti, Otče, predovšetkým sa zameriavam na môj vzťah s manželom.
    Takže dnes sa chcem len poďakovať Bohu za dar života.
    Žiadne sťažnosti, žiadne žiadosti,
    len vďačný za to, že môžem prejaviť jeho láskavosť, teraz mám s každým dobrý vzťah.
    kvôli Dr. ALASHIRE sa modlím. každý zažije dobrotu Dr. ALASHIRA
    Amen a Amen ... kontaktujte Dr ešte dnes .. e-mail dralahalah@gmail.com WhatsApp alebo telefónne číslo ... + 2348115720823 ... ak máte v živote problémy, kontaktujte ho ... prinesie vám domov vďaka vďaka. E-mail dralahalah@gmail.com WhatsApp +234811570823 ...

    OdpovědětVymazat
  39. Moje meno je Clara Andrew, rád by som sa podelil s mojimi svedectvami o širokej verejnosti o tom, čo pre mňa tento muž menom chubygreat práve urobil, tento muž mi priniesol späť môjho strateného bývalého manžela so svojím veľkým kúzlom do 48 hodín.
    Bola som vydatá za svojho manžela Williama Boba, boli sme spolu dlho a máme sa radi, ale keď som mu nemohla dať dieťa po dobu 2 rokov, nechal ma pre inú ženu a povedal mi, že už nemôže pokračovať. Povedal som omg, bol som frustrovaný a beznádejný, potom som začal hľadať spôsob, ako ho získať späť, až kým mi môj priateľ nepovedal o tomto mužovi a o tom, ako pomáha ľuďom po celom svete s rôznymi problémami, spočiatku som neveril ona, dva dni som nad tým premýšľal, kým som sa rozhodol to vyskúšať.
    Kontaktoval som tohto muža a povedal som mu všetky moje problémy a to, čo chcem, aby pre mňa urobil, povedal mi, že moje problémy budú vyriešené do 48 hodín a že všetky moje želania budú splnené, bol som skeptický, ale hľa do 48 hodín hodiny, môj manžel sa ku mne vrátil na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila. Tento muž nielenže priviedol môjho strateného manžela späť do 48 hodín, ale po mesiaci mi chýbala aj menštruácia, išiel som na test a výsledok ukázal že som bola tehotná. Dnes som šťastná ako matka dievčatka, ešte raz vám ďakujem za všetko, čo ste pre mňa urobili.

    Ak ste vonku pri prekonávaní niektorého z týchto problémov alebo máte vo svojom živote problémy s HIV alebo s akýmkoľvek druhom choroby, kontaktujte ho a požiadajte o pomoc, jeho súkromný e-mail:
    chubygreat@gmail.com / WhatsApp Telefónne číslo: 2348165965904

    OdpovědětVymazat
  40. Moje meno je Clara Andrew, rád by som sa podelil s mojimi svedectvami o širokej verejnosti o tom, čo pre mňa tento muž menom chubygreat práve urobil, tento muž mi priniesol späť môjho strateného bývalého manžela so svojím veľkým kúzlom do 48 hodín.
    Bola som vydatá za svojho manžela Williama Boba, boli sme spolu dlho a máme sa radi, ale keď som mu nemohla dať dieťa po dobu 2 rokov, nechal ma pre inú ženu a povedal mi, že už nemôže pokračovať. Povedal som omg, bol som frustrovaný a beznádejný, potom som začal hľadať spôsob, ako ho získať späť, až kým mi môj priateľ nepovedal o tomto mužovi a o tom, ako pomáha ľuďom po celom svete s rôznymi problémami, spočiatku som neveril ona, dva dni som nad tým premýšľal, kým som sa rozhodol to vyskúšať.
    Kontaktoval som tohto muža a povedal som mu všetky moje problémy a to, čo chcem, aby pre mňa urobil, povedal mi, že moje problémy budú vyriešené do 48 hodín a že všetky moje želania budú splnené, bol som skeptický, ale hľa do 48 hodín hodiny, môj manžel sa ku mne vrátil na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila. Tento muž nielenže priviedol môjho strateného manžela späť do 48 hodín, ale po mesiaci mi chýbala aj menštruácia, išiel som na test a výsledok ukázal že som bola tehotná. Dnes som šťastná ako matka dievčatka, ešte raz vám ďakujem za všetko, čo ste pre mňa urobili.

    Ak ste vonku pri prekonávaní niektorého z týchto problémov alebo máte vo svojom živote problémy s HIV alebo s akýmkoľvek druhom choroby, kontaktujte ho a požiadajte o pomoc, jeho súkromný e-mail:
    chubygreat@gmail.com / WhatsApp Telefónne číslo: 2348165965904

    OdpovědětVymazat



  41. PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXISTUJÚ SPÄŤ NAD SÚPRAVOU PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA PODOBÍ NESPRÁVNE! KONTAKT: OSUNOGIE JE URČITE NEJLEPŠÍM KÚZELNÍKOM K ONLINE A JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ ..
    Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a ukazovať mi chladnú lásku, pri niekoľkých príležitostiach sa mi vyhrážal rozchodom so mnou, ak sa ho odvážim spochybniť o jeho vzťahu s inými dievčatami, bol som úplne zničený a zmätený, až kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníckom čarodejníkovi na internete s názvom DR OSUNOGIE, ktorý mocou svojich bohov pomáha ľuďom s ich vzťahom a problémom v manželstve, najskôr som pochyboval, či niečo také existuje, ale rozhodol som sa dať skús to, keď ho kontaktujem, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a urobil som to, a pomohol mi vrhnúť kúzlo lásky a do 28 hodín sa mi môj priateľ vrátil a začal sa ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou v dobrom aj v skutočnosti. Kontaktujte tento tím Great Spell Caster pre svoj vzťah alebo manželstvo. (Osunogie@gmail.com)

    OdpovědětVymazat

  42. Potrebujete skutočné kúzlo na kúzlo, aby ste urgentne priviedli späť môjho bývalého milenca? kontaktujte Dr OSUNOGIE, najlepšieho a najlepšieho čarodejníka, volám sa Clara zo Škótska. Mal som vážne problémy so svojím priateľom a malo to za následok, že sa odsťahoval do bytu svojho priateľa. Všetko sa zhoršilo, pretože začal často s kamarátom chodiť do barov a striptízových klubov, opíjal sa a omdlel. Vždy, keď mu zavolám, sa mi po telefóne vyhráža kvôli všetkým zlým radám, ktoré mu dal jeho priateľ. Naozaj ho milujem a chodili sme spolu 8 rokov, čo nám dalo krásnu dcéru. Stratil som tiež veľa peňazí na terapeutoch, kým ma Dr. OSUNOGIE zoznámil s kamarátom, s ktorým sa oženil s jej priateľom z detstva; toto mi dalo úplnú sebadôveru a silu získať ho späť. Urobil som všetko, čo požiadal, a po 48 hodinách mi zavolal môj priateľ a ponáhľal sa späť domov, veci sa medzi nami len emočne zmenili. Má prácu a prestal piť a udržiavať irelevantných priateľov. Je zázrak, že som nikdy neveril, že je možný, pretože som stratil všetku nádej, kým som našiel doktora OSUNOGIE. Preto som sľúbil, že budem svoje svedectvo zdieľať po celom vesmíre. Poďakovanie patrí Dr. OSUNOGIE za nadmernú prácu, ktorú pre mňa vykonal. Nižšie je uvedená e-mailová adresa v situácii, keď podstupujete zlomeninu srdca, a ubezpečujem vás, že tak, ako pre mňa urobil moju, určite pomôže aj vám. (Osunogie@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  43. Chcem dať vesmíru vedieť, že som dnes šťastná kvôli kúzelníkovi čarodejníc Dr. Adeleke, ktorý mi priviedol späť môjho manžela, keď som si myslela, že som ho navždy stratila. V osudný deň som videla na internete sériu svedectiev o pomoci, ktorú poskytuje zlomenému srdcu, a tak som sa rozhodol kontaktovať ho ohľadom môjho manžela, ktorý ma bez slova opustil, a potom, čo som mu vyrozprávala všetky svoje problémy, ma ubezpečil, že je vrátim sa domov ku mne do istej miery mu verím a urobil som všetko, čo ma požiadal, aby som urobil na moje najväčšie prekvapenie môj manžel, ktorý ma odmietol vidieť, prišiel do domu a plakal o odpustenie a teraz šťastne žijeme spolu lásku a starostlivosť od neho. Máte problémy vo vzťahu? Rozišiel sa s vami váš partner a vy ho stále milujete a chcete späť? Máte problémy s financiami? Dr. Adeleke je odpoveďou na všetky vaše problémy, kontaktujte ho na nižšie uvedenom e-maile (aoba5019@gmail.com) a kontaktujte ho prostredníctvom Whatsapp +27740386124

    OdpovědětVymazat
  44. Potrebujete kúzlo lásky, aby ste vrátili svojho bývalého milenca alebo znovu spojili svoje manželstvo? Pošlite e-mail spoločnosti DR ISIKOLO na rýchle 48-hodinové riešenie. Pred rokom a pol rokom som mala problém s manželom, ktorý nás od seba oddeľoval. Keď sa so mnou rozišiel, bol som zmätený a nevedel som, čo robiť, aby som ho dostal späť, cítil som sa vo vnútri taký prázdny. Kým som na internete nenarazil na DR ISIKOLO o tom, ako pomohol toľkým ľuďom vyriešiť tam rôzne problémy. Poslal som mu e-mail a povedal som mu svoj problém a urobil som to, čo ma požiadal, aby mi pomohol, aby som stručne skrátil ten dlhý príbeh. Než som to vedel, za menej ako 48 HODÍN mi zavolal môj manžel a vrátil sa ku mne a povedal mi, že ho mrzí, čo sa medzi nami dvoma deje. Na záver píšem toto svedectvo, aby som vám poďakoval a vyjadril vám hlbokú vďačnosť. DR ISIKOLO za to, že ste dodržali vaše slová a vaše sľuby, že ste ma priviedli späť ku mne za pouhých 24 hodín od vášho mocného čarovania a za to, že ste použili svoje nadané a veľké sily na priviesť ho späť. Ak potrebujete jeho pomoc, môžete mu poslať e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete mu tiež poslať WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  45. Po tom, čo sa so mnou môj 7-ročný priateľ rozišiel, som ledva hovorila bez plaču. Cítil som sa zaslepený a nevedel som, čo mám robiť. Nevedela som, či ho môžem dostať späť a úzkosť bola neznesiteľná. Prehľadal som internet a po prečítaní nespočetných článkov a webov o kúzlach som narazil na číslo doktorky Adeleke whatsapp (+27740386124). Chcel som náš vzťah späť, a preto som sa chcel ubezpečiť, že mám na to všetko potrebné vedenie a zdroje. Doktorka Adeleke mi zaručila, že sa môj priateľ ku mne vráti. Takže som zaplatil za to, aby som získal potrebné veci, pretože doktor Adeleke pre mňa vyložil a do 48 hodín sme boli späť spolu a sme tak zamilovaní! Viem, že nie vždy sa to stane tak rýchlo, ale doktorka Adeleke povedala, že kúzla sú účinné, a stalo sa! Som tak vďačný a môžem smelo povedať, že ak ste sa rozišli s tým človekom a chcete ho získať späť, ozvite sa mu, pretože doktor Adeleke je BOH na Zemi a nikdy nezabudnem, ako mi pomohol. Pošlite mu e-mail teraz na adresu: aoba5019@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Hľadala som na internete pomoc, aby som získala bývalého manžela po tom, čo sa so mnou pred 5 mesiacmi rozviedol, narazila som na toľko svedectiev od rôznych ľudí a všetci hovoria o tomto úžasnom mužovi menom doktor ADELEKE o tom, ako im pomáha zachrániť ich manželstvo a vzťahy a tiež ho kontaktujem na Whatsappe (+27740386124) a vysvetlím mu môj problém, požiadal ma o zaplatenie všetkých potrebných vecí a odviedol peknú prácu tým, že mi pomohol dostať späť rozvedeného manžela do 48 hodín .. Nikdy neverím, že také veci sú možné, ale teraz som toho živým svedectvom, pretože doktor ADELEKE skutočne priniesol moju milenku späť. Ak máte nejaké problémy so vzťahom, kontaktujte lekára ADELEKE s pomocou e-mailu: (aoba5019 @ gmail.com) Potom vám sľubujem, že po 48 hodinách budete mať dôvody na oslavu ako ja.

    OdpovědětVymazat
  47. MILUJTE ČAROVNICA, KTORÉ PRACUJÚ RÝCHLO NA POMOC ZÍSKAŤ EX LOVER BOYFRIEND / GIRLFRIEND
    Moje meno je Vivian, som tu, aby som sa podelil o svedectvo o tom, ako mi Dr. OSUNOGIE pomohol. Po 1/5 ročnom vzťahu s mojím priateľom sa náhle zmenil a prestal ma pravidelne kontaktovať, prichádzal s výhovorkami, že ma stále nevidí. Prestal odpovedať na moje volania a moje sms a prestal ma pravidelne vídať. Potom som ho začal viackrát chytať s rôznymi dievčatami, ale zakaždým povedal, že ma miluje a že potrebuje nejaký čas, aby premýšľal o našom vzťahu. Ale nemôžem na neho prestať myslieť, tak som sa rozhodol ísť online a videl som toľko dobrých rozhovorov o tomto kúzelníkovi s názvom Dr OSUNOGIE, kontaktoval som ho a vysvetlil mu svoje problémy. Vrhal na mňa kúzlo lásky, ktoré používam a po 24 hodinách sa môj priateľ ku mne vrátil a začal ma pravidelne kontaktovať. Po niekoľkých mesiacoch sme sa k sebe nasťahovali a bol mi otvorenejší ako predtým a začal tráviť viac času so mnou ako s jeho priateľmi. Nakoniec sme sa vzali a teraz sme šťastní už 3 roky so synom. Odkedy mi Dr. OSUNOGIE pomohol, môj partner je veľmi stabilný, verný a má mi bližšie ako predtým. Môžete tiež kontaktovať tohto kúzelníka kúziel a požiadať o opravu svojho vzťahu E-mail: osunogie@gmail.com

    OdpovědětVymazat

  48. Moje meno je Antonio z Talianska. i pratice biela magia. Mám veľké kúzlo a kúzlo na obnovenie vzťahu. Moje kúzlo je neškodné a veľmi silné a dokážem vám vrátiť bývalého partnera za pár hodín. Svojou silou bielej mágie som obnovil domovy a prinavrátil rodinám šťastie. Moja metóda je veľmi efektívna, nepoškodí vás ani vášho partnera. Za pár hodín môžem úprimne priviesť späť tvoju milenku. prestaň plakať a cíti sa zle, kontaktujte ma teraz na allenlove824@gmail.com, aby som priviedol späť vášho milenca a obnovil pokoj vo vašom dome

    OdpovědětVymazat
  49. Ste najväčšie a najsilnejšie kúzlo lásky vôbec. Ďakujem. presne ako si mi sľúbil, môj manžel sa dnes vrátil späť domov. Nikdy som si nemyslel, že ho budem mať späť potom, čo ma pred 7 mesiacmi opustil pre inú dámu. varili sme večeru a mali sme skvelý sex. Martin neprestane bozkávať a lízať moje telo a chcieť ma viac. ktokoľvek, kto mal niekedy problémy so vzťahmi, rázne ti odporučí poslať e-mail na adresu allenlove824@gmail.com, aby získal potrebnú potrebu

    OdpovědětVymazat
  50. Verte tomu alebo nie, kúzla lásky môžu fungovať perfektným spôsobom, ak osoba, ktorá ich používa, funguje správne. Legitní kúzelníci majú určité spôsoby, ako dosiahnuť, aby kúzlo lásky fungovalo podľa očakávania; samozrejme, dúfajte, že sa to nestane vždy. Podarilo sa mi získať môjho bývalého priateľa späť za 2 dni potom, čo som sa stretol s kolieskom milenca, ktoré na neho čarovalo. teraz spolu žijeme a naša láska je silnejšia. toto kúzlo je veľmi silné a nepoškodí vášho milenca. Ak potrebujete riešenie akýchkoľvek problémov so vzťahmi, láskavo kontaktujte whatsapp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com, svojej milenke sa vrátite za menej ako 2 dni, čo je zaručené.

    OdpovědětVymazat
  51. Ak vám naozaj záleží na vašej stratenej láske, musíte bojovať, aby ste túto osobu vrátili do svojho života a zabezpečili, aby bolo všetko rovnako ako predtým! Každý vzťah alebo manželstvo má malé alebo veľké problémy a sú neoddeliteľnou súčasťou vzťahu. Mnohé páry sa hádajú, nezhodujú sa na určitých veciach, rozchádzajú sa, a to sa deje každý deň, najmä v modernej dobe. Najnovšie výskumy ukazujú, že každé tretie manželstvo sa v modernej dobe končí rozvodom! To je určite znepokojujúca skutočnosť. Najhoršie je, že tieto problémy môžu nastať v rôznom čase, niekedy na samom začiatku vzťahu a niekedy v ďalších fázach, láska sa rozpadne aj u partnerov, ktorí spolu strávili takmer celý život. Kúzla lásky sú veľmi silné a je dokázané, že fungujú, ale ľudia jednoducho odmietajú veriť. Ak potrebujete silné a silné kúzlo lásky, aby ste priviedli späť svoju milenku, láskavo nás kontaktujte prostredníctvom WhatsApp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com. Zaručene vám privedieme späť vašu milenku do 24 hodín.

    OdpovědětVymazat
  52. Som z Kostariky. Chcem svedčiť o mocnom doktorovi Uzorovi, ktorý zachránil môj vzťah. Musím byť jednou z mála, ktorá nemá problém sa zmeniť a niekomu povedať, aká som vďačná, že môj vzťah bol melodický a plynulý. Snažil som sa mať so svojimi manželmi pozitívny vzťah, zdá sa, že to trvalo navždy. Ďalšia pani mi vzala môjho manžela a obaja sa presťahovali. Plakal som a hľadal som, aby sa vrátil, ale on odmietol moje volania alebo správu vrátil. Môj priateľ mi predstavuje silné kúzlo s názvom DR Uzor, ktoré mi pomohlo vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré vrátilo môjho manžela späť za 48 hodín. Bola som ohromená a prekvapená, keď môj manžel zavolal a požiadal o odpustenie pre mocné kúzlo lásky DR Uzor. Ak máte problémy s manželstvom alebo vzťahom, kontaktujte DR Uzor s ďalšími. Môžete to zmeniť priamo na e-mailovej adrese: uzorsolutioncenter@gmail.com, číslo Whatsapp: +27843290018

    OdpovědětVymazat


  53. PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXKLUZÍVNE NÁVRATNE PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA javí beznádejná! KONTAKT: OSUNOGIE JE URČITE NEJLEPŠÍM Kúzelníckym strojom ONLINE a JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ ..

    Po 3 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a ukazovať mi chladnú lásku, pri niekoľkých príležitostiach sa mi vyhrážal rozchodom so mnou, ak sa ho odvážim spochybniť o jeho vzťahu s inými dievčatami, bol som úplne zničený a zmätený, až kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete s názvom DR OSUNOGIE, ktorý mocou svojich bohov pomáha ľuďom s ich vzťahom a problémom v manželstve, najskôr som pochyboval, či také niečo vôbec existuje, ale rozhodol som sa dať skús to, keď ho kontaktujem, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a urobil som to, a pomohol mi vrhnúť kúzlo lásky a do 28 hodín sa mi môj priateľ vrátil a začal sa ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou v dobrom aj v skutočnosti. Kontaktujte toto skvelé kúzlo Caster pre svoj vzťah alebo manželstvo. (Osunogie@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  54. Nijaká suma by nebola príliš veľa na to, aby som opravil moje manželstvo, ktoré bolo takmer tak zrútené. ALE DR OSUNOGIE MI POMOHLA A SOM VĎAČNÝ KONTAKTUJTE S NÍM A ZOBRAZTE ZÁZRAKY Jeho Bohov
    Neviem, čo si všetci myslíte o kúzlení čarov, aby ste dostali späť svoje srdcové túžby, Ako Získanie svojho milenca späť, Získanie povýšenia vo svojej práci, Používanie kúziel na výhru v lotérii akejkoľvek sumy, Obnovenie vašich rozbitých manželstiev a ďalšie. Ale viem iba to, že čarovanie nie je zlá vec, ktorú by ste mali zakázať. Mojím hlavným dôvodom, prečo som tu, je svedčiť o dobrej práci tohto kúzla s názvom OSUNOGIE. Aj pre mňa je toto kúzlo kúziel to najlepšie z miliónov, ktoré každodenne vidíte online a ktoré sú tam vonku a snažia sa žať, keby neboli zasiate. Aby som bol presný, pred mesiacom som bol taký zmätený a nevedel som, čo mám robiť, keď som dostal od svojej manželky textovú správu, že sa snaží o rozvod, všetko len preto, že ma prichytila ​​pri červenej ruke, ako bozkáva moju sekretárku v hotelovom bare . Bol som tak šokovaný, že som tam videl aj svoju manželku, pretože sa nikdy nezmienila o tom, že by šla do nejakého hotela,
    Ale keď som oslovil jednu z jej pracovných kolegýň, povedala mi, že prišli na stretnutie ohľadne zákazky, pre ktorú sa spoločnosť, pre ktorú pracuje, chystá zadať, pretože stretnutie bolo stanovené pre konferenčnú sálu hotela. Úprimne povedané, nevedel som si predstaviť, že podpisujem s manželkou rozvodové papiere, ktoré mi porodili dve milé deti. Bol som naozaj taký zmätený, že som už nerozmýšľal priamo, dokonca ani do tej miery, že by ma to ovplyvnilo, keď pracujem. Panebože, požehnaj tento verný deň, keď jeden z mojich zákazníkov prišiel do mojej kancelárie, aby vyhľadal moju pozornosť, pokiaľ ide o plyn, ktorý má chybu v jeho dome, pretože predávam a inštalujem plyn na akékoľvek použitie. Tento zákazník prišiel a spôsob, akým som mu odpovedal, keď hľadal pomoc mojej spoločnosti, aby mu opravil plynový port na varenie v jeho dome, prinútil ma, aby sa ma opýtal, či som v poriadku, pretože nevyzerám ako pán Landin Penn, ktorý použil vedieť, ako on vie, že som bublajúci muž, ktorý svojich zákazníkov veľmi dobre víta. Je to na rozdiel odo mňa, keď hovorím ľuďom o svojich rodinných záležitostiach, ale vlastne neviem, čo ma v ten deň napadlo, otvoril som sa mu a vyrozprával, ako ma moja milá manželka prichytila ​​pri bozkávaní mojej osobnej sekretárky v hoteli, keby som mala miestnosti. A toto bolo požičané mojej manželke, ktorá žiada o rozvod. Môj zákazník sa vyvážil na stoličke, ktorú sedel v mojej kancelárii, a povedal mi, že chápe moju bolesť, pretože jeho brat si tým už predtým prešiel. Že by som sa mal prosím upokojiť, pretože má riešenie, ktoré použijem na výrobu môjho produktu. manželka ma miluje ako nikdy predtým. Zaujímalo ma, o akom riešení hovoril. Rozprával, ako jeho brat takmer stratil snúbenca s iným mužom a jeho brat pomocou čarovného kúzla dostal späť, aby si ho vzal. Keď sa meno kúzelníka kúziel, ktoré používal, volalo OSUNOGIE a potom, čo sa jeho brat stretol s procesom, ktorý mu tento veľký kúzelník kúziel povedal, zavolala mu jeho stratená snúbenica a žiadala, aby sa opäť spojili ako jeden celok. Opäť ma zaujímalo, či to, čo mi tento muž hovorí, je pravda, keď som
    dostal sa domov. Ale nemal som inú možnosť, ako ho kontaktovať na jeho e-mailovej adrese, ktorú mi dal môj zákazník, pretože mi došli riešenia. a po chvíli som od neho dostal spätný e-mail a sledoval som všetky procesy. Teraz s radosťou a šťastím s radosťou oznamujem svetu, že moja žena zastavila proces rozvodu so svojím právnym zástupcom a teraz sme spolu ešte raz a staráme sa našich detí. Opäť, aký je ten problém, o ktorom si myslíte, že nemá riešenie, kontaktujte na EMAILE: (osunogie@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  55. Chcem informovať svet, že existuje skutočné a efektívne online kúzlo, ktoré je silné a originálne, doktor Fayosa, nedávno mi pomohol znovu spojiť môj vzťah s mojím bývalým manželom, ktorý ma opustil, kontaktoval som doktora Fayosu, vrhol lásku kúzlo pre mňa a môj bývalý manžel, ktorý povedal, že so mnou už nechce mať nič spoločné a nechal mi viac ako 3 roky, zavolal mi a začal ma prosiť, aby som sa k nemu vrátil, je teraz späť s toľkou milostnou vášňou a starostlivosť, som rád, že môžem všetkým dať vedieť, že kúzlo má schopnosť liečiť a obnovovať narušené vzťahy a prinavrátiť ich späť. Každému, kto číta tento článok a potrebuje jeho pomoc, môže doktor Fayosa ponúknuť aj akýkoľvek druh pomoci, ako napríklad, riešenie prípadov rozvodu, súdnych prípadov, kúzla smrti, duchovnej ochrany, ďakujem, kontaktujte Dr. Fayosu na e-mailovej adrese: (Fayosasolusionhome@gmail.com) alebo priamo na adrese whatssapp +2348151918774

    OdpovědětVymazat
  56. Romano Giuseppe08 dubna, 2021 00:26

    Nemyslím si, že by som niekedy prestal utierať, nebyť doktorky Adelekeovej, keď ma môj milenec opustil, svet dier bol ako v pekle, nedokázal som sa s tým vyrovnať, ani nemôžem dýchať ako skutočný človek. Ale aj napriek tomu ďakujem Bohu za to, že som použil doktorku Adeleke na obnovenie mojej stratenej lásky a urobil zvyšok môjho života plným radosti a šťastia tým, že mi svojim mocným kúzlom vrátil môjho bývalého milenca. Všetka chvála a česť patrí vám. ak nie pre teba, Dr. Adeleke, nemyslím si, že by zvyšok života bol sladký, takže všetko, čo teraz budem musieť urobiť, je predstaviť vám ľudí, ktorí majú podobný problém, kontaktovať ho a dostať tam riešenie ako ja . Tu sú jeho podrobnosti (aoba5019@gmail.com) alebo mu zavolajte: +27740386124

    OdpovědětVymazat


  57. Som veľmi šťastný, že môžem zdieľať toto moje fantastické svedectvo. Môj život sa úplne otočil za 72 hodín. Môžem sa vidieť v zrkadle a usmievať sa. Prvýkrát po vekoch mám dôveru v seba a svoje schopnosti. Svojho priateľa mám späť v živote pomocou Dr OSUNOGIE. Ospravedlnil sa o 48 hodín po použití kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy nechcel rozísť, nedokázal zvládnuť emocionálnu batožinu, ktorú som neustále nosila. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život, a že je najlepšie odísť. Tvrdil, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Vo vrecku mám peniaze, ktoré sú konečne moje vlastné. (Moja kontrola kompenzácie prešla, bolo mi povedané, že to boli mesiace. Som živým dôkazom toho, čo dokáže Dr. OSUNOGIE. Ďakujem vám veľmi pekne, Dr. OSUNOGIE za úžasnú vec, ktorú ste urobili v mojom vzťahu. Som teraz šťastná. pomoc, ktorú sme obaja mohli vidieť a hovoriť si navzájom pravdu. Nikdy som si nemyslel, že kúzlo môže pomôcť pár, skôr ako som veľmi rád, že som vás kontaktoval a inicioval, aby sa toto všetko stalo. Ktokoľvek, kto má problém so vzťahom, môže kontaktovať Dr OSUNOGIE prostredníctvom : (osunogie@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  58. Som dnes veľmi šťastný so svojou rodinou. Volám sa Joann Willson z USA. Mám 34 rokov. Môj manžel ma opustil na dobrý 1 rok a veľmi ho milujem, hľadal som spôsob, ako ho získať späť. Vyskúšal som veľa možností, ale on sa nevrátil, kým som nestretol priateľa, ktorý ma odhodil k doktorovi Adelekeovi, mocnému kúzelníkovi, ktorý mi po 2 dňoch pomohol priviesť späť môjho manžela. Ja a môj manžel dnes žijeme šťastne spolu. Ten muž je skvelý, môžete ho kontaktovať prostredníctvom služby WhatsApp (+27740386124) ... Teraz poradím všetkým vážnym osobám, ktoré sa ocitli v tomto druhu problému, aby ho okamžite kontaktovali kvôli rýchlemu riešeniu bez stresu .. Je tu vždy, aby vám pomohol, teraz mu hovorím môj otec. kontaktujte ho teraz, keď je vždy online, alebo pošlite e-mail (aoba5019@yahoo.com) alebo ho kontaktujte na jeho WhatsApp +27740386124 ..

    OdpovědětVymazat
  59. Dobrý deň, chcem sa podeliť o svoje úžasné skúsenosti s najlepším kúzelníkom Dr Adeleke. Môj manžel ma podvádzal, a keď som sa to dozvedela, pohádali sme sa, že podal žiadosť o rozvod, rozplakala som sa a ochorela som, že som nevedela, čo mám robiť alebo ako na to .. išla som online a bola som hľadanie citátov o láske a vecí, ktoré by som urobil, aby si to rozmyslel, a videl som komentáre ľudí, ktorí o ňom hovorili a o jeho skvelej práci a boli to všetky podobné prípady ako moje, zanechali jeho kontaktné informácie, tak som ho kontaktoval a on mi povedal, že nie obávať sa, že po 24 hodinách zruší rozvod a prinúti môjho manžela, aby sa vrátil ku mne, ak urobím všetko, čo ma požiadal, a urobil som všetko, čo ma požiadal, na moje najväčšie prekvapenie nasledujúci deň večer to bola moja manžel na kolenách prosil ma, aby som ho prijala späť, ešte raz ďakujem. Dr Adeleke je pre mňa skutočne požehnaním, môže vám pomôcť a tiež vám pomôže, len ho kontaktujte: (aoba5019@gmail.com alebo na WhatsApp +27740386124)

    OdpovědětVymazat
  60. Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.

    OdpovědětVymazat
  61. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale to všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá ku mne privádza môjho bývalého späť. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete číslo WhatsApp: +1(504)603-3666 alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, vyrieši ich za vás

    OdpovědětVymazat
  62. Chcem, aby svet poznal skvelého človeka, ktorého väčšina pozná ako vúdú lorda, ktorý má dokonalé riešenie problémov vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla do vúdú lorda, bolo hľadať riešenie, ako priviesť môjho manžela späť a otehotnieť, pretože môj manžel ma opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete prečítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o vúdú Pane, a bol som veľmi potešený a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale vykonal svoju prácu tým, že prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov som počala. Teraz som hrdá matka dvojičiek, chlapca a dievčaťa, a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastne. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Ktokoľvek, kto potrebuje jeho pomoc, mal by ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo ho pridať na whatsapp [+234 8097014925] Dnes ho môžete kontaktovať, aby vyriešil vaše problémy a zostal šťastný navždy.

    OdpovědětVymazat
  63. Toto je webová stránka, ktorú som čítal o DR ISIKOLO a kontaktoval som ho, aby mi pomohol dostať svojho bývalého priateľa späť za mňa v priebehu mesiaca august tohto roku a vrátil som sa sem, aby som o ňom uverejnil príspevok. Lekár Isikolo vám pomôže vyriešiť váš problém bez ohľadu na to, čo prežívate. Moje meno je Anna Oscar. Príspevok o kúzelníkovi je pre mňa veľmi zvláštny, pretože som nikdy neveril, že budem môcť povedať, že mi pomohol sprostredkovateľ kúziel pri privádzaní môjho bývalého priateľa ku mne, aj keď ma opustil kvôli nevere a neustálemu zneužívaniu a bojovali sme. oddelene a po 6 mesiacoch bez kontaktu. Čítal som o doktorovi Isikolovi z iných webových stránok a kontaktoval som ho, aby mi pomohol, a za menej ako 48 hodín mi zavolal môj bývalý priateľ a bol som šťastný, že sa mi chce vrátiť. Stretli sme sa ten istý mesiac a on mi navrhol. Bol to ten najkrajší prsteň. Prosím všetkých tu vonku, obráťte sa na DR ISIKOLO, aby váš problém vyriešil za vás a urobil vám radosť vo vzťahu, ktorý vám ubližuje. Láska je najlepší pocit, aký ste kedy zažili. Pošlite mu e -mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com Môžete mu tiež poslať WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  64. Som veľmi rád, že môžem zdieľať toto moje fantastické svedectvo. Som Enora Lucas a môj život sa úplne zmenil za 48 hodín. Vidím sa v zrkadle a usmievam sa. Prvýkrát vo veku mám dôveru v seba a svoje schopnosti. Svojho priateľa mám späť v živote s pomocou DR ISIKOLA. Ospravedlňoval sa 48 hodín po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy nechcel rozísť, že nemôže zvládať emocionálnu batožinu, ktorú som stále nosil so sebou. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život, a považoval za najlepšie odísť. Povedal, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Vo vrecku mám peniaze, ktoré sú konečne moje vlastné. (Moja kontrola kompenzácie prebehla a bolo mi povedané, že je to už mesiace. Som živým dôkazom toho, čo doktor Isikolo dokáže. Obnovil lásku a náklonnosť medzi mnou a mojím mužom a ja som ho dostal späť k sebe. Teraz som taký šťastný. S vašou pomocou sme si mohli navzájom vidieť a hovoriť pravdu. Každý, kto má problém so vzťahom, sa môže obrátiť na doktora Isikola prostredníctvom e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com alebo ho môžete tiež kontaktovať na WhatsApp na čísle +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj, volám sa Theresa. Bol som ženatý roky, kým sa veci začali stávať škaredými a hádali sme sa a hádali sa takmer vždy ... zhoršilo sa to v okamihu, keď podal žiadosť o rozvod ... Snažil som sa zo všetkých síl, aby ho zmenil. mysli a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a stále pokračoval v rozvode ... Prosil som a skúšal všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď mi niekto predstavil tohto úžasného, ​​skvelého kúzelníka, ktorý mi nakoniec pomohol ... Nikdy som nebol fanúšikom takýchto vecí, ale rozhodol som sa to skúsiť s nevôľou, pretože som bol zúfalý a nemal som na výber ... Toto skvelé baba mukuru vykonalo špeciálne modlitby a ďalšie veci, ktoré musel urobiť ... Do 2 dní mi zavolal môj manžel a ľutoval všetky emocionálne traumy, ktoré ma stál, presťahoval sa späť do domu a žili sme ďalej šťastne. aký úžasný zázrak urobila pre mňa a moju rodinu baba mukuru a viera, ktorú som v neho mal. Predstavil som ho mnohým párom s problémami na celom svete a majú dobré správy ... Pevne verím, že niekto tam vonku potrebuje jeho pomoc. vynaložte preto zvýšené úsilie na záchranu svojho manželstva / vzťahu, ak to skutočne stojí za to. kontaktujte ho e -mailom na (babamukuru61@gmail.com)
    môžete ho kontaktovať prostredníctvom WhatsApp .. + 2348075362900 .....

    OdpovědětVymazat
  66. Pri niekoľkých príležitostiach sa Kenny vyhráža, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim opýtať na jeho vzťah s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete, doktorovi Ilekhojiemu, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťah a manželský problém mocnosťami lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či taká vec niekedy existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď ho kontaktujem, povedal mi o tom, ako sa to robí a zaistil, že som so všetkým v poriadku. procesy a uistil ma o mojej túžbe. Wiithin 28 hodín Kenny mi zavolal a začal sa ospravedlňovať, že sa zobudil a premýšľal o všetkom, čo mi urobil. Bol som veľmi šokovaný, pretože Kenny nie je vždy ten typ, ktorý by ho čokoľvek ľutoval, ale odvtedy sa stal milujúcim a starostlivým. Ak potrebujete podobnú pomoc, tu je jeho kontakt .. Volať/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 alebo e -mail; (gethelp05@gmail.com)

    OdpovědětVymazat

  67. Som tu, aby som chválil doktora Ilekhojieho, ktorý splnil moju túžbu. Pred pandémiou sme mali s 5 -ročným manželom problémy a odsťahoval sa z domu. V tých časoch bolo peklo byť sám, pretože som bol sám so svojimi deťmi a oni chceli svojho otca všetkými prostriedkami. Plakala som celú noc a musela som vysvetľovať, keď moje deti požiadali otca a o niekoľko mesiacov neskôr mi doručil rozvodové papiere, a to ma zlomilo. Počas jedného z mojich dní v parku som sa stretol s Melissou, ktorá mi poskytla kontakt na doktora Ilekhojieho. Po rozhovore s ním som mala malý pokoj a istotu, keď mi sľúbil, že sa môj manžel o niekoľko dní vráti. Urobil som všetko, čo požadoval, a poskytol všetko, čo potreboval. Presne tri dni prišiel môj manžel neskoro v noci a prakticky prosil, aby som zabudla na rozvod a prijala, že sa vracia domov. Zostal som v nemom úžase, pretože som nečakal výsledky tak skoro.

    Ďakujem, doktor Ilekhojie, aj keď tento príspevok neuvidíte. Pokiaľ ste v situácii ako ja, láskavo sa porozprávajte s doktorom Ilekhojím a ubezpečujem vás, že vždy existuje riešenie od neho. E -mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp alebo Viber +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  68. Láska je krásna, ak ju máte s kým doplniť o Ogiogun Dr. Ekpen je skutočný kúzelník a veľmi jedinečný a silný muž múdrosti. Nemohla som otehotnieť, pretože mal problémy s plodnosťou. Môj manžel sa kvôli tomu rozviedol. Bol som taký ustarostený a vždy plačúci a dokonca som premýšľal o tom, že sa zabijem, ale môj priateľ ma zoznámil so skvelým mužom menom Dr. Ekpen ogiogun, ktorý má tiež úlohu vo svojom probléme. Dala mi jeho email, kontaktoval som ho a všetko mu vysvetlil. Ubezpečil ma, že mi pomôže a nemal by som sa obávať. Doktor Ekpen ogiogun priniesol radosť do môjho života a do mojej rodiny, priviedol ku mne manžela svojimi duchovnými silami, otehotnel, vyliečil rakovinu mojej sestry a tiež špeciálnymi silami vyliečil vírus HIV môjho bratranca a taktiež nevlastný brat vyhral lotériu o 2 milióny dolárov. Doktor Ekpen ogiogu je skutočne talentovaný, úžasný a veľmi dobrý muž, ktorý skutočne vie, ako robiť svoju prácu ogiogunra, a keby nie jeho, aký by bol môj život? Doktor Ekpen ogiogun veľmi pekne ďakujem a nikdy neprestanem hovoriť o jeho veľkých úspechoch. Slovami sa nedá vyjadriť, koľko dobrého ste urobili pre mňa a moju rodinu a verím, že ani tisíc slov nebude stačiť na popísanie vášho dobrého a skvelého diela. Ak potrebujete duchovnú pomoc, prečo neutiecť k ogiogunovi Dr. Ekpena? stačí kontaktovať Dr. Ekpen ogiogun na jeho e -mail: (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) a on vám pomôže. Doktor Ekpen ogiogun je neškodný, bezpečný a spoľahlivý, preto ho ihneď kontaktujte a stiahnite si jeho riešenie. Ďakujem vám, Dr. Ekpen ogiogun, vaše whatsapp +2347045604010. ekpenogiogunspellcaster@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Zdravím všetkých, mala som problémy s vlastným dieťaťom. Išla som do všetkých nemocníc, kde som mohla, urobila som všetky druhy lekárskych vyšetrení, ale stále som neotehotnela. Začala som podozrievať svojho manžela. Moja svokra mi dala ťažké časy. Môj manžel ma opustil po 12 rokoch manželstva. Ale milujem ho a chcel som ho späť. Naozaj som neveril v nadprirodzené veci. Môj najlepší priateľ mi povedal, aby som si kúpil knihy o manželstve, a tak som prešiel online na knihy o vzťahoch, pričom som narazil na kúzelníka s názvom „DR OUGUNAMEN“. Čítal som o ňom, toľko recenzií a svedectvá, takže som ho ihneď kontaktoval, vysvetlil mu svoje problémy. Po 2 dňoch mi urobil kúzlo a uistil ma, že na 3 až 7 dní sa môj manžel vráti a na moje najväčšie prekvapenie štvrtý deň prišiel môj manžel. na svojich dverách a prosiac o odpustenie. Som taká šťastná, že sa moja láska opäť vrátila a nielen to, som niekoľko týždňov tehotná. Neprestala by som o ňom hovoriť. Kontaktujte ho ešte dnes, ak potrebujete jeho pomoc na
    E -mail (ugbegundenger@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  70. Som veľmi chudobná žena, ktorá nie vždy našla šťastie v hre v lotérii. Lotériu hrám od svojich 21 rokov a teraz mám 45 rokov, čo znamená, že hrám lotériu 24 rokov. Najväčšia čiastka, akú som v živote vyhral, ​​bola 400 dolárov. Ale jedného dňa sa môj príbeh zmení na históriu potom, čo som na internete našiel meno tohto muža, ktorý je najlepší, pokiaľ ide o výhru v lotérii. Tento muž je veľmi silný lekár voodoo, ktorý dáva čísla, ktoré nikdy nemôžu zlyhať. Po všetkých rokoch práce a boja o víťazstvo v lotérii som konečne vyhral (27 miliónov dolárov), meno je Dr. Adeleke (aoba5019@gmail.com). alebo ho kontaktujte na čísle whatsApp (+27740386124) iba tak vyhráte v lotérii a najlepšie.

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj, volám sa Jessica, bola som roky vydatá, kým to nezačalo byť škaredé a takmer zakaždým sme sa hádali a hádali... zhoršovalo sa to v momente, keď podal žiadosť o rozvod... zo všetkých síl som sa snažil, aby sa zmenil. mysli a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a stále pokračoval v podaní žiadosti o rozvod... Prosila som a skúšala všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď mi niekto predstavil tohto úžasného, ​​skvelého čarovača, ktorý mi nakoniec pomohol... Nikdy som nebol fanúšikom takýchto vecí, ale len neochotne som sa rozhodol skúsiť to, pretože som bol zúfalý a nemal som na výber... Tento veľký baba mukuru robil špeciálne modlitby a iné veci, ktoré musel robiť... Do 2 dní mi môj manžel zavolal a ľutoval všetky emocionálne traumy, ktoré ma stál, presťahoval sa späť do domu a naďalej žijeme šťastne. aký úžasný zázrak baba mukuru a viera, ktorú som v neho mala, urobili pre mňa a moju rodinu. Predstavil som ho mnohým párom s problémami po celom svete a mali dobré správy... Pevne verím, že niekto tam vonku potrebuje jeho pomoc. preto vynalož zvýšené úsilie na záchranu svojho manželstva/vzťahu, ak to naozaj stojí za to. kontaktujte ho e-mailom na (babamukuru61@gmail.com)
    môžete ho kontaktovať cez WhatsApp..+2348075362900.....

    OdpovědětVymazat

  72. PERFEKTNÉ KÚZLO LOTÉRIE, KTORÉ FUNGUJE RÝCHLO DO 48 HODÍN

    Videl som toľko svedectiev o Dr. Ilekhojie, skvelom zaklínačovi lotérie, ktorý vám pomôže vrhnúť kúzlo v lotérii a dá vám správne čísla na výhru v lotérii, najprv som tomu neveril, ale keď bol život ťažší, rozhodol som sa to vziať skúsil som ho tiež kontaktovať a povedal som mu, že chcem vyhrať v lotérii, vrhol na mňa lotériové kúzlo, ktoré používam a hrám a vyhral som 3 000 000 $ (TRI MILIONY DOLAROV). Som tak vďačný tomuto mužovi, Dr. Ilekhojie, a dávam to na vedomie každému, kto sa pokúšal vyhrať v lotérii, verte mi, že toto je jediný spôsob, ako vyhrať v lotérii, toto je skutočné tajomstvo, ktorým sme všetci boli hľadanie. Nestrácajte čas jeho kontaktovaním ešte dnes, aby ste sa aj vy stali víťazom kontaktných údajov uvedených nižšie. gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  73. Môj bývalý mi spôsobil toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Dostal som sa do kontaktu s mnohými kúzelníkmi a oni ma okradli o peniaze bez akéhokoľvek výsledku. Poslal som e-mailom toľkým webom online, ktoré hľadali skutočného zaklínača, kým ma nenasmerovala 45-ročná žena, ktorej pán voodoo predtým pomáhal, neochotne som kontaktoval pána voodoo, aj keď som tomu nikdy neveril, ale keď som urobil to, čo mi predpísal, nasledoval som jeho pokyny môj bývalý sa mi vrátil a povedal mi, aby som mu odpustil a ja som to urobil a dnes som so svojím manželstvom šťastný. Voodoo lorda môžete kontaktovať e-mailom na (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na ( + 234 8097014925) alebo cez telegram na (+ 234 8097014925) a skúšobná verzia vás presvedčí.

    OdpovědětVymazat
  74. Práve som získala späť svojho bývalého manžela vďaka pomoci odborníkov na mágiu lásky Dr. OBO Manžel ma opustil kvôli inej žene, boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s naším druhým dieťaťom. Chcel som ho späť. Urobil som všetko, čo som mohol, aby som ho dostal, ale to bolo všetko. "Sľúbil som, ale on odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojej priateľke a ona mi navrhla, aby som sa obrátil na kúzelníka, aby mi pomohol čarovať." Nezostávalo mi nič iné, len skúšať, poslal som správu čarodejníkovi DR OBO, ktorý ma ubezpečil, že nie je problém a všetko bude 48 hodín v poriadku. manžela a vrátila sa ku mne po 48 hodinách.S výsledkom jeho práce som stále spokojná .už neplač, o pomoc kontaktujte DR OBO.Tu je jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Môžete dať aj mu WhatsApp na +2348115365326

    OdpovědětVymazat
  75. Prežívate bolestivý rozchod alebo rozvod? Vyhrajte svojho bývalého priateľa, bývalú priateľku, bývalého manžela, bývalú manželku a nechajte si ich natrvalo. Môj manžel ma opustil kvôli inej žene pred 6 mesiacmi a odvtedy je môj život plný bolesti, smútku a zlomených sŕdc, pretože to bola moja prvá láska, s ktorou som strávila celý svoj život. Kamarát mi povedal, že videl nejaké posudky od kúzelníka menom DR SUNNY, ktorý môže priviesť svojho milenca späť za pár dní, zasmial som sa a povedal, že nemám záujem, ale kvôli láske, ktorú ku mne môj priateľ mal, . Poradil som sa v mojom mene s veľkňazom a na moje najväčšie prekvapenie mi po 2 dňoch manžel prvýkrát po 6 mesiacoch zavolal, že mu chýbam a že ľutuje všetko, čím ma prežil. pre mňa a teraz sme spolu šťastní. Stále tomu nemôžem uveriť, pretože je to také úžasné. Ďakujem DR SUNNY, že ste priviedli späť môjho milenca a tiež môjho rozkošného priateľa, ktorý sa prihováral v mojom mene, pre každého, kto môže potrebovať pomoc tohto skvelého doktora. Tu je e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com Môžete ho poslať aj cez WhatsApp na +2348082943805

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, volám sa Rhoda Nancy, bola som vydatá roky, kým to nezačalo byť škaredé a takmer zakaždým sme sa hádali a hádali... zhoršilo sa to v momente, keď podal žiadosť o rozvod... zo všetkých síl som sa snažil, aby sa zmenil jeho myseľ a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a stále pokračoval v podaní žiadosti o rozvod... Prosila som a skúšala všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď ma niekto zoznámil s týmto úžasným, skvelým čarovačom, ktorý mi nakoniec pomohol... Nikdy som nebol fanúšikom takýchto vecí, ale len neochotne som sa rozhodol skúsiť to, pretože som bol zúfalý a nemal som na výber... Tento veľký baba mukuru robil špeciálne modlitby a iné veci, ktoré musel robiť... Do 2 dní mi môj manžel zavolal a ľutoval všetky emocionálne traumy, ktoré ma stál, presťahoval sa späť do domu a naďalej žijeme šťastne. aký úžasný zázrak baba mukuru a viera, ktorú som v neho mala, urobili pre mňa a moju rodinu. Predstavil som ho mnohým párom s problémami po celom svete a mali dobré správy... Pevne verím, že niekto tam vonku potrebuje jeho pomoc. preto vynalož zvýšené úsilie na záchranu svojho manželstva/vzťahu, ak to naozaj stojí za to. kontaktujte ho e-mailom na (babamukuru61@gmail.com)
    môžete ho kontaktovať cez WhatsApp..+2348075362900.....

    OdpovědětVymazat
  77. Vskutku, Dr.olokun je skutočne najlepším čarovačom lásky  online, práve som ťažil z jeho kúzla môj milenec, ktorý ma opustil, vrátil sa ku mne po tom, čo som ho kontaktoval, a odvtedy je môj milenec mimoriadne starostlivý a má o tomto celom tie najkrajšie správy Ide o to, že sa o pár mesiacov vezmeme. Toto všetko bolo možné vďaka pomoci, ktorú mi poskytol Dr.olokun. Chcem, aby z jeho schopností ťažil aj svet ako celok, takže vám poskytnem jeho priame kontaktné informácie, aby ste ho mohli zastihnúť a vyriešiť tento problém vo vašom vzťahu do 24 hodín. Dr.olokun, kontaktné informácie: E-mail: drolokuntemle@gmail.com alebo WhatsApp číslo: +2349161927213

    OdpovědětVymazat
  78. LORAINE SCHIMDT26 dubna, 2022 17:19

    Som taká nadšená, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené. nedávno sme sa zmierili viac ako mesiac, aj keď to bolo ťažké a zdá sa, že sa všetko vrátilo do normálu. Začal sa ku mne správať lepšie a bol to pre nás oboch liečebný proces. Nočná mora, ktorá trvala takmer tri (3) roky pred naším rozchodom, je konečne za nami. Je to ako keby sme sa znova zamilovali. Obaja sme zahodili minulosť a posunuli sme sa ďalej a po prvýkrát po dlhom čase vyzerá budúcnosť oveľa jasnejšie. Nemôžem slovami vyjadriť, aký som vďačný Pánu Voodoo, je to, akoby sme o sebe konečne znovu objavili veci, vďaka ktorým sme sa do seba zamilovali, všetky tie iskry, príťažlivosť a náklonnosť, kvôli ktorým sme sa vzali, boli znovu zapálené. Ďakujem VOODOO LORD za záchranu môjho rozpadnutého manželstva a privedenie môjho manžela späť ku mne. Ak máte nejaký problém vo svojom manželstve alebo vzťahu, kontaktujte VOODOO LORD prostredníctvom e-mailu – voodooconnect60@gmail.com alebo Whatsapp +2348097014925

    OdpovědětVymazat
  79. Láska je krásna, keď ju má niekto doplniť. Voodoo Lord je skutočný čarodejník a veľmi jedinečný a mocný muž s múdrosťou. Nemohla som otehotnieť, pretože som mala problémy s plodnosťou. Manžel sa so mnou kvôli tomu rozviedol. Veľmi som sa bála, vždy som plakala a dokonca som uvažovala o samovražde, ale moja kamarátka ma zoznámila so skvelým mužom známym ako Voodoo Lord, ktorý jej tiež pomohol vyriešiť jej vlastný problém. Dala mi jeho email, kontaktoval som ho a všetko vysvetlil. Uistil ma, že mi pomôže, že sa nemusím báť. Voodoo Lord mi vrátil radosť do života a do mojej rodiny, priviedol ku mne môjho manžela so svojimi duchovnými silami, otehotnel ma, vyliečil rakovinu mojej sestry svojimi špeciálnymi schopnosťami a tiež pomohol môjmu nevlastnému bratovi vyhrať v lotérii 1 milión dolárov. Voodoo Lord je skutočne talentovaný a veľmi dobrý človek, ktorý naozaj vie, ako robiť svoju prácu. Nebyť Voodoo Lorda, môj život by bol v troskách. Ďakujem veľmi pekne Voodoo Pane, nikdy neprestanem hovoriť o tom, aký si skvelý a mocný. Slová nedokážu vyjadriť, ako dobre ste pre mňa a moju rodinu urobili, a verím, že slová budú stačiť na opísanie vašej dobrej a skvelej práce. Ak potrebujete duchovnú pomoc, prečo neutekať za Voodoo Lordom, kontaktujte ho prostredníctvom jeho e-mailu: voodooconnect60@gmail.com alebo whatsapp +234 8097014925 alebo Telegram +234 8097014925 a on vám pomôže. Voodoo Lord je neškodný, bezpečný a spoľahlivý, preto ho teraz kontaktujte, aby vyriešil akýkoľvek problém, ktorý máte.

    OdpovědětVymazat
  80. Moje meno je Braňa,  chcem sa podeliť o svoje svedectvá so širokou verejnosťou o tom, čo pre mňa urobil tento duchovný lekár zvaný (Agboya), tento muž mi priviedol späť môjho bývalého manžela svojím skvelým kúzlom, vydala som sa za svojho manžela pred rokmi sme boli spolu a veľmi sme sa milovali.
    Po 5 rokoch manželstva a ja som mu nemohla dať dieťa, ma opustil a povedal mi, že už nemôže pokračovať v manželstve.
    Opustil ma s bolesťami a smútkom v srdci, prosil som ho, ale odmietol
    Hľadal som spôsoby, ako ho získať späť, kým som na internete nevidel svedectvo o tom istom lekárovi o tom, ako vyliečil toľko chorôb a pomohol ľuďom s inými podobnými problémami získať späť svojho bývalého manžela a priateľa
    potom tomu neuveríte, keď som tohto muža kontaktovala ohľadom svojich problémov, poradil sa s duchovnými bohmi a prezradil mi, že iná žena použila na môjho manžela kúzlo lásky voodoo, preto ma môj manžel nechal byť so zlou ženou.
    Muž mi povedal, aby som si nerobila starosti, že mi pomôže znovu sa stretnúť s manželom a prinúti môjho manžela nenávidieť zlú ženu a zničiť kúzlo voodoo, ktoré používa na manipuláciu s mojím manželom.
    Baba mi povedala, čo všetko musíme urobiť, a čo musím poskytnúť na riešenie
    do 3 dní vrhla baba kúzlo lásky na obrázok môjho manžela a modlila sa za mňa.
    Presne 5 dní po modlitbe sa môj manžel vrátil s väčšou láskou v očiach a prosil ma o odpustenie
    Bola som taká šťastná a prijala som ho späť, obaja sme boli spolu šťastní. Po 2 mesiacoch, čo sme spolu, mi vynechala menštruácia, išla som na test a výsledok ukázal, že som tehotná
    Teraz som šťastná, pretože som matkou chlapčeka.
    Chcem sa vám ešte raz poďakovať, skvelý doktor za to, čo ste pre mňa urobili, ak hľadáte nejaké z týchto kúziel, aby ste dostali svojho manžela alebo priateľa späť alebo uzdravili, láskavo kontaktujte túto babu so žiadosťou o pomoc, jeho e-mailová adresa je Agboyasolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226.
    Zavolajte a Whatsapp pán Udama

    OdpovědětVymazat
  82. Som tiež medzi mnohými ďalšími, ktorí sem prídu svedčiť o zázrakoch, ktoré vykonal Pán voodoo, legitímny zaklínač. Bolesť, ktorú som cítil pri každom pokuse o zlepšenie s mojou rodinou a milostným životom. Dostal som sa cez komentár, ktorý takmer súvisel s mojím príbehom a s tým, ako génius vo vzťahoch a čarodejník menom voodoo lord im vrátil šťastie do života a pomohol im vyliečiť sa z depresie, ktorou prešli. Tak som ho kontaktoval ohľadom mojej vlastnej situácie. Stručne povedané, som rád, že som ho kontaktoval, pretože v súčasnosti som jedným z mnohých pánov voodoo, ktorým dal nový život. Určite nájde riešenie na vaše problémy. Môžete ho kontaktovať  WhatsApp  +2348097014925 e-mailom voodooconnect60@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Len pred pár mesiacmi som prešla rovnakými vzťahovými problémami/nedorozumením s manželom, sme manželia viac ako 6 rokov, bolo to naozaj sladké a niekedy koncom minulého roka to bolo také hrozné, pretože ma môj manžel začal podvádzať a hľadal spôsob, ako sa so mnou rozviesť, rozišli sme sa pred 3 mesiacmi a vrátili sme sa prvý štvrťrok tohto roka, len minulý mesiac ma úplne opustil s našimi dvoma deťmi bez slova. Bol som tak zmätený, keď som premýšľal, čo sa mohlo pokaziť. V minulosti sme obaja navštevovali párové manželské poradenstvo/semináre a nakoniec som sa rozhodol pre terapeuta, ale bezvýsledne, milujem tohto muža a tak zúfalo ho chcem späť, ak nie kvôli sebe, ale kvôli deťom, bude im chýbať a Neviem, ako by som im mohol vysvetliť veci. Čítal som komentár k príspevku online, ako novinárka z Los Angeles našla pravú lásku po 9 rokoch sŕdc vo vzťahu a vydala sa hneď niekoľko týždňov po tom, čo pre ňu Dr. Igbinovia spustil kúzlo, aby našla pravú lásku a vydala sa. Mal som to šťastie mať prístup k osobnému e-mailu doctorigbinovia93@gmail.com a WhatsApp +12162022709 a Viber +12066713285, takže som ho kontaktoval a Drigbinovia mi povedal, že mi pomôže získať môjho manžela späť, že sa nemusím báť, že všetko bude v poriadku len s tromi počas pracovných dní som starostlivo dodržiaval všetky jeho pokyny o tom, čo mám robiť v mojom dome počas modlitby kúzla lásky uprostred noci. Dr igbinovia odvysielala časť kúzla lásky a prekvapivo, Druhý deň bol okolo 05:00 Môj manžel mi volal Bola som taká prekvapená, že môj manžel, ktorý mi posledné tri týždne odmietal zavolať alebo mi poslať sms, zrazu zavolal aby sa mi ospravedlnil a povedal, že sa vráti domov, že mu chýba rodina, bol taký nadšený, že som ho prijal späť

    OdpovědětVymazat
  84. Sheryl Weiss, skutočný životný príbeh:
    Zdieľam toto svedectvo s partnermi, ktorí trpia problémami vo vzťahoch. Manžel ma opustil pred 3 rokmi. Bol som zranený a potreboval som pomoc, tak som hľadal na internete a narazil som na stránku, kde som videl, ako doktor Ola pomáha iným ľuďom s podobnými problémami. Kontaktoval som ho a urobil pre mňa špeciálne kúzlo. Na moje prekvapenie sa manžel po 24 hodinách vrátil domov. Takto sme sa opäť stretli a v mojej rodine je veľa lásky, radosti a pokoja. Dr. Ola môžete kontaktovať aj na WhatsApp: +27 63 597 0874 alebo e-mailom: drola.banjo@gmail.com. Som živým svedectvom jeho práce, tento človek je skvelý.

    OdpovědětVymazat
  85. Povedal váš muž zrazu, že sa chce rozviesť a vy ste sa nikdy nechceli rozviesť, pretože ho nemôžete prestať milovať? Potom už nehľadajte, pretože pán Voodoo, veľký čarodejník je pre vás. Keď mi stroskotalo manželstvo, zlomilo mi to srdce a ovplyvnilo to aj moju prácu, pretože som stále premýšľal a nesústredil sa. Naozaj milujem svojho manžela, takže hľadám spôsoby, ako ho získať späť po tom, čo som žil niekoľko mesiacov oddelene. Narazil som na svedectvo muža, ktorý povedal, že sa mu podarilo získať povýšenie s pomocou veľkého pána čarodejníka Voodoo, tak som získal jeho kontakt a kontaktoval som ho. Vysvetlila som mu manželské problémy a on ma uistil, že veci budú v poriadku, dúfala som a povedal niekoľko vecí, ktoré treba urobiť, aby som dosiahol svoj cieľ. Riadila som sa jeho pokynmi a dnes žijem opäť šťastne so svojím manželom, je naozaj skvelým čarodejníkom. V prípade akýchkoľvek životných problémov kontaktujte pána Voodoo na  WhatsApp +2348097014925 alebo e-mailom: voodooconnect60@gmail.com. nebudete ľutovať, že ste ho kontaktovali.

    OdpovědětVymazat
  86. Môj domov bol plný nekonečných problémov a nešťastí, ktoré viedli k rozvodu, ktorý som s manželom nikdy nechcela. Všetko sa zlomilo a išli sme každý svojou cestou. Snažila som sa ísť ďalej, ale bolo to pre mňa veľmi ťažké, pretože som stále milovala svojho manžela a moja dcéra vždy plakala, pretože chcela získať svojho otca späť. Nemal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, čo ma prinútilo kontaktovať VOODOO LORD po tom, čo som videl toľko dobrých komentárov k jeho práci. Uistil ma, že uzmieri mňa a môjho manžela svojím kúzlom na zmierenie, ktoré bude musieť urobiť. S radosťou môžem povedať, že po 48 hodinách som dosiahol želaný výsledok, láska a šťastie boli obnovené a dali sme sa opäť dokopy a toto opätovné stretnutie je navždy. Ďakujem VOODOO LORD za to, že odviedol veľmi dobrú prácu pri záchrane mojej rodiny. Nikdy nie je príliš zaneprázdnený, aby niekomu pomohol. Takže ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho teraz. napíšte mu voodooconnect60@gmail.com ...  Whatsapp: +2348097014925

    OdpovědětVymazat
  87. Victoria Hernan10 srpna, 2022 17:23

    Toto šťastie si jednoducho nemôžem nechať pre seba. Vydala som sa pred 10 rokmi bez dieťaťa na ukazovanie, môj manžel sa ku mne začal správať pohŕdavo spolu s mojou svokrou. Frustrovalo ma to, hľadal som pomoc online, potom som videl veľa svedectiev o tom, ako VOODOO LORD pomohol mnohým mužom a ženám. Okamžite som ho kontaktoval na Whatsapp a vysvetlil som mu moju situáciu, sľúbil pomoc, dal nejaké pokyny, ktoré som musel dodržiavať, aby som priniesol dokonalé výsledky. Urobila som všetko tak, ako mi povedal, neskôr mi povedal, aby som po 2 týždňoch išla do nemocnice na tehotenský test a na moje prekvapenie som bola tehotná a bola to pre mňa naozaj skvelá správa. Som mu veľmi vďačná, pretože som porodila krásnych chlapcov (dvojčatá), ktorí vyzerajú ako ich otec. Teraz mám pokoj vo svojom dome s manželom a svokrou. Kontaktujte ho na Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Ďakujem vám, pane, za vaše skutočné kúzla. Je to naozaj neuveriteľné a v živote som nič podobné nezažil. Predtým, ako som ťa stretol, Pane, skúšal som všetky možné spôsoby, ako získať svoju ženu späť, ale v skutočnosti som si uvedomil, že mi nič nefungovalo a že moja žena si ku mne vypestovala veľa nenávisti. nebola žiadna nádej na opätovné stretnutie s mojou bývalou manželkou a deťmi. Ale keď som si prečítal dobré recenzie na vašu prácu, pane, rozhodol som sa to vyskúšať a urobil som všetko, čo ste mi prikázali a ja som vám dôveroval a postupoval podľa vašich pokynov presne tak, ako ste mi zaručili do 48 hodín, a to bolo presne vtedy volala mi manželka.. Teraz sme spokojnejší ako kedykoľvek predtým. Všetko vyzerá perfektne a tak prirodzene! Ďakujem veľmi pekne za vaše autentické a nesporné kúzla. Ďakujem pane za pomoc. Takže sľubujem, že o vás poviem svetu skvelú prácu, Ak potrebujete pomoc vo vašom manželstve s nefunkčným vzťahom, kontaktujte Dr. AYO hneď teraz a požiadajte o naliehavú pomoc WhatsApp +2347055691377 alebo e-mail drayospell@gmail.com Chcem každého, kto čelí akýmkoľvek problém by mal tiež čoskoro vydať svedectvo. Tak ako ja dnes

    OdpovědětVymazat
  89. Chcel by som vás všetkým odporučiť dôveryhodnému a úprimnému veriteľovi súkromných pôžičiek, ktorý mi schválil moju pôžičku v priebehu niekoľkých hodín po toľkých neúspešných pokusoch získať pôžičku, bol som prekvapený a šťastný, že ma súkromný veriteľ zachránil a ponúkol mi pôžička s 2% úrokovou sadzbou, kontaktujte ju teraz, ak potrebujete naliehavú pôžičku E-mail: christywalton355@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Dobrý deň, volám sa Mavis Marian Agure z USA. Chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom Dr. UDAMA ADA. Môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa nemiloval a chcel sa rozviesť, bola som taká zlomená, že som plakala veľa dní a nocí ale odišiel z domu bez toho, aby povedal, kam ide. Hľadal som niečo online, keď som uvidel článok o tom, ako skvelý a mocný Dr. UDAMA pomohol toľkým v podobnej situácii ako ja, jeho e-mailová adresa tam bola, tak som mu poslal e-mail, v ktorom som mu povedal o svojom probléme, povedal mi, že vráti sa ku mne do 24 hodín, ak urobím všetko, o čo ma žiada, čo som urobil, ako ma požiadal, v deň hniezdenia sa môj manžel na moje najväčšie prekvapenie vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som odpustila a prijala môže vám tiež pomôcť kontaktovať ho ešte dnes; E-mail udamaada@yahoo.com Zavolajte / WhatsApp +18185329812

    OdpovědětVymazat
  91. ahojte priatelia, toto sú moje tesitmoney, som jedným z tých ľudí, ktorí povedali: „Nikdy nezavolám jasnovidca ani kúzelníka, ani nič iné“, aby mi pomohli vyriešiť moje problémy – aspoň všetky moje problémy s láskou, ale mám do bodu, keď som vedel, že potrebujem nejaké vedenie, a som rád, že som našiel tohto muža menom DR WAVA. Keď som takmer stratil Samuela v jednej z hlúpych bitiek (rozišiel sa so mnou), myslel som si, že som stratil všetko. Celý deň plačem a myslím, že sa mi to už nikdy nevráti. Čítal som toľko svedectiev o kúzle lásky Dr. WAVA, ako pomáha priviesť späť bývalú milenku. Pošlem mu rýchlo e-mail a tiež vrátim svoje kúzlo lásky môjmu manželovi do 48 hodín, keď som vyhovela. A keď som bol zúfalý, nezneužíval ma. Urobili ste veľmi dobrú službu človeku, ktorý to skutočne potrebuje. Neviem, ako ste to urobili alebo ako táto mágia funguje, ale všetko, čo viem, je, že TO FUNGUJE!! David, môj manžel a ja sme spolu šťastní a vždy budem vďačný DR WAVA, pošlite mu e-mail o akúkoľvek pomoc, je veľmi schopný a spoľahlivý pomôcť na e-mailovej adrese drwava3@gmail.com alebo ho kontaktujte na whatsapp a viber: (+22960784513), prajem vám všetko najlepšie.

    OdpovědětVymazat
  92. Som Lynnette Wellock z Anglicka, chcem využiť túto príležitosť na poďakovanie Veľkému DR AYO za to, že mi pomohol dostať môjho manžela späť ku mne. Trápila som sa 5 rokov až do dňa, keď som našla kontakty na DR AYO online, i okamžite ho kontaktoval, povedal mi, čo pre neho musím urobiť, aby mi pomohol dostať môjho manžela späť, a urobil som všetko, čo povedal. Vrhol na mňa kúzlo lásky a povedal mi, aby som počkala 24 hodín, môj manžel mi zavolá, aby sa mi ospravedlnil, a podľa DR AYO do 24 hodín mi môj manžel naozaj zavolal a začal sa ospravedlňovať za všetky bolesti, ktoré mi spôsobil. Dnes som najšťastnejšia žena na svete, pretože DR AYO urobila úžasné kúzlo lásky, ktoré mi vracia radosť, môj život je plný radosti a budem sa o toto svedectvo deliť aj naďalej. Ak viete, že sa stretávate s rovnakou situáciou, neváhajte ho kontaktovať prostredníctvom tejto e-mailovej adresy: drayospell@gmail.com
    WhatsApp alebo viber +2347055691377
    Veľa štastia.

    OdpovědětVymazat
  93. KONEČNE SOM NAŠLA JEDINÉ PRAVDIVÉ KÚZLAČKY A BOH VÁS ODMENÍ DR. AYO priviedol späť môjho milenca, keď MŇA zlyhal iný čarovač, je to najlepší čarovač na planéte Zem. Skontaktoval som sa s niekoľkými kúzlami, aby mi pomohli priviesť späť môjho milenca, a potom, čo môj bývalý opustil mňa a môjho syna na 2 roky a presťahoval sa k inej žene a všetko toto čarovanie mi zvyčajne sľúbili a nakoniec ma zlyhali. MOJE MENO, SLEČNA NORAH. Pred dvoma týždňami som bol na ulici 148 na vrchole Ave Jersey city NJ a jedna dáma zdieľala tento účet, tak som jeden zozbieral a obsah bol o tomto kúzlacom, ktorý priviedol späť jej milenca a tiež v účte, o ktorom povedala, že je zdieľaním účtu za ruku, aby ste zvýšili povedomie o tom, že stále existujú skutoční kúzlatelia, a tiež ako spôsob, ako poďakovať veľkému čarujúcemu. predtým, ako som stretol túto dámu, ktorá zdieľala bankovku, sa už vzdala kúziel, pretože len sľubujú a zlyhajú, takže tento verný deň, keď som stretol túto dámu a prečítal som si obsah bankovky, bol taký, ako predtým, než sa dáma podelí o túto bankovku na ulici to znamená, že kúzlo naozaj funguje, tak som ho kontaktoval a po 24 hodinách celý môj príbeh zmenil môj manžel, ktorý odišiel bez akéhokoľvek dôvodu, sa vrátil. Tento príspevok som použil ako svoj vlastný účet, aby som ľuďom povedal, aký skvelý je DR.AYO a tiež zdieľal jeho kontakt s celým svetom.
    Jeho email drayospell@gmail.com
    WhatsApp číslo alebo viber +2347055691377
    A NA TOHTO MUŽA NA ZEMI NIKDY NEZABUDNEM. ĎAKUJEM.

    OdpovědětVymazat
  94. Dobrý deň, som taká šťastná, že sa o to podelím s každým na nete, stále vám nemôžem dostatočne poďakovať DR AYO, môj priateľ ma opustil a odišiel za mladšou dámou, pretože som nemohla porodiť kvôli PCOS. Bola som taká zničená. Bola som osamelá, veľa som plakala, dokonca som sa pokúšala vziať si život. Potom mi môj priateľ povedal o tomto mocnom mužovi DR AYO, ktorý jej pomohol urobiť manželstvo dokonalým. Tiež som bol online a urobil som si ďalší prieskum o DR AYO. Nebol som si príliš istý, ale rozhodol som sa vyskúšať DR AYO. Povedal mi, aby som sa nebál, všetko bude v poriadku. Povedal mi, že všetko, čo potreboval, boli mocné predmety a ja som mu poslal peniaze, aby tie veci dostal, a on urobil svoju prácu a poslal mi video dôkaz a povedal mi, aby som počkal 24 hodín a môj priateľ sa mi vráti. Nasledujúce ráno na moje prekvapenie to bol môj priateľ na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila a ja odpúšťam svojmu priateľovi. Som taká šťastná, neskončilo to tam, som hrdá na to, že môžem povedať, že som dva týždne tehotná. Ďakujem veľmi pekne DR AYO Som navždy vďačný. Kontaktujte ho Whats App: ALEBO VIBER +2347055691377 ALEBO E-mail: drayospell@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Môj manžel sa ku mne vrátil s pomocou doktora UDAMA, ktorý mi pomohol obnoviť môj vzťah po 7 mesiacoch rozpadu vzťahu. Teraz žijem šťastne s manželom a správa sa ku mne ako ku kráľovnej. Všetko vďaka UDAMA. Kontaktujte UDAMA cez Call / WhatsApp (+1 818 532 9812) a Viber (+27 63 873 8464) alebo e-mailom (UDAMAADA@YAHOO.com). Bude to odpoveď na váš problém, verte mi. Som živým dôkazom jej dobrej práce. .

    OdpovědětVymazat
  96. Moje meno je Giovanni Jahem. Prešla som ťažkými časmi s rôznymi mužmi, ktorí našli pravú lásku a skutočné prijatie, až kým som nestretla svojho manžela, ktorý vstúpil do môjho života a miloval ma tak, že sa to nedá vysvetliť. Žili sme spolu 2 roky a boli sme šťastní, až kým neprišlo príliš veľa hádok a nerozdelili sme sa. Myslela som si, že môžem ísť ďalej, ale uvedomila som si, že som do neho hlboko zamilovaná a potrebujem s ním navždy. Nemal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, čo ma priviedlo k tomu, že som kontaktoval Dr. AYO s vedomím, ako dokázal pomôcť iným. Venoval mi svoju pozornosť a robil všetko, čo bolo v jeho silách, aby sme boli opäť spolu a za 48 hodín sa výsledok prejavil, vrátil sa ku mne a znova sme sa dohodli. Teraz bola láska a šťastie obnovené a jediné, čo môžem povedať, je, že si skutočne vážim doktora AYO za to, že je obetavý pri pomoci mne a ostatným. Jeho e-mailový kontakt: drayospell@gmail.com Môžete ho kontaktovať aj na jeho WhatsApp alebo vibers +2347055691377.

    OdpovědětVymazat
  97. Bolo to božské stretnutie s veľkým Pánom Voodoo. Je mi cťou predstaviť vám môjho duchovného otca, ktorý svojou duchovnou pomocou zasiahol a zmenil toľké životy. Ak ste mali akýkoľvek problém, ktorý si zaslúži okamžitú odpoveď a riešenie, kontaktujte ho na  voodooconnect60@gmail.com a pamätajte, že neexistuje problém bez riešenia. Medzi veci, ktoré dokáže spočítať, patrí... * Dokáže obnoviť vzťahy, môže sa k vám vrátiť váš manžel, manželka alebo snúbenec, ktorý vás opustil *  Vyliečiť choroby * Povýšenie do zamestnania * Dokáže prinútiť ľudí, aby vás uprednostňovali * On môže vám tiež pomôcť získať dobrú prácu a zbohatnúť * ak sa venujete lotérii, môže vás tiež prinútiť vyhrať. Toto sú niektoré z vecí, ktoré robí efektívne a stále ich počíta. Je veľmi dobrý a spoločenský. Kontaktujte ho teraz a budete mať svedectvo, o ktoré sa môžete podeliť. Whatsapp číslo: +2348097014925 * E-mail voodooconnect60@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. Bez riešenia nie je problém, ale iba ak hľadáte pomoc na správnych miestach. V manželstve som mala hrozný neporiadok, pretože ma môj manžel po 5 rokoch manželstva opustil kvôli inej žene a šokujúce na tom je, že sme nemali žiadnu formu nedorozumenia, okamžite som to vedel
    niečo nebolo v poriadku, pretože som ho prosil, aby sa vrátil domov, ale on odmietol a správal sa ku mne čudne, prinútilo ma to vyhľadať pomoc a mal som šťastie, že som na internete natrafil na kontakt na čarodejníka, ktorý mi písal o tom, ako mu pán voodoo pomohol vyhrať vo veľkom lotéria. Kontaktoval som voodoo lorda a vysvetlil som mu moju situáciu, on sa ma spýtal na pár otázok, na ktoré som správne odpovedal, dal som mu aj nejaké peniaze na nákup vecí, ktoré využije na svoju prácu a po troch dňoch čarovania som sa dostal domov práce a stretla som sa s manželom doma, už sa mi snaží hrať milo a milo. kontaktujte ho Whatsapp: +2348097014925 alebo e-mail: voodooconnect60@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. DOBRÝ DEŇ, WOW, som tak šťastný, že sa dnes môžem podeliť o svoju životnú skúsenosť, volám sa Natashar Brown z Veľkej Británie, som taký šťastný a vďačný doktorovi Ayovi za jeho odvedenú prácu v mojom živote, v minulosti som bol chorý 5 rokov chodím do nemocnice na kontrolu a zároveň bez potvrdenia, a preto sa necítim dobre a tiež sa obávam o svoj život, jedného dňa, keď som prechádzal internetom, narazil som na správu, ktorá hovorí o doktorovi Ayovi o tom, ako pomohol ľuďom vyriešiť nejaký zdravotný problém a iné veci, čo utopilo moju pozornosť a zozbieral som jeho kontakt a kontaktoval som ho a vysvetlil som mu všetky svoje problémy a povedal mi, aby som si nerobil starosti Budem sa opäť cítiť lepšie a budem mať dobré zdravie, povedal mi, čo mám robiť, po niekoľkých dňoch som začal vidieť dobrý výsledok jeho skvelej práce v mojom živote a dnes som v poriadku a šťastný, pretože som Som voľný pre chorobu. ak čelíte akýmkoľvek problémom v živote, môžete kontaktovať Dr Ayo so žiadosťou o pomoc, tu je číslo WhatsApp alebo viber +2347055691377 alebo e-mail: drayospell@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Dobrý deň, volám sa Nichelle harris z Washingtonu a chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom DR AYO. môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa prestal milovať a chcel sa rozviesť Bola som taká zlomená, že som plakala celé dni a noci ale odišiel z domu. Hľadal som niečo online, keď som videl článok o tom, ako skvelý a mocný DR AYO pomohol toľkým podobným situáciám, ako je tá moja, a čítal som o ňom a povedal som mu to a bol som dojatý článkom, ktorý som mu poslal e-mailom o mojom probléme mi povedal, že sa ku mne vráti do 24 hodín, urobila som všetko, o čo ma na druhý deň požiadal, na moje najväčšie prekvapenie sa môj manžel vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som mu odpustila a prijala ho späť. to všetko vďaka najväčšiemu čaru, aký kedy bol. môžete kontaktovať DR AYO so žiadosťou o pomoc s jeho číslom whatsapp +2347055691377 alebo e-mailom: drayospell@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. V prvom rade ďakujem Dr.Ayovi za to, že mi do 48 hodín priviedol späť môjho milenca. Nemám čo povedať, len ti poďakovať a dať ti vedieť, že som šťastný. Moja milenka sa ku mne správa lepšie a väčšinu času so mnou trávi tým, že mi hovorí, ako veľmi ma miluje ako kedykoľvek predtým. akékoľvek problémy s vaším milencom kontaktujte Dr.Ayo prostredníctvom e-mailu: (drayospell@gmail.com) alebo WhatsApp +2347055691377 cez viber, pretože on je riešením všetkých problémov vo vzťahu.

    OdpovědětVymazat
  102. Som tu, aby som sa podelil o tento môj krátky príbeh. Je o spoločnosti a majetku, ktorý môj otec zanechal pred smrťou. Keďže som o jeho biznise veľa nevedel, niektorí jeho spoločníci ma plánovali vyhodiť z nehnuteľností. Bol som zo všetkého zmätený. veci sa začali kaziť. Neviem, komu mám plakať. Záležitosť bola podaná na súd, ale zdá sa, že to bolo v prospech môjho zradcu. zradca mi povedal, že nikdy nebudem mať čo nazývať mojim, že ma dokonca zavrie. To všetko ma priviedlo do depresie. Prehrával som vo všetkých oblastiach. ale tu je obrat všetkého. jedného dňa som čítal na internete a tak som narazil na stránku DR WALE. Na jeho stránke som videl veľa dobrých správ a svedectiev o ňom, ako pomohol mnohým ľuďom vyhrať súdny spor a urobil veľa iných dobrých vecí pre ľudí. Tak som ho oslovil a vysvetlil som mu odtiaľ každý detail o mojej situácii. DR WALE mi povedal, že sa ho nemám čoho báť, povedal mi, čo mám robiť a čo musím zaplatiť, za čo som zaplatil za všetko a postupoval som podľa pokynov. Ako to teraz píšem, súd mi vrátil všetky nehnuteľnosti a spoločnosť. Neviem, ako DR WALE urobil svoj zázrak a mágiu. Teraz mám všetko plne pod kontrolou. Všetko vďaka DR WALE. Veľmi si ťa vážim. DR WALE môžete kontaktovať na jeho WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 alebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Volám sa Sarah Walderová. Z úcty k vám a vašim kúzlam musím toto svedectvo oznámiť všetkým. Bol som u iných kúziel bez toho, aby som videl nejaký výsledok. Len som si prial, aby som k vám prišiel skôr, dostal som od vás to najlepšie. Môj bývalý manžel bol preč rok a ja som chodila všade a iných kúzelníkov o pomoc, ale žiadny výsledok, kým ma môj priateľ nezoznámil s DR AYO. Keď bolo zaklínadlo lásky hotové, konečne mi od neho zavolal. Jeho kúzla robili zázraky a môj manžel je späť plný lásky. Bolo to ako zázrak! Zrazu sa vrátil s kvetmi a povedal, že by som mu mal odpustiť, bol som naozaj ohromený a šokovaný, keď môj manžel kľakol a prosil o odpustenie a aby som ho prijal späť. Naozaj mi chýbajú slová a som šťastný, si Boh poslal mne a celej mojej rodine... A teraz som opäť šťastná žena. Ďakujem veľmi pekne, DR AYO. Pre každého, kto hľadá skutočného kúzla, kontaktujte DR AYO.
    E-mail: drayospell@gmail.com alebo Whatsapp mu +2347055691377 cez viber.

    OdpovědětVymazat
  104. Každému, kto si myslí, že kúzla lásky nefungujú, som tu, aby som vám povedal, že kúzlo lásky Dr. Ayo je to najlepšie a najsilnejšie. ženy. Vždy, keď sa pokúsim s niekým vyrovnať, skončíme rozchodom a ja som netušila, prečo som vo svojom vzťahu prežívala takú skúsenosť. Bolo to také znepokojujúce, že som už nemohol byť sám sebou a začal som hľadať pomoc všade, dokonca aj na svojom pracovisku. Prechádzal som si svoje pracovné aktivity online a narazil som na svedectvo pani menom ( Febe Anouk ) o tom, ako jej doktor Ayo pomohol obnoviť vzťah s jeho kúzlom lásky, musel som to vyskúšať, pretože som potreboval svojho bývalého milenca. späť, ktoré tak veľmi milujem. Skontaktoval som sa s Dr Ayom a povedal som mu všetko, čím som prechádzal. Dr Ayo ma utešoval a sľúbil, že mi pomôže vyriešiť moju situáciu tým, že mi pripraví kúzlo lásky. Postupoval som podľa pokynov, ktoré mi dal, a do 48 hodín ma môj bývalý milenec hľadal a prosil o odpustenie. Odkedy som prišiel do kontaktu s Dr Ayo, veci sa v mojom živote zmenili na dobré a práve teraz som ženatý, mám dve krásne deti a môj domov je požehnaný. Vďaka Dr Ayo som vám navždy vďačný. WhatsApp ho na +2347055691377 alebo môžete navštíviť jeho e-mail pre akúkoľvek pomoc cez (drayospell@gmail.com) alebo viber Vyskúšajte ho a váš život bude požehnaný.

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj, ja som Bianca z USA, práve som zažila zázraky kúzla lásky Dr.Ayo, ktoré sa šírili internetom a po celom svete, ako úžasne pomohol ľuďom na celom svete obnoviť ich manželský život a získať späť stratených milencov , kontaktoval som ho po tom, čo som prešiel toľkými svedectvami od rôznych ľudí, ako pomáha priviesť späť bývalého milenca späť, povedal som mu o svojom manželovi, ktorý ma opustil asi pred 8 mesiacmi, a on odišiel z domu so všetkým, čo som mal.. Dr Ayo len mi povedal, aby som sa usmiala a mala pokoj, všetko zvládne za 24 hodín, po druhom dni, keď mi môj manžel zavolal, som bola taká šokovaná, že som hovor zdvihla a neverila som vlastným ušiam, bol naozaj prosiac ma, aby som mu odpustila a sľuby po telefóne... Vrátil sa domov a tiež mi zohnal nové auto len pre neho, aby mi dokázal svoju lásku. Bol som taký šťastný a zavolal som doktorovi Ayovi a poďakoval som mu, povedal mi len, aby som sa podelil o dobré správy po celom svete. No, ak potrebujete efektívneho a skutočného čarovača, kontaktujte nás Email:drayospell @gmail.com Zavolajte na +2347055691377 alebo cez vibers

    OdpovědětVymazat
  106. MÔJ PRIATEĽ SA KU MNE DOSTAL SPÄŤ S POMOCOU DR ISIKOLO A SOM SKUTOČNE ZAMESTNENÝ
    Ahojte všetci, som Nina Malikov. Keď sa stratila všetka nádej na to, aby môj vzťah medzi mnou a mojím priateľom opäť fungoval, šiel som na internet a hľadal som pomoc a prečítal som si a kontaktoval DR ISIKOLO, ktorý prišiel a všetko napravil a zostane mi ocenený po zvyšok môjho života. Príliš veľakrát som prešla emocionálnou traumou kvôli nekonečným problémom, ktoré som mala s mojím mužom, čo viedlo k nášmu rozchodu, a preto som vyhľadala pomoc a dozvedela som sa o DR ISIKOLO, ktorý mi prišiel na pomoc. Povedal mi postupy a vyzval ma, aby som splnil, čo som s radosťou urobil a nezdržiaval proces riešenia mojich problémov a výsledok som dostal už za 2 dni, ako ma uistil. Neobťažujte sa hľadať pomoc inde, pretože je príliš dobrý v pomoci ľuďom. Je dôveryhodný a čestný, preto mu teraz napíšte cez WhatsApp: +234-8133261196 alebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. Hej, tako sem navdušena, da je bil moj razpadli zakon obnovljen in moj mož se je vrnil, potem ko je zapustil mene in najina 2 otroka zaradi druge ženske. Po 8 letih zakona sva bila z možem v enem ali drugem prepiru, dokler me ni končno zapustil in se preselil v Kalifornijo k drugi ženski. čutil sem, da je mojega življenja konec in moji otroci so mislili, da ne bodo nikoli več videli očeta. Poskušala sem biti močna samo za otroke, vendar nisem mogla nadzorovati bolečin, ki mučijo moje srce, moje srce je bilo napolnjeno z žalostjo in bolečino, ker sem bila resnično zaljubljena v svojega moža. Vsak dan in noč mislim nanj in si vedno želim, da bi se vrnil k meni. Bila sem zelo razburjena in potrebovala sem pomoč, zato sem iskala pomoč na spletu in naletela na spletno mesto, ki je predlagalo, da lahko dr. Ebakoleane pomaga vrniti bivšega hitro. Zato sem čutil, da bi ga moral poskusiti. Stopil sem v stik z njim in povedal mi je, kaj naj naredim, in to sem storil, potem pa je naredil (ljubezenski urok) zame. 28 ur kasneje me je mož res poklical in mi rekel, da tako zelo pogreša mene in otroke, tako neverjetno!! Tako se je istega dne vrnil z veliko ljubezni in veselja in se opravičil za svojo napako ter za bolečino, ki jo je povzročil meni in otrokoma. Od tistega dne je bil najin zakon zdaj močnejši kot prej, vse po zaslugi dr. Ebakoleane. je tako močan in odločila sem se, da bom svojo zgodbo delila na internetu, da je dr. Ebakoleane, resnični in močni čarovnik, za katerega bom vedno molil, da bo dolgo živel in pomagal njegovim otrokom v času težav, če ste tukaj in potrebujete svojega bivšega nazaj ali se je vaš mož preselil k drugi ženski, ne jokajte več, stopite v stik s tem močnim urokom. Tukaj je njegov kontakt: pošljite mu e-pošto na: dr.ebakoleanespellcaster@gmail.com, lahko ga tudi pokličete ali dodate v aplikaciji Whats: +16614758138.

    OdpovědětVymazat
  108. Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom Dr.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa to dať skús a našťastie pre mňa, ja a Dr.Ayo žijeme v rovnakom meste, tak som ho navštívil v jeho byte s mojím priateľom...Dr.Ayo je taký skvelý človek, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť a on tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slovami sa nedá opísať, aký som vďačný doktorovi Ayovi. snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek problémov vo vzťahu. E-mail: drayospell@gmail.com alebo Whatsapp +2347055691377 Via Vibers. a vždy ti pomôže. Boh ti žehnaj od Shellyho Jakea..

    OdpovědětVymazat
  109. Volám sa Tonia Anderson, som zo Štátov, presnejšie z okresu Suffolk. Dnes som tu, aby som svedčil o dobrej práci, ktorú doktor Ayo vykonal v mojom živote, nikdy som nevedel, že veľkí muži ešte existujú, kým som ho nenašiel. Posledné 3 roky som trpel zlomeným srdcom, môj partner, do ktorého som investoval, ma podviedol s mojím najlepším priateľom na manželskej posteli, ešte som sa spamätal z tohto hrozného šoku a potreboval som pomoc, aby prestal podvádzať. Môj priateľ ma nasmeroval na tohto čarovača menom Dr Ayo. Najprv som o ňom pochyboval, ale keď sa veci dostali ďalej, musel som mu dať svoju dôveru a urobil som presne to, čo mi povedal. Odvtedy som bol celý svoj život šťastný a môj milostný život s mojím partnerom bol taký úžasný a toto všetko sa udialo do 48 hodín od kontaktu s Dr Ayo .. Môžete tiež potrebovať jeho pomoc na čokoľvek a tu sú jeho kontaktné informácie. Email:drayospell@gmail.com Zavolajte/text/WhatsApp +2347055691377 alebo ho viber

    OdpovědětVymazat
  110. Nikdy predtým som nemal STD (sexuálne prenosné ochorenie) a nikdy som nemal nechránený sex. Mala som však priateľa, ktorý mal v tom čase opar. Úprimne povedané, predpokladali sme, že je to len miesto, pretože sme sa doteraz o HERPES nikdy nedozvedeli. Venovali sme sa orálnemu sexu a tak som dostal HERPES. Ďakujem Bohu, že som na internete našiel pána voodoo, ktorý zoslal nejaké wellness kúzlo a tiež mi pripravil bylinný liek, ktorý som s vierou užíval len 14 dní, potom, keď som si na svojom tele začal všímať zmeny, išiel som na kontrolu do nemocnice a potvrdil som že som bol úplne vyliečený z HERPES (herpes negatívny). Jeho lieky nemajú VEDĽAJŠIE ÚČINKY, pri užívaní drog nie je žiadna špeciálna diéta, môžete ho kontaktovať na jeho e-maile: voodooconnect60@gmail.com a tiež na WhatsApp +234- 8097014925 a vyriešiť všetky svoje zdravotné problémy.

    OdpovědětVymazat
  111. Svet by mal poznať skvelého zaklínača ``Vúdú Pána``, ktorý má dokonalé riešenie problémov vo vzťahoch, manželstvách, zdraví, financiách a akýchkoľvek iných problémov, ktoré trápia ľudstvo. Hlavným dôvodom, prečo som išla za pánom voodoo, bolo hľadať riešenie, ako priviesť svojho manžela späť a otehotnieť, pretože ma manžel opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete čítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o voodoo Lord a bol som veľmi šťastný a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Zvládol túto prácu dokonale, keď prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov neskôr som počala. Teraz som hrdou mamou dvojičiek, chlapčeka a dievčatka a môj manžel ma neprestal ľúbiť a žijeme spolu veľmi šťastne. Nedá mi nezverejniť jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Každý, kto potrebuje jeho pomoc, by ho mal kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo si ho pridať na WhatsApp [+234 8097014925] Môžete ho kontaktovať ešte dnes, aby vyriešil vaše problémy a zostal navždy šťastný.

    OdpovědětVymazat
  112. Hej, som taká nadšená, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť po tom, čo mňa a naše 2 deti opustil kvôli inej žene. Po 8 rokoch manželstva sme sa s manželom hádali, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Kalifornie za inou ženou. Mala som pocit, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že svojho otca už nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužovala moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si želám, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj nahnevaný a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá mi navrhla, že Dr. Ayo môže pomôcť získať bývalého späť rýchlo . Tak som cítil, že by som to mal skúsiť. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil (kúzlo lásky). o niekoľko dní neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbame, je to úžasné!! Takto sa v ten istý deň vrátil s toľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Takže od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr. Ayovi. je taký mocný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Ayo je skutočným a mocným čarodejníkom, o ktorého sa budem vždy modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho bývalého alebo svojho manžel sa presťahoval k inej žene, už neplač, kontaktujte tohto mocného čarovača hneď teraz. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: drayospell@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo si ho pridať na Whats-app: +2347055691377 alebo viber

    OdpovědětVymazat
  113. Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom začal môj priateľ chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom DR.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa tomu dať skúste a našťastie pre mňa, ja a DR. Ayo žije v tom istom meste, takže som ho navštívil v jeho apartmáne s mojím priateľom ... DR. Ayo je taký skvelý muž, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať. prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slová nedokážu opísať, aký som vďačný DR Ayovi. prosím, snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek vzťahov. whatsapp ho na +2347055691377 ALEBO e-mail: drayospell@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. V prvom rade ďakujem Dr. Ayovi za to, že mi do 48 hodín priviedol späť môjho milenca. Nemám čo povedať, len poďakovať a dať ti vedieť, že som šťastný. Moja milenka sa ku mne správa lepšie a väčšinu času so mnou trávi tým, že mi hovorí, ako veľmi ma ľúbi ako kedykoľvek predtým. akékoľvek problémy s vaším milencom kontaktujte Dr. Ayo prostredníctvom e-mailu: (drayospell@gmail.com) alebo WhatsApp +2347055691377 alebo viber, pretože on je riešením všetkých problémov vo vzťahu

    OdpovědětVymazat
  115. Volám sa CLARA JAMES. Chcem poďakovať doktorke Ayo za to, že mi priviedla späť môjho bývalého manžela. Nikto ma nikdy nedokázal presvedčiť, že list, ktorý sa chystám napísať, bude jedného dňa skutočne napísaný. Bol som najväčší skeptik na svete. Nikdy som neveril na magické kúzla alebo niečo podobné, ale spoľahlivý zdroj (veľmi blízky spolupracovník) mi povedal, že Trust je veľmi oddaný, nadaný a talentovaný človek. Bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy zažil. hotový. Môj milostný život bol v troskách; Mal som za sebou dva rozvody a bol som na pokraji tretieho. Jednoducho som nedokázala čeliť ďalšiemu rozvodu a chcela som sa viac snažiť, aby náš vzťah fungoval, no môjmu manželovi to zrejme nevadilo. a znova sa so mnou rozišiel. Bol som zmätený a nevedel som, čo mám robiť, skôr sa dostali do kontaktu s Dr. Ayom. Urobil kúzlo lásky, vďaka ktorému sa môj manžel vrátil ku mne. Teraz sme so sebou veľmi spokojní. Dr Ayo ho prinúti uvedomiť si, ako veľmi sa milujeme a potrebujeme. Tento muž je SKUTOČNÝ a pre dobro. Môže vám tiež pomôcť napraviť váš nefunkčný vzťah. Mám späť svojho manžela! Bolo to ako zázrak! Zrazu chcel ísť do manželskej poradne a v milostnom živote sa nám darí veľmi, veľmi dobre. kontaktujte e-mail drayospell.com alebo pošlite SMS alebo si ho pridajte na WhatsApp na: +2347055691377 alebo jeho viber

    OdpovědětVymazat

My Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates